Показани упражнения

EA

23.01.05
10:07

Темата е модерирана от Mr_Muskul
здр ами ко да ви кажа на почти 15 с1м  и тренирам от 2 седмици 5 дена тренирам в нас и 2 в фитнеса тоест секи ден не дигам много с гирите по 7,8 кила 
искам до 3 месеца тоест до лятото да имам ефект можете ли да ми кажете някои сайт или нз какво да видя на картинки какви са сички упражнения щото тъй флаис кросовер чък тяга не са ми познатаи п1к ако ми покажете повече упражнения на снимки по добре /предварително ви благодаря/
Здравейте и добре дошли във форума. Ще ви помоля да пишете на кирилица и да спазвате останалите правила. Темата беше механично преведена. Благодаря.
Mr_Muskul

23.01.05
11:42

http://www.bb-team.org/exercise/  :)

EA

23.01.05
19:34

Можете ли да ми изброите всички фитнес сайтове за тренировки и упражнения без да ми изброявате сайтове за анаболи и протеини само дет са!
1 мнение по-нагоре ви направих забележка за латиницата. Пратих ви и ЛС. Ако отново напишете мнение на латиница ще го изтрия. Предупреден сте.
Mr_Muskul

EA

23.01.05
21:44

не просто има някви саитове само за протеини и анаболи с тяхната цена да ми кажете някжи саитове за уражнения и тренировки ???????

23.01.05
22:03

хахахааха
еАГЛеТ честно кефиш ме  :)
Въздържайте се от ненужни коментари!
Mr_Muskul

26.01.05
23:30

[quote author=“eAGLeT”]Можете ли да ми изброите всички фитнес сайтове за тренировки и упражнения без да ми изброявате сайтове за анаболи и протеини само дет са!

Как да ти ги изброя всички в гоогле пусни един сърч и виж сам щото няма да ми стигне мястото да ти ги напиша

27.01.05
09:43

Всички сайтове да изброим, а  :D . Ми те сигурно са стотици хиляди. Пусни една търсачка “bodybuilding” и разглеждай колкото ти душа иска :D

RA

27.01.05
19:45

Евала на такива хора.Сигурно не им е лесно.:lol:

Според мен взехте да се гъбаркате с човека, което  не ми харесва.
Наистина ли толкова не ви е ясно какво иска?
Според мен иска
ето това
Поздрави.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1