Ръце-суперсерий

19.02.09
12:00

Здравейте! искам да попитам ,понеже ръцете не ми вървят никак , и реших да ги суперсерий,но се чудя как да ги комбинирам ? (правил съм 2 и 3 упражнения за бицепс ,но просто не става нищо .. ) и днес мисля да направя нещо такова
1. изтласкване от лег/бицепсово сгъване с лост 4x8-10
2.горен скрипец/бицепсово сгъване с дъмбел 3x8-10
3.Разгъване на дъмбел зад глава / 21         3x8-10
4.кик-бек / с дъмбел от наклонена пейка 3x 8-10
Знам ,че ще кажете че са много ,но просто от 2-3 упражнения не се напомпвам достатъчно

15 год 77 кг 1.80 от 7 месеца тренирам
Благодаря !

19.02.09
13:14

с толкова упражнения и серии няма и да тръгнат скоро ;)
вдигни си работните тежести. вкарай френско. махни по едно упражнение

Френско 3х10
Френско с дъмбел 3х8
Скрипец 2х8 1х10

Бицепс Сгъване с щанга 12 8 8 6
Чукове 2х10 1 МАКС пробваи така

19.02.09
14:18

Или пък:

Френско 3х8
Кофички с тежест 3х8

Бицепс крив лост, счупени китки - 3х8
Дъмбели от полулег - 3х8

Гледай да се бориш зверски за всяко повторение, вмсл да изпълняваш всичко със съвършена техника и постоянно да се стремиш към прогрес в тежестта.

Според мен ако почнеш кофичките с тежест и вдигнеш тежестта в границата на 6-8 повторения, при все че се храниш добре, мисля че няма как да не дръпнеш.

Мнението беше редактирано от Voyager на 19.02.09 14:19.

MA

19.02.09
15:02

Мен френското с лост хич не ме натоварва - ама хич.
Най-добре ми влияе долен скрипец от стоеж.

аз лично тренирам ръцете с такива суперсерии,като всеки път сменям вида и реда на упражненията.Правя обаче дори повече серии от автора сигурно по 4-5 упражнения в 4 серий и си вървят и помпят много добре.Бях чел,че няма такова нещо като претрениране и то било измислено за тези които ги мързи да тренират здраво.Може и да има нещо вярно така че давай смело с суперсериите

19.02.09
16:21

казано от Dancho0o на 19.02.09, 15:40:

Бях чел,че няма такова нещо като претрениране и то било измислено за тези които ги мързи да тренират здраво.Може и да има нещо вярно така че давай смело с суперсериите

ПЪЛНА ГЛУПОСТ!

19.02.09
16:47

Претренирането е основна причина за липсата на растеж. Това даже и от личен опит го казвам. Всъщност като претренираш системно, освен че няма да растеш, ще си имаш и други проблеми сред които понижено настроение, чувство за обща слабост, загуба на желание за тренировка и секс ;)

19.02.09
19:18

на 15 годишна възраст и вече суперсерии...добре,ще му предам!

казано от Voyager на 19.02.09, 16:47:

Претренирането е основна причина за липсата на растеж. Това даже и от личен опит го казвам. Всъщност като претренираш системно, освен че няма да растеш, ще си имаш и други проблеми сред които понижено настроение, чувство за обща слабост, загуба на желание за тренировка и секс ;)

И аз съм на това мнение просто прави базовите упражнения с колкото можеш повече кг и само на 1 упражнение от бицепс и трицепс моа си позволиш на последната серия супер сериа :-) Както ти дадох пример :) И яденето е много важно.

19.02.09
19:53

добре ве,кво да напрая като не растат?! и с 2 и с 3 упражнения съм пробвал ,не става ..

Не става от 1 път треа постоянсто и психическа нагласа ;-) престани да се глеаш в огледалото 2/3 седмици и повече и си се надъхваи ЛА ЛА растът яко яж добре тренираи почиваи и не моа да не стане :)

В залата в която ходя има едно момче което прави по 5-6 упражнения за бицепс и трицепс и му вървят перфектно,така че за всеки е строго индивидуално.Само да кажа,че не пие нищо..

Е има и такива случаи наи различни генове развития и т.н :-)

19.02.09
20:06

казано от DaRkLiGhT на 19.02.09, 19:53:

добре ве,кво да напрая като не растат?! и с 2 и с 3 упражнения съм пробвал ,не става ..

А как си с храненето, килограми качваш ли?
Правейки 4 на 4 упражнения в суперсерии и без почивка, интензивността на тренировката ще е доста ниска.
А как тренираш всъщност?

MA

19.02.09
20:23

казано от Dancho0o на 19.02.09, 19:56:

В залата в която ходя има едно момче което прави по 5-6 упражнения за бицепс и трицепс и му вървят перфектно,така че за всеки е строго индивидуално.Само да кажа,че не пие нищо..

В кой фитнес ходиш ?
Не пие , или казва, че не пие ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1