24.02.09
11:55
години 20
тегло 80
восо4ина 182
значи лесно качвам и свалям килграми и лесно се омазнявам,всичко ка4вам първо на корем и дупе,поне така си мисля...
НВД
8.00 50 гр овесени ядки с 1 кофичка мляко
12.00 пил.пържола + саладка
15.00 2 яица + ябълка
18.00 100 гр извара
20.00 пилешко или риба тон + саладка
горедолу това е,като смятам да журта и у нас на валото 3-4 пути седмично...чакам мнения и препоруки...
24.02.09
13:09
Диетата ти е супер, ако...теглото ти е в паунди.
80 паунда е около 36 кг
Нека сметнем обаче:
1 кофичка мляко = 15гр протеин
пилепка пържола = 40гр протеин
2 яйца = 14гр протеин
10гр извара = 20гр протеин
пилешко или риба тон = 40гр протеин
==================================
Общо имаш около 130гр протеин на ден. Чудесен порцион за 80 паундов човек :)
За мазнините (имаш 8 грама от яйцата и толкова макс от млякото) и въглехидратите (40гр от ядките и 10 от ябълката) - няма смисъл да ти обяснявам, че и за 80 паундов човек са малко.
ИЗВОД: имаш идеалната НВД, но в случая НВД = Ниско е ВСИЧКО Диета!
казано от Oranje на 24.02.09, 13:09:
Диетата ти е супер, ако...теглото ти е в паунди.
80 паунда е около 36 кг
Нека сметнем обаче:
1 кофичка мляко = 15гр протеин
пилепка пържола = 40гр протеин
2 яйца = 14гр протеин
10гр извара = 20гр протеин
пилешко или риба тон = 40гр протеин
==================================
Общо имаш около 130гр протеин на ден. Чудесен порцион за 80 паундов човек :)За мазнините (имаш 8 грама от яйцата и толкова макс от млякото) и въглехидратите (40гр от ядките и 10 от ябълката) - няма смисъл да ти обяснявам, че и за 80 паундов човек са малко.
ИЗВОД: имаш идеалната НВД, но в случая НВД = Ниско е ВСИЧКО Диета!
добре кажете куде и колко храна да добавя за да се вдигнат калориите...
24.02.09
13:51
Ако досега си спазвал що-годе някакъв режим е много по-лесно да го преработиш в НВД. Така полученото НВД със сигурност ще работи за теб. Още повече, че с леки промени и махане на някои ‘лоши’ неща ще може да постигнеш желаното (в твоя случай да изчистиш малко мазнини)...
Иначе в сайта НВД-та бол.
казано от Oranje на 24.02.09, 13:51:
Ако досега си спазвал що-годе някакъв режим е много по-лесно да го преработиш в НВД. Така полученото НВД със сигурност ще работи за теб. Още повече, че с леки промени и махане на някои ‘лоши’ неща ще може да постигнеш желаното (в твоя случай да изчистиш малко мазнини)...
Иначе в сайта НВД-та бол.
ми досега сам се ли6авал от някои не6та ,свалил сам 5-6 кг , но пак краката,корема и дупето стоят...а горната 4аст на тялото пук ми е слаба....мн странно
закуска 2 яица + кисело мляко +50 гр овесени ядки и малко стафиди
обяд пиле6ко 150 гр + варен ориз+ салата
следобедна закуска 2 яица + ябулка
кум 6 кисело мляко 1 кофи4ка
ве4еря пиле6ко или риба тон + голяма салата + вода
намерих го този режим у нас преди 2-3 години ми го прави един фитнес инструктор,доста го турсих та се 4уда дали е по добре... 4есно казано калориите не сум ги смятал
Мнението беше редактирано от vankata на 24.02.09 14:15.
казано от vankata на 24.02.09, 14:14:
закуска 2 яица + кисело мляко +50 гр овесени ядки и малко стафиди
обяд пиле6ко 150 гр + варен ориз+ салата
следобедна закуска 2 яица + ябулка
кум 6 кисело мляко 1 кофи4ка
ве4еря пиле6ко или риба тон + голяма салата + воданамерих го този режим у нас преди 2-3 години ми го прави един фитнес инструктор,доста го турсих та се 4уда дали е по добре... 4есно казано калориите не сум ги смятал
Старай се въглехидратите да са с нисък до умерен гликемичен индекс.Белтъците са малко!!!Виж тук