Тренировки на открито , вкъщи ( без тежести )

01.03.09
21:27

Имам желание да изчистя корема , повдигна раменете , намаля дупето , разширя гърба  и т.н. :) имам желание да вляза във форма . По-принцип не ми е проблем да ходя в зала , но някак си ми се иска да не се забивам в там , предпочитам навън . Разполагам с удобно място за тичане ( колело ) , мога да правя коремни преси вкъщи и лицеви опори , имам къде да се набирам и да правя “кофи” . Но до там упражненията ми някак си се изчерпват , има доста във форума , но ми се иска да попитам за мнение за най-ефективните . Нещо от типа на малка програма с това ,с което разполагам , за сега не мисля да вземам хранителни добавки  не съм в добра форма и не мисля ,че има особен смисъл още в началото , смятам да огранича хляба , шоколада и газираното . Еми това е от мен вие сте :) помощ , препоръки , оплюване приемам всичко .

едит: Също така ме интересува , има ли възможност да правя ( не съм сигурен дали точно това е термина ) “двуразредни” тренировки , имам предвид да  тренирам и сутрин и вечер за по-добър ефект или няма смисъл :)

Темата беше редактирана от fangas на 01.03.09 21:39.

ГН

02.03.09
12:17

Само за второто ще ти отговоря. Двуразови. Няма смисъл. Даже по-зле - ще си попречиш, недей.

02.03.09
12:31

ако искаш да постигнеш желанията си , не само трябва да ограничиш хляба ,шоколада и газираното .. според мен трябва напълно да ги спреш .. можеби само хляба сутрин и на обяд по 1-2 филийки , по възможност препечени . за да отслабнеш ти трябва някаквъ вид  ниско въглехидратна диета , мазното се трупа от въглехидрати . с аеробика у дома, бягане,колело , коремни,набиране и лицеви опори ще се стегнеш , почти нищо повече , ако това те устройва ще стане с времето , стига да си стриктен . много мои приятели имат същите като теб амбиции , започват и на 10-тия ден зарязват всичко , понеже ограниченията в храненето им идват тежки .

Мнението беше редактирано от CheFolino на 02.03.09 12:32.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1