L-carnitine

10.12.08
14:06

Здравейте ! Извинявам се за тъпата тема с още по - тъпия въпрос , но да попитам Биогейм нали не е българска марка ? Може да греша. Ако е така моля ви кажете някой L-carnitine , който да не е българска марка. Парите нямат толкова голямо значение :)

10.12.08
14:13

Темата не е за този раздел ! Попитай в раздел “Хранителни добавки”. Но все пак ще ти отговоря на въпроса. Биогейм е българска марка , не ти я препоръчвам за карнитин. Лично аз съм ползвал два вида - на Nutrend ( Чешка марка , ефекта беше най-добрия , който съм изпитал ) и някакъв немски , който също имаше добър ефект , но беше 102 евро 1 литър и нямаше от къде да го купя , в нашата страна го няма. Та препоръчвам ти Л-карнитина на Nutrend , няма да сгрешиш , но не очаквай голям резултат без хранителен режим . Давам ти линк към продукта , за да ти е по-лесно да го намериш - silabg.com/bg/product/detail/bid/106/id/2876/NUTREND-CARNITIN 2000 mg. 10 amp. , успех :)

10.12.08
14:33

амиии .. доколкот разбрах е течен , а с течен съм сигурен че ще сгафя ..

10.12.08
14:36

казано от Milen на 10.12.08, 14:33:

амиии .. доколкот разбрах е течен , а с течен съм сигурен че ще сгафя ..

В какъв смисъл “ще сгафя” ? Течния е най-бързо усвоимия , 2 пъти по-добър от хаповете. Не знам какво имаш в предвид ?!

10.12.08
14:39

и незнам 1000 или 2000 мг как ще ги усвоя .. а да те питам също нутрим какво представляват :)

10.12.08
14:47

Карнитина на Нутрим е от 1000 и от 2000 мг. като аз ползвах този от 2000мг. Ами как какво представляват ? Като марка ли ? Чешка марка е , ползвал съм техни продукти и съм доволен . А относно карнитина им - той е на-добрия , който съм ползвал и не е скъп - около 70лв. за цикъл от 30 дни. Мога да ти препоръчам още много продукти , но не съм изпитвал ефекта им и не искам да си слагам главата в торбата. Преценявай си , ако искаш изчакай още мнения или направи нова тема в раздела за добавки . Успех :)

10.12.08
15:58

Сега още повече се обърках .. на някои места пише че Нутрим е БГ марка а на други - че е чужда марка .. но мисля да те послушам за този течния .. иии да те попитам ако зема този , който го ми го препоръча - колко пъти по колко мл. да вземам и колко време преди или след тренировка .. когато се пие :)

10.12.08
16:44

Ауууууу чисто ме обърка и ти HAHAHA , аз ти говора за Нутренд , не за Нутрим ! Пази се от Нутрим :)

10.12.08
17:26

а можеш ли да ми кажеш нещо повече за този ,дето ми препоръча . Мисля да си го взема и искам да знам примерно кога да го вземам по колко мл. иии какво трябва да значи (цитирам от това което ми прати) Високо съдържание на 100% чист L-карнитин база в “удобна опаковка”

10.12.08
17:38

Взимаш го 30 минути преди тренировка , едно флаконче ( в кутия са 10 ) . Отзад на кутията има всичко обяснено , не се притеснявай , карнитина е добър , няма да имаш проблеми.

10.12.08
17:54

едно флаконче то е някакви мг. нали ? а някакси разтваря ли се във вода или сок или направо се пие :D. И значи щом ще вземам по 1 цяло - то тогава ще мина по целия Л-карнитин за 10 пъти ? :Д

Мнението беше редактирано от Milen на 10.12.08 18:20.

10.12.08
18:30

Точно така , но ти можеш да си го разделяш на полувина и да ти стигне за 20 пъти. Абе човек питай човека в магазина , той за това е там ;)

10.12.08
18:34

ами аз съм от Варна и досега не съм виждал този Л-карнитин никъде .. и как мога да разбера примерно кога вземам 1000мг щото повече наведнъж мисля че не е добре .. тя 1 ампула има 25 мг май и незнам как да г0 разпределя

10.12.08
20:01

Има си разделителна чертичка на средата на епроведката. Абе пич , наистина всичко си е описано .. ;)

06.03.09
20:36

Здравейте ! Аз си купих L-carnitine на  Explode пак българска марка, вече го пия около седмица някой има ли наблюдения върху продукта ? Т.е. аз усщам разлика изпотявам се повече но то това може и да си го внушавам по някакъв н-н :D Въобще има ли според вас качествен производител на добавки у нас ?

07.03.09
06:51

НЕ! НЕ! НЕ!

07.03.09
11:39

Не, тоест нямаш наблюдения или Не- няма нищо свястно у нас или и двете :)

07.03.09
12:07

БГ ДОБАВКИ НЕ СЕ КУПУВАТ !

08.03.09
21:55

Късно вече :( :( :(  цената беше примамлива и след като не чух никаде нищо лошо си го взех и както казах 1 седмица го ползвам :(

09.03.09
07:46

Ами сподели какъв ефект има , ако има такъв :)

10.03.09
10:28

Ами, мога да кажа че има някакъв вфект но не се захващам да го сравнявам тъй като друг не съм пил. Имах по големи очаквания, но определено се потя повече отколкото трябва, според опаковката пише че на 10мл има по 1г карнитин, в момента пия преди тренировка и преди лягане по 10 мл , тоест по 2 грама на ден което си е една напълно безобидна доза (викам да не прекалявам много че на опаковката пише да не се преминава 1 гр. на ден и понеже е българско още повече чета какво пише) :-)

15.03.09
13:47

Аз пих л-карнитин на Explode миналата година и определено ми помогна - и с издържливостта при тичане, и с редуцирането на някой и друг килограм...може и да не е толкова лош избор...:)...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1