04.03.09
21:14
Здравейте,
Искам ви попитам относно как да си структурирам сплита, тъй като имам изоставащи муск. групи. Бицепс, предмишница и задно рамо искам да потръгнат затова мисля да им отделя ден само за тях, или може би да ги групирам някъде другаде че 5 дни идвам малко нанагорно. И тук идва въпроса ми - спрямо другите дни, така че да не се претоварват кое къде. Мислех си нещо:
П: Гърди+Бицепс (тежко )
В: Крака+
С:
Ч:Гръб+Трицепс
П:Бицепс(леко), Задно рамо, предмишница
С: Рамо+Корем
Н:
стаж:3г. тренирам за маса, и да излеза от платото в което явно се намирам
споделете :)
Мисля,че е проблемът ти е сходен,с този обсъждан в тази тема: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/36552/
Ако откриеш нещо,което мислиш че би ти помогнало-супер,ако не-казвай и дано някой друг да може да ти помогне.Успех!
Опитай ръцете в самостоятелен ден или бицепса с гърба. При втори вариант е 2 упражнения само го довършваш. Задното рамо е малък мускул, който няма кой знае какъв обем за да кажеш, че изостава. Принципно никой не препоръчва да се правят по 2 упражнения за което и да е рамо. Тренирай си го в деня за рамо или в деня за гръб. Друг принцип - изоставащата МГ я изтегляш в началото на сплита. Относно предмишницата недей се притеснява, тя се товари от почти всичко и дори може да не се тренира, но ако желаеш прави по 1 упр. за нея в деня за ръце.
05.03.09
21:07
1 - ръце
2 - крака, задно рамо
3 - почивка
4 - гърди, предно рамо
5 - гръб, 1 упр. за бицепс, задно рамо
6 - почивка
7 - почивка
Първото, което ми дойде на ум. :)
Мнението беше редактирано от intercitycunt на 05.03.09 21:08.