Програма за поддържане с едно посещение седмично

09.03.09
19:26

Вече 6 месеца ходя редовно на фитнес и съм много доволен от постигнатите резултати,обаче като почна да се стопля времето почна и мене да ме мързи да ходя да тренирам.Ще мога ли да си запазя постигнатите резутлтати с 1 път седмично фитнес и 1 път тичане в парка и какви упражнения да правя ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 10:50.

09.03.09
19:35

То няма кой знае какво да поддържаш, повярвай ми. Аз казвам, че и 1 път седмично е по-добре от нищо. Не разчитай на това посещение много.

09.03.09
19:41

Стоянчо а защо така пренебрежително? :P Разни хора, разни цели... момчето може да си спортува за тонус просто. milko от един път може би наистина няма голям смисъл, аз не съм специалистка нз.. но според мен поне за 2,3 пъти трябва да опиташ да се насилиш. :)

09.03.09
20:19

Само базови упражнения.
1. Набирания - 4-5 серии
2. Лежанка (може и наклонена) - 4-5 серии
3. Гребане с щанга - 4-5 серии
4. Раменна преса (с щанга или дъмбели, което те кефи повече) - 3-4 серии
5. Кофи или френско - 2-3
6. Сгъване с щанга или дъмбели - 2-3 (това и горното може да не ги правиш всеки път, ако нямаш сила)
7. Тяга  - 4-5 серии
8. Нещо за средната секция (преса)
Може да отнеме повече от час, но при една тренировка седмично не е проблем :)

казано от Петко К на 09.03.09, 20:19:

Само базови упражнения.
1. Набирания - 4-5 серии
2. Лежанка (може и наклонена) - 4-5 серии
3. Гребане с щанга - 4-5 серии
4. Раменна преса (с щанга или дъмбели, което те кефи повече) - 3-4 серии
5. Кофи или френско - 2-3
6. Сгъване с щанга или дъмбели - 2-3 (това и горното може да не ги правиш всеки път, ако нямаш сила)
7. Тяга  - 4-5 серии
8. Нещо за средната секция (преса)
Може да отнеме повече от час, но при една тренировка седмично не е проблем :)

точно :)

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 09.03.09 20:35.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1