04.03.09
18:14
някои пробвал ли е такова нещо и има ли ефект, имам предвид такав за по време на кардио щот имам малко за сваляне около краста :)
Темата беше редактирана от mario g на 04.03.09 18:15.
04.03.09
18:23
Ще савлиш вода,която много лесно ще си набавиш после с 1-2 чаши...
Ефекта е невероятен, раздвижва мозъка - взимат ти парите и после започваш да си мислиш защо ли няма ефект :). Ако така се отслабваше, всички щяхме да сме с преси :)
05.03.09
20:00
и аз се заблудих сериозно миналото лято си зех колан .. и се чудех що не става само с бягане и преси. Мани ги тея колни и глупости и наблегни на диетката храната е мн ваажна ..
казано от ceco_metal на 05.03.09, 20:00:
и аз се заблудих сериозно миналото лято си зех колан .. и се чудех що не става само с бягане и преси. Мани ги тея колни и глупости и наблегни на диетката храната е мн ваажна ..
съгласен сам за диетката аз се занимавах доста сериозно до преди година но една година прекаснах и са съм страшно зле и търся наи бързия начин да си влезна в форма :)
Само 1 съвет: не сваляй бързо - ще окажеш силен стрес върху организма и може да постигнеш и доста нежелани ефекти. Състави режим, изчисли си колко калории трябва да приемаш дневно за да топиш. Използвай калкулатора на сайта и прочети информация в раздела “Диети”.
проблема е малко по сериозен освен че имам мазнинки за сваляне до кат не тренирах съм свалил и около 10 кила мусколна маса за 1 година без да преувеличавам! Така че сега не мога да си позволя диета за чистене... треа да качвам 2-3 месеца но по възможност по малко в корема за да може лятото да се опитам да поизчистя и да приличам поне малко на човек :S така че полезно или не ше се мъча барзо да свалям кат му доиде времето че сериозно съм закъснял... :)
Ами почвай примерно до Април-Май да качваш,но си прави и сериозни упражнения за корем,не само преси за да се стегне и за да не натрупаш много мазнини там,но в период на качване няма начин да не натрупаш поне малко там.Сега друг е въпроса ако искаш тотално да чистиш почвай от сега с кардио и диета с отрицателен калориен баланс,не е задължително НВД.Аз ти препоръчвам първия вариант,пресата се натоварва от 90% от упражненията,ако си сериозен до лятото все ще се покаже нещо :) А тези колани и всякаквки тем подобни магически уреди не работят бе мой :)