I want six pack abs

02.03.09
23:20

Здравейте,

Директно към въпроса ми: Пробвали ли сте тази програма, знаете ли някоя по-ефикасна (предложения/съвети и т.н)? Знаете ли откъде мога да си купя “уредите” необходими за нея (напр. ластици).

Висок съм 195 тежа около 100-102 кг (ако има значение). Целта ми е да се отърва от излишните мазнини в областта на кръста и коремната област ; -)

Благодаря предварително ; -)

Поздрави,
Борко!

02.03.09
23:39

Коя програма?

02.03.09
23:54

казано от biggggy на 02.03.09, 23:39:

Коя програма?

I want six pack (iwantsixpackabs.com)

07.03.09
12:43

Виж сега 100% от тези сайтове гарантират че ако няма ефект връщат парите без върпси,уникален успех където никъде другаде го няма,обаче не е вярно.Искаш да знаеш истината каква е ? На всякаде пише ЕДНО И СЪЩО.Виж,направи си диета,прави упражнения и кардио и пресата става.Няма какво повече да се говори

07.03.09
14:02

казано от borku на 02.03.09, 23:20:

Здравейте,

Директно към въпроса ми: Пробвали ли сте тази програма

Не, и не смятам. Прекалено съм скептичен, както и предполагам 3/4 от читателите на темата.

07.03.09
14:21

казано от pHr34K на 07.03.09, 12:43:

Виж сега 100% от тези сайтове гарантират че ако няма ефект връщат парите без върпси,уникален успех където никъде другаде го няма,обаче не е вярно.Искаш да знаеш истината каква е ? На всякаде пише ЕДНО И СЪЩО.Виж,направи си диета,прави упражнения и кардио и пресата става.Няма какво повече да се говори

Знаеш ли за какво става въпрос? Какви сайтове, какви пари да ти връщат? Ако не се бъркам, това са просто набор от упражнения за коремната област. Които не съм пробвал, но с постоянство според мен би имало ефект. Друг е въпросът, че мазнини се свалят с кардио, не с коремни преси...

всиЧко е менте както коланите за коремни мускули а най добре поЧваш да бягаш и диетка и малко упрж за корема и си готов.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1