Комбиниране на добавки за ММ !

ГА

07.03.09
11:29

Здравейте !
  Момче на 16 години съм , 60кг , 185см .
Въпросът ми е за ММ , какви добавки да взема и от коя фирма.
Месечно горе/доло 150-200лв мога да дам.
Имам един гейнер ( взех го от магазин близо до 6-то районно ) , не помня марка ( махнах етикета ).
Имам креатин на biogame ( менте :) ).
Б-12 на GNC.- хапове.
4 вида витамини ( качествени )
Амино ( пак от този магазин ) - течни.

07.03.09
12:00

Стаж в залата?

07.03.09
17:24

Ами.. един казеин (бавно освоява6т се протеин) и едни аминота ....преди и след трен по 5 гр креатин със геинъра +казеина след трен аминотата  и преди лягане казеина , витамините със храната задължително ина4е несе усвояват..Б12 на инжекции е по-добре :)

ГА

07.03.09
19:04

6месеца стаж ( качих 8килограма , но не и чисто :) ).

07.03.09
19:10

казано от Николаи на 07.03.09, 17:24:

Ами.. един казеин (бавно освоява6т се протеин) и едни аминота ....преди и след трен по 5 гр креатин със геинъра +казеина след трен аминотата  и преди лягане казеина , витамините със храната задължително ина4е несе усвояват..Б12 на инжекции е по-добре :)

Казен преди лягане!След тренировка ИЗОЛАТ!

08.03.09
01:14

казано от Jopeto16 на 07.03.09, 19:04:

6месеца стаж ( качих 8килограма , но не и чисто :) ).

Жорка, не ми се иска да ти охлаждам ентусиазма но на 16 години с 6 месеца стаж в залата... как мислиш...дали е нужно? Ти в момента си зареден с естествено произведени хормони които са ти най-голямата гаранция за растежа. Добавките ги включи по-късно. Сега наблегни на правилното изпълнение на упражненията и доброто хранене. Успех ти желая!

Jopeto16 изобщо нямаш нужда от добавки то тялото ти си произвежда всичко необходимо за да разстеж, просто му давай необходимите хранителни вещества, наблегни на чистите храни и не пренебрегвай въглехидратите много важни за възрастта ти

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1