Малко повече приоритет за гърдите

07.03.09
22:28

Понеделник
Лег - тежко 5-6 серии
Кофички - 4х8-10 (ако ми е леко - с тежест)
Раменни преси - 3х8
+ 1-2 упражнения за трицепс

Сряда
Набирания
Тяга
*едното по-лекичко, а другото тежко - въртят се..
+ 1-2 упражнения за бицепс
и евентуално корем

Петък
Клек - леко
Набирания - леко или Раменни преси
Кофички - 3-4х8-10
Корем..

Значи програмата не съм я написал много описателно, но мисля че се схваща идеята (или поне аз я схващам :-) ) Програмата ми е предложена от достоверен източник (бивш “ученик” на Иван Абаджиев), каза ми я като стана въпрос, че гърдите ми поизостват на фона на другите групи. Ще я пробвам, но исках да чуя и вашето мнение.
Моля за по-компетентни отговори (то се знае кои хора във форума ги пишат :-P)

Мерси предварително

Темата беше редактирана от Петров на 07.03.09 22:28.

07.03.09
23:05

За гръб в сряда като минимум още едно гребане.
В петък прави като първо упражнение наклонена лежанка и после набиране и клек (без кофи).

08.03.09
08:07

казано от Петко К на 07.03.09, 23:05:

За гръб в сряда като минимум още едно гребане.
В петък прави като първо упражнение наклонена лежанка и после набиране и клек (без кофи).

Да между другото си прав за Срядата той ми каза наистина да сложа още едно упражнение за гръб ама аз пропуснах :-P
Иначе в петък набирането мога ли да го редувам с раменни преси? И мн ли е фатално ако правя военни, а не раменни преси, защото раменните са ми много неудобни?

ЕДИТ: Пропуснах да кажа, че идеята ми е да кача функционална маса в гърдите. Ако не толкова маса, то поне сила.

Мнението беше редактирано от Петров на 08.03.09 08:35.

08.03.09
10:38

Може. Всъщност, имаш възможност да ги правиш и двете, упражненията ти в петък не са много.
И разбира се, че не е фатално да правиш военна преса, аз даже я предпочитам (ако говорим за едно и също).

08.03.09
12:37

казано от Петко К на 08.03.09, 10:38:

Може. Всъщност, имаш възможност да ги правиш и двете, упражненията ти в петък не са много.
И разбира се, че не е фатално да правиш военна преса, аз даже я предпочитам (ако говорим за едно и също).

Ето това http://www.youtube.com/watch?v=0hr5IQfs__4&feature=related

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1