Искам някои да ми отговори на въпроса :)

28.02.09
00:27

Здравеите, на всички.Извинявам се а Искам да попитам дали тази прогарма по която тренирам е добра или не е.Понеже разполагам само с дните от понеделник до четвуртък аз съм си направил програмата така:
Понеделник - Гърди
Вторник - Бицепс, трицепс
Сряда - Гръб, крака
Четвъртък - Рамо, трапец
Искам да кажете дали е добра.По нея тренирам от месец септември.Благодаря ви предварително.

28.02.09
05:25

Колко стаж имаш ?

28.02.09
05:39

Понеделник - Гърди
Сряда - Гръб,трапец
Четвъртък - Крака,рамо
Така е  по-добре.. :)

28.02.09
07:36

Гръб и крака в един ден ..не е ли малко-тежко ? може така:1 ден -Гръб 2-ден -Гърди 4 ден - ръце 5-крака с рамо ... нещо такова

Ако правиш мъртва тяга тогава трянировката ти за гръб трябва да е минимим 2 дни преди или след тренировката за крака.Примерно понеделник гръб,петък крака.Или ако краката са понеделник тогава гърба може да е или четвъртак или петък.
Бицепса и тръцепса не ги тренирай преди да пренираш гръб и гърди.Ще са уморени и тренировката няма да е толкова качествена.За рамото е същата работа.Затова прави гърди и гръб в началото или едното в началото другото в края,но тогава ще разделиш ръцете.Ако правиш гърди понеделник ще трябва да правиш и бицепс,за да се възстанови до петък.След това трицепса трябва да дойде в тренировката за рамене в четвъртък и вторник остава за краката.

Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 28.02.09 08:33.

28.02.09
11:25

ем сериозно съм се захванал от септември, и смея да твардя че за сега се усеща покачване на мускулната маса.Когато започнах да тренирам бицепса ми бесе 34-35см напомпан, а миналата седмица като го измерих е близо 39см (през това време не съм пил никакви добавки и такива неща).Имам и малко излишни мазнини и искам да попитам дали ще е добре сега като се постопли времето да започна и да тичам?На диети не нося и си хапвам всичко в умерени количества.

Тичането не е навредило на никой.Относно диетите-за да качваш кг трябва и да ядеш,но ако искаш да изчистиш тези мазнини само с тичане няма да стане.Ще трябва да се ограничаваш.Трудно е да качваш ММ без мазнини,но не е невъзможно.Просто трябва много да се изчисти храната и да имаш много воля и търпение,стриктен режим.

28.02.09
12:49

казано от TheBeАsT на 28.02.09, 05:39:

Понеделник - Гърди
Сряда - Гръб,трапец
Четвъртък - Крака,рамо
Така е  по-добре.. :)

Аз бих заменил местата на рамото и трапеца, за да се получи така:

Ср. - гръб, рамо
Чт. - крака, трапец

28.02.09
14:51

Можеш да пробваш и така:
1) гърди, бицепс
2) крака
3)рамо, трицепс
4)гръб, трапец
все пак си мисля, 4е ако можеш да имаш един ден почивка по-средата би било добре или направи три дневна програма като почиваш в сряда
1) гърди, бицепс
2) гръб, трицепс
3) почивка
4)крака, рамо, трапец

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1