Упражнение за издължаване ?!?!

19.02.09
01:32

Здравейте. Значи въпроса ми е следния... 175 см съм и наскоро чух в залата че имало някакъв вариант за издължаване но съм на 19 години и незнам дали вече не ми е късно също така знам че го има варианта за издължаването до 25 години... та някой запознат може ли да ми каже с какви добавки че дори и химия да е мога да се издължа дори до 2-3 см пак ще е добре...

19.02.09
06:13

Отиди до луната. Ще се издължиш.

19.02.09
07:05

Брей, за 2-3 сантиметра чак говорим..ти това даже няма да го забележиш, а толкова мерак. Хем си напълно нормален на ръст, хем се хващаш за някакви супер маловажни неща, че чак и за химия и добавки говорим. Тея ръстови комплекси ме съсипват понякога, толкова ли е трудно човек да си харесва нещата, които не може да променя...

Иначе по въпроса ти - дори да може да се повлияе положително на растежа с някой и друг сантиметътр (аз съм скептичен, но някои казват, че може), на 19 години мисля че вече е късно за такива неща. Ако природата е решила, евентуално може да порастнеш още малко, но ти с нищо не можеш да спомогнеш за това. Така че те съветвам да си насочиш енергията в някаква по-смислена посока :) Успех!

Мнението беше редактирано от G33K на 19.02.09 07:05.

19.02.09
08:22

Лошото е че като малък на тренировка по футбол си счупих крака много гадно и 3 месеца нетрябваше дори да ставам от леглото и отделно 2 години да спортувам... мисля че това забави растежа ми и краката са ми по къси и когато качвам килограми те стават много големи както и гъза ... и за това си мислех може би ако се издължа може и да помогне а не че ми е проблем 175 см...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1