Дневникът на Радост.

Темата е заключена.

27.02.09
09:19

Здравейте на всички.
Вчера се регистрирах в сайта и днес съм линия. Все още имам доста да смятам до завършека на режима ми на НВД но днес и това ще направя.
А за мен години 25 ръст 165
                    сега        желани
Килограми        75           60
Ханш              96           може да си остане и толкова
талия              88           поне 78
бюст              105           95

Други мерки не съм взела все още но и това ще направя ище ви ги напиша.
От август до декември отслабнах 25 кг с Пиер Дюкан януари и февруари ги задържах и сега реших че за мен ще е по добре да мина на НДВ тъй като съм с инсулинова резистентност. Като съм готова с изчисленията ще ви напиша и примерното меню. Спорта при мен е малко по проблемен защото съм с двойно повече ДХЕА от нормалните жени и мускулите ми са доста изпъкнали особено от кръста надолу затова реших следното понеделник, сряда и петък каланетика, а вторник четвъртък исъбота кардио и коремни мускули (там имам най много мазнини), а с тежести -не. Аз дори от каланетиката правя мускули на бедрата:(. За сега това и ми стискайте палци.
Успех на всички в тази трудна борба с килограмите и изкушенията.

27.02.09
09:23

Добре дошла при нас :) и успех, с труд и желание всичко се постига :)
Завиждам ти благородно на мускулчетата, аз ги стопявам заедно с мазното :) нищо де, имам много да работя, а по думите ти и ти :) така че тук всички се подкрепяме :)

Още веднъж, успех и добре дошла :)

хм, дори и да си с двойно повече ДХЕА от жените, едва ли си с повече от мъжете. А аз досега мъж да прави мускули от каланетика не съм видяла.... Сори не искам да се заяждам ама просто ми писна да обеснявам, че големи мускули при жени не стават освен ако целенасочено не работиш в тази насока и не вземаш добавки и дори хормони.  :blank:

MA

28.02.09
12:03

По-добре тренирай цялостно с тежести, сега ще направиш само мускули в някой части на тялото и ще станеш не симетрична.

28.02.09
12:27

Високите нива на DHEA не са шега работа.........

28.02.09
15:19

Сори не искам да се заяждам ама просто ми писна да обеснявам, че големи мускули при жени не стават освен ако целенасочено не работиш в тази насока и не вземаш добавки и дори хормони

Сори, ама ми писна да гледам по залите жени с крака над 70 см, заради такива обяснения
(Извинявам се за спама)
На авторката на темата - Успех! Амбициозна програма, която по мое мнение ще свърши работа.
Направи си замерване на мазнините и регулярно (през месец) си прави нови замервания за да отчиташ коректно резултатите от отслабването.

02.03.09
11:55

Благодаря на всички за отговорите.
Знам че високите нива на този хормон не са шега работа порадис тази причина имах и проблеми със забременяването но ми обясниха че се дължат на повечето хормони. А за симетичност аз и сега съм несиметрична имам тяло на плувкиня с големи гърди и малко стегнато дупе а ако знаета как ми се иска да е обратно:(.
С тренировките си продължавам трябва да си направя и замерване на мазнините но незнам къде в Бургас има точен апарат. Последно си правих преди да забременея в София при д-р Каменов(ендокринолог) сега трябва да потърся из Бургас къде има. Много ми е трудно обаче с това хранене по час. До обяд почти немога да ям нищо ама нямам как ще се мъча.:))))))))))))))
Пак благодаря на всички за мненията Ви и подкрепата.

02.03.09
15:27

казано от radost_83 на 02.03.09, 11:55:

До обяд почти немога да ям нищо ама нямам как ще се мъча.:))))))))))))))

Ще се научиш да закусваш. В началото е трудно....и аз не можех да ям сутрин, но е до нагласа - първите дни трябва да се назориш :) . Започни с малко храна - например варено яйце , малко овесени ядки с кис. мляко, плод......
Колкото до ДХЕА - има хора, които го приемат като добавка даже, поради ефекта му над мускулната маса и силовите постижения, но за жените нещата не седят така :roll:
Хормона си има редица плчсове, но когато е в граници  http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E8%F2%E5%EB%ED%E8_%C4%EE%E1%E0%E2%EA%E8/DHEA_20070831445/

02.03.09
17:05

Хормона си има редица плчсове

И всички минуси на стероидите. За ДХЕА-то говоря. На упътването си пише - рак на простатата, на черния дроб и т.н. и т.н.
Знам, че е мода напоследък жените да го ползват (както преди 10 години беше за мъжете), но по-добре да приемат тестостерон - с по-малка концентрация (реципрочно по-малко странични ефекти) ще постигат същия и по-добър резултат.
Пак се извинявам за спама

02.03.09
17:52

казано от mitaka101 на 02.03.09, 17:05:

Хормона си има редица плчсове

И всички минуси на стероидите. За ДХЕА-то говоря. На упътването си пише - рак на простатата, на черния дроб и т.н. и т.н.
Знам, че е мода напоследък жените да го ползват (както преди 10 години беше за мъжете), но по-добре да приемат тестостерон - с по-малка концентрация (реципрочно по-малко странични ефекти) ще постигат същия и по-добър резултат.
Пак се извинявам за спама

Не, нямах предвит, че ако се пие става това и това......., напротив!Нямах за цел да я обеждавам, че трябва да се приема като добавка.... Става въпрос, че от завишените стойности, особенно при жените не се очаква нищо добро, нарушaват се функциите на ендокринната система и т.н.

Мнението беше редактирано от Ambriel на 02.03.09 17:55.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1