Изоставащи гърди и рамене

23.02.09
21:09

Как точно да направя програмата си че раменете и гърдите ми са много зле ама много...
Иначе досега тренирах така :
Пон - гърди
Втор - ръце
Сря-гръб,рамо
чет- почивка
петък - крака

Помагайте

QM

23.02.09
21:48

1 г1рди 2 гр1б 3 крака 4 по4ивка  5 рамене 6 р1це 7 по4ивка за г1рди прави 3 упр по 3 сер наприме  полуег , лег , флайс за рамене с1што по 3 упр по 3 сер милит1ри преси,разтваране в страни ,разтваряне за задно рамо

Мнението беше редактирано от qm_meso на 23.02.09 21:51.

23.02.09
21:53

Лоша подредба и лошо съчетание. Тренирай през ден. Ето вариант: гърдите нека си седят първи в седмицата и добави 1 упражнение за средното рамо - разтварянето встрани. В сряда тренирай гръб и задно рамо. Петък крака и ръце.
Друг вариант - понеделник: гърди; сряда: гръб; петък: крака+рамо

26.02.09
09:50

казано от ...... на 23.02.09, 21:09:

Как точно да направя програмата си че раменете и гърдите ми са много зле ама много...
Иначе досега тренирах така :
Пон - гърди
Втор - ръце
Сря-гръб,рамо
чет- почивка
петък - крака

Помагайте

1. Според мен тренировъчната ти програма не е организирана правилно.
2. След акто изостават - наблегни на тях. Има системи и програми, чрез които можеш да го направиш. Правят се тренировки с преобладаващи тренировки за съответната мускулна група, организирани така,ч е да даде нужното акцентиране върху тях, а останалите са само на поддържаща тренировка!

Пон - гърди+трицепс
Втор - гръб+бицепс
Сря-почивка
чет- Рамене
петък - крака

Идеята е гърдите и раменете да са сами или преди тях да няма друга група и да имат добър интервал от почивка между тях.Повторения-6-8,9.Ако имаш тр.партньор прави и форсирани серии.Изпълнението трябва да е много концентрирано,без чийтинг.

26.02.09
13:26

казано от 666_Deni_666 на 26.02.09, 12:53:

Пон - гърди+трицепс
Втор - гръб+бицепс
Сря-почивка
чет- Рамене
петък - крака

Идеята е гърдите и раменете да са сами или преди тях да няма друга група и да имат добър интервал от почивка между тях.Повторения-6-8,9.Ако имаш тр.партньор прави и форсирани серии.Изпълнението трябва да е много концентрирано,без чийтинг.

Гърди + Трицепс и Гръб+Бицепс не е добра комбинация защото когато се тренира гърдите се включва и трицепса същото е и при гърбът и бицепса,програмата на Сотянчо която е написал е добра.

26.02.09
15:03

казано от Shtangataaa на 26.02.09, 13:26:

Пон - гърди+трицепс
Втор - гръб+бицепс
Сря-почивка
чет- Рамене
петък - крака

Гърди + Трицепс и Гръб+Бицепс не е добра комбинация защото когато се тренира гърдите се включва и трицепса същото е и при гърбът и бицепса,програмата на Сотянчо която е написал е добра.

Точно затова е добра комбинация! Престанете с просташки коментари, защото има хора, които ви слушат!
Не им пълнете главите с глупави твърдения!

казано от Shtangataaa на 26.02.09, 13:26:

Пон - гърди+трицепс
Втор - гръб+бицепс
Сря-почивка
чет- Рамене
петък - крака

1.От това твое твърдение разбирам,че въобще не знаеш за какво става въпрос.
2.Темата е за гърдите и раменете,а не дали е добре за ръцете.За тях това ще е ново натоварване и ако всичко е както трябва и те ще растът.
3.100% съм сигурен,че съм прочел повече от тебе и за в бъдеще по-добре не се изкавай по мнения на хората с по-голям опит.

MA

26.02.09
15:47

казано от Стоянчо на 23.02.09, 21:53:

...

Изпуснал си ръцете бре ей ! :) :) :)
Слагай групата която не ти върви като първо.
Ако правиш крака рамо - прави първо рамо след това краката.

26.02.09
15:58

Рамо и крака за мене лично е ужасна комбинация, преди правех така е рамото изобщо не ми вървеше.Просто след тежката тренировка за крака или пък ако правиш първо рамо след тфа крака, рамото сякаш не се напомпва хубаво а след това изостава с въздатоняването и растежа заради краката.

26.02.09
18:37

Много мнения а твърде малко разбиращи :)

26.02.09
21:17

казано от valerious на 26.02.09, 15:58:

Рамо и крака за мене лично е ужасна комбинация, преди правех така е рамото изобщо не ми вървеше.Просто след тежката тренировка за крака или пък ако правиш първо рамо след тфа крака, рамото сякаш не се напомпва хубаво а след това изостава с въздатоняването и растежа заради краката.

При мен пък рамената тръгнаха когато ги сложих при краката. Тренирам само срендата част, а предна и задна са съответно с гърди и гръб...

Мнението беше редактирано от biggggy на 26.02.09 21:18.

26.02.09
21:29

казано от valerious на 26.02.09, 15:58:

?!?!?!?! ВТФ ?!?!?!?!  Какво общо имат раменете ти с напомпването на краката... Рамо и крака се слагат зашото точно че ненатоварваш с краката раменете... и си ги правиш чисто после...

26.02.09
22:04

казано от Mamularin на 26.02.09, 15:47:

казано от Стоянчо на 23.02.09, 21:53:

...

Изпуснал си ръцете бре ей ! :) :) :)
Слагай групата която не ти върви като първо.
Ако правиш крака рамо - прави първо рамо след това краката.

Че за кво са му тез ръце?! :DDD
Случва се, изпуснал съм ги, идеята ми е била да се разхвърят при гърдите и гърба.

казано от asroma на 26.02.09, 18:37:

Всички разчитаме на теб :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 26.02.09 22:05.

26.02.09
22:10

казано от asroma на 26.02.09, 18:37:

Всички разчитаме на теб :)

Благодаря за гласуваното доверие

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1