28.02.09
18:21
Искам да попитам знаете ли някакви упражнени за корем, които да натоварвят най-долните мускули на корема и някакви други упражнения, които да натоварват страничните мускули (там дето се образуват така наречените паласки..), защото искам в дните за почивка да си тренирам корема и вкъщи.
http://www.vbox7.com/play:c500421d погледни това,но повече от 2 пъти в седмицата няма смисъл да правиш корем
28.02.09
21:31
казано от Sentetic на 28.02.09, 18:41:
http://www.vbox7.com/play:c500421d погледни това,но повече от 2 пъти в седмицата няма смисъл да правиш корем
Виждам дойде и тук...
Защо да не прави по повече от 2 пъти предвид, че корема е малка мускулна група ? Ако прави само корем ?
кой ли си пък ти.. няма смисъл повече от 2 пъти в седмицата,а пък като иска да пробва и по повече ама същата работа
03.03.09
09:18
Мазнините около един мускул се топят в продължение на около 2 часа след неговото трениране. Затова мисля, че за оформянето на коремната област е добре да се правят по-често коремни преси, а не само 2 пъти в седмицата. Аз ги тренирам 3 – 4 пъти седмично, като всеки път правя различни упражнения, за да обхващам всички зони на коремната мускулатура.
Що се отнася до упражненията, потърси в някой торент филма на списание Muscle & Fitness за коремните мускули (abs). В него има много добри упражнения, които можеш да правиш и у вас.
казано от Nasko.com на 03.03.09, 09:18:
Мазнините около един мускул се топят в продължение на около 2 часа след неговото трениране. Затова мисля, че за оформянето на коремната област е добре да се правят по-често коремни преси, а не само 2 пъти в седмицата. Аз ги тренирам 3 – 4 пъти седмично, като всеки път правя различни упражнения, за да обхващам всички зони на коремната мускулатура.
Що се отнася до упражненията, потърси в някой торент филма на списание Muscle & Fitness за коремните мускули (abs). В него има много добри упражнения, които можеш да правиш и у вас.
Разправят, че тялото не гори мазнините около мускула, който натоварваш, а ползва първо тези, намиращи се в генетично предразположени зони. Да си виждал човек, които да извади на показ първо най долните плочки? Това е свързано с определени рецептори върху мастните клетки. Има цяла статия за това тук. Чел съм, че е възможно да подпомогнеш изгарянето в определини области със кремове променящи съотношението между алфа и бета рецепторите, и посредством често тренирене за по добро кръвоснабдяване, но дали е вярно? Не всички приемат точковото изгаряне на мазнини!