07.03.09
11:29
Здравейте !
Момче на 16 години съм , 60кг , 185см .
Въпросът ми е за ММ , какви добавки да взема и от коя фирма.
Месечно горе/доло 150-200лв мога да дам.
Имам един гейнер ( взех го от магазин близо до 6-то районно ) , не помня марка ( махнах етикета ).
Имам креатин на biogame ( менте :) ).
Б-12 на GNC.- хапове.
4 вида витамини ( качествени )
Амино ( пак от този магазин ) - течни.
Ами.. един казеин (бавно освоява6т се протеин) и едни аминота ....преди и след трен по 5 гр креатин със геинъра +казеина след трен аминотата и преди лягане казеина , витамините със храната задължително ина4е несе усвояват..Б12 на инжекции е по-добре :)
07.03.09
19:04
6месеца стаж ( качих 8килограма , но не и чисто :) ).
казано от Николаи на 07.03.09, 17:24:
Ами.. един казеин (бавно освоява6т се протеин) и едни аминота ....преди и след трен по 5 гр креатин със геинъра +казеина след трен аминотата и преди лягане казеина , витамините със храната задължително ина4е несе усвояват..Б12 на инжекции е по-добре :)
Казен преди лягане!След тренировка ИЗОЛАТ!
казано от Jopeto16 на 07.03.09, 19:04:
6месеца стаж ( качих 8килограма , но не и чисто :) ).
Жорка, не ми се иска да ти охлаждам ентусиазма но на 16 години с 6 месеца стаж в залата... как мислиш...дали е нужно? Ти в момента си зареден с естествено произведени хормони които са ти най-голямата гаранция за растежа. Добавките ги включи по-късно. Сега наблегни на правилното изпълнение на упражненията и доброто хранене. Успех ти желая!
08.03.09
06:19
Jopeto16 изобщо нямаш нужда от добавки то тялото ти си произвежда всичко необходимо за да разстеж, просто му давай необходимите хранителни вещества, наблегни на чистите храни и не пренебрегвай въглехидратите много важни за възрастта ти