25.02.09
17:18
Здравейте! След като разбрахме за всичките боклуци на пазара, ме интересува изключително много кое сирене е НАЙ-ДОБРОТО на българския пазар и същевременно на добра цена? Ако има някой по-запознат
Нещата със сиренето изглеждат така - за да видиш дали едно сирене е хубаво , купуваш една малка бучка , слагаш я в съд със ТОПЛА вода и чакаш да видиш какво ще стане с него. Ако се разпадне - не купувай повече от него , ако се задържи цяло - това е твоето сирене. Сега всеки си има предпочитания - по-сухо , по-мазно , ти си реши какво да купиш и пробвай начина. Сиренето ще се разпадне , ако в него има палмово масло ( от което бягаме и наричаме боклук - с право ) . Късмет в избора :)
Гледам хвалят киселото мляко “Елена”, че имало жива закваска, сега и сиренето...
Трябва да ги пробвам!
26.02.09
16:51
#4
А тази фирма “Елена” имат ли цедено кисело мляко ? И аз май ще ги пробвам техните продукти,щом ги хвалите ;)
Мнението беше редактирано от Ален Божинов на 26.02.09 16:52.
казано от luigi на 26.02.09, 18:45:
Маджаров...най-доброто сирене
Присъединявам се, и на мен най-много ми допада.
казано от LttS на 25.02.09, 22:56:
Гледам хвалят киселото мляко “Елена”, че имало жива закваска, сега и сиренето...
Трябва да ги пробвам!
Незнам за другите продукти на Елена, но специално сиренето им е наистина качествено. Вакумираното им сирене е по сухо, а в тенекия - по мазно (въпрос на вкус). Лично аз предпочитам тенекията, защото вакума е по солено.
Всички млечни продукти на пазара са боклуци. Най-хубавото сирене е това ,което вземам от баба на село.
казано от brusakch на 07.04.11, 17:23:
Всички млечни продукти на пазара са боклуци. Най-хубавото сирене е това ,което вземам от баба на село.
На баба ти сиренето не го продават по магазините, така че ... Аз също с две ръце “за” “Елена”. “Боженци” също не е лошо.
07.04.11
19:32
#11
А този експеримент с колко топла вода да го направя ? Ако е вряла направо да ври няма ли да се разпадне това сирене ? :D
Аз единственото сирене което купувам е “Трапеза” или нещо подобно, не за друго, ами имам роднини които работят там и съм 100% сигурен какво има в него. Неприятното е, че го има в малко магазини, защото фирмата им е малка. А специално за София се броят на пръсти (nhappy2)
08.04.11
13:45
#14
МАДЖАРОВ- THE BEST! :)
казано от brusakch на 07.04.11, 17:23:
Всички млечни продукти на пазара са боклуци. Най-хубавото сирене е това ,което вземам от баба на село.
Спор няма - домашното сирене (както и всеки един домашен продукт) е най-добро. Но тук става въпрос за добрите продукти на пазара, а не “приготвените от баба” :)