21.01.05
19:29
да речем програма за маса:
1. гърди, трицепс
2. почивка
3. гръб, бицепс
4. почивка
5. рамо
мога ли да я разхварля из цялата седмица така че да се тренира всеки ден. да стане нещо такова:
1. гърди
2. трицепс
3. гръб
4. бицепс.
5. рамо
6. почивка
идеята ми е че големите мускулни групи пак ше почиват докато тренирам малките на другия ден.
какво мислите? може и пълни глупости да говоря :)
по принцип е добра и аз така сам тренирал и бех доволен ако тренираш пет пъти по добре вкараи едната почивка некъде по средата а другата в неделя 8) друг е вапроса че нещо не виждам краката :?
21.01.05
21:05
Гръб
Рамо
Поч
Гърди
Ръце
е по добре
Аре успех!
[quote author=“propellerheads”]Гръб
Рамо
Поч
Гърди
Ръце
е по добре
Аре успех!
Не е задължително да е по добре от неговата. Моето мнение е че ако му дава резултат едноседмичната почивка на мускулна група ще постигне доста
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“propellerheads”]Гръб
Рамо
Поч
Гърди
Ръце
е по добре
Аре успех!
Не е задължително да е по добре от неговата. Моето мнение е че ако му дава резултат едноседмичната почивка на мускулна група ще постигне доста
мисля, че им объркване, никъде не съм споменавал едноседмична почивка.
просто искам да заменя почивката през ден със по-малка мускулна група.
в резултат на което се получава всекидневна почивка. а и няма да се измарям толкова (да речем ако вдигам за гърди след това ми е трудно да вдигам и за трицепс).
пробваи така
1.гърди
2.бицепс
3.рамо
4.почивка
5.гръб
6.трицепс
7.крака
ако тренираш така една тренировка не трябва да продължава повече от 35 минути :wink:
[quote author=“eftimov”]мисля, че им объркване, никъде не съм споменавал едноседмична почивка.
в резултат на което се получава всекидневна почивка. а и няма да се измарям толкова (да речем ако вдигам за гърди след това ми е трудно да вдигам и за трицепс).
eftimov,eftimov става въпрос за едноседмична почивка мужду отделна мускулна група както се получава в случая ти
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“eftimov”]мисля, че им объркване, никъде не съм споменавал едноседмична почивка.
eftimov,eftimov става въпрос за едноседмична почивка мужду отделна мускулна група както се получава в случая ти
простете невежеството :wink: