Супер серии. Кога?

FL

23.02.09
17:30

Искам да попитам кога точно  трябва да се правят супер серии, във всяка тренировка или от време на време? Благодаря предварително.Защото в предната ми дтренировка за трицепс направих супер серии и се чуствам много добре.Трябва ли да продалжавам  така или да се върна по старо му.

23.02.09
17:56

казано от FLEX на 23.02.09, 17:30:

Искам да попитам кога точно  трябва да се правят супер серии, във всяка тренировка или от време на време? Благодаря предварително.Защото в предната ми дтренировка за трицепс направих супер серии и се чуствам много добре.Трябва ли да продалжавам  така или да се върна по старо му.

Е като се чувстваш добре и има прогрес прави.

Мнението беше редактирано от Владимир на 23.02.09 18:30.

23.02.09
18:06

Супер-серии е добре да се правят за да се разнообрази малко тренировката. Като правиш суперсерии ги прави бицепс-трицепс, рамо(правиш една серия за предно рамо и веднага отиваш на една серия за средно), гърди -гръб. Ако ти трябва нещо друго питай.

FL

23.02.09
18:27

Точно за това, 4е и аз съм чувал че се правят за да разнообразят тренировката за да има стрес. А като е само за една мускулна груба неставали? Пример: френско + горен скрипец

23.02.09
18:38

ако искаш за една мускулна група може да пробваш трисет - това са три серии от различни упражнения които ги правиш без почивка. Да кажем правиш 1 серия разгъване на скрипец в надхват, веднага след това 1 серия френско или лежанка тесен хват, и накрая 1 серия кикбек или на скрипец с една ръка( взимаш ръкохватката за кросоувър) разгъваш в подхват. И така четири пъти завърташ и трицепса ти е екплодирал

FL

23.02.09
18:43

Да това е мноо добра комбинация пробвал сам я. Но трябва ли да се прилага във всяка тренировка?

23.02.09
20:02

1 път месечно е добре, или на 2 месеца да имаш 2 тренирвки с трисет една след друга

23.02.09
20:06

Суперсериите са много добри в периоди за чистене, разбиване на застой.

казано от Стоянчо на 23.02.09, 20:06:

Суперсериите са много добри в периоди за чистене, разбиване на застой.

+1 :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1