09.03.09
23:22
Така на 15 съм имам опит 5-6 месеца и само протейн и масс гейнер праскам . Искам да пробвам витамин Б12 и други витаминЧета.
Темата беше редактирана от Ради Хаджирадев на 08.03.14 21:53.
10.03.09
00:28
И с какво мислиш,че ще ти помогнат?Малко ти е рано още за добавки...
daily formula на universal или ANIMAL PAK ако имаш финанси,там са конските дози витамини
10.03.09
12:56
Ами имам и финанси а за добавки не ми е рано и ще потурся а витамите винаги имат ефект.
Не си взимай от най-силните. Нека бъде нещо по-умерено. Разгледай Нау, но не АДАM.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.03.09 13:31.
10.03.09
13:30
Днеска точно проверявах и в Опти-Мен повечето витамини са в по-високи концентрации, но що се отнася до усвояване - не знам, все пак при оптимена всичко е набито в три хапа за ден, докато в пака са малко повече, но пък пака го взимаш веднъж дневно, а оптимен три пъти дневно по 1 хап ...
Мнението беше редактирано от eraziel на 10.03.09 13:31.
Имаме едни нови витаминки - Vit Min 100 - имат силен Б комплекс, а в същото време са изгодни - 60 таблетки за 60 дни = 45 лева. Може да ги погледнете.
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=355&Itemid=45
казано от Калоян Георгиев на 10.03.09, 13:58:
Имаме едни нови витаминки - Vit Min 100 - имат силен Б комплекс, а в същото време са изгодни - 60 таблетки за 60 дни = 45 лева. Може да ги погледнете.
nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=355&Itemid=45
Тези имах предвид като малко по-слаби от Адам.
Аз си купих АДАМ и ги пих около седмица, но не усещам някакъв кой знае какъв ефект. Колко време трябва да се приемат такъв вид витамини за да имат въздействие върху организма?
Мнението беше редактирано от avirex на 10.03.09 16:10.
казано от avirex на 10.03.09, 16:09:
Аз си купих АДАМ и ги пих около седмица, но не усещам някакъв кой знае какъв ефект. Колко време трябва да се приемат такъв вид витамини за да имат въздействие върху организма?
Ами около един цял живот.
10.03.09
16:28
Ти какво очакваш от витамини ?!?! експлозивно пкачване на маса или сила или свръх орелефяване !?!.Познаваш ли тялото си до степен да улавяш най малките нюанси във формата му. Витамините АДАМ бяха първото нещо което си купих от фирма НАУ още преди няколко години, и още след първото хапче със закуската усетих действието му. Сега в момента ползвам ECo Green Multi на същата фирма и съм доста доволен. А как разбирам дали един витамин е добър е тема на друг разговор :)
казано от Иван Шишманов на 10.03.09, 16:28:
А как разбирам дали един витамин е добър е тема на друг разговор :)
Сподели де. :)
казано от Иван Шишманов на 10.03.09, 16:28:
Ти какво очакваш от витамини ?!?! експлозивно пкачване на маса или сила или свръх орелефяване !?!.Познаваш ли тялото си до степен да улавяш най малките нюанси във формата му. Витамините АДАМ бяха първото нещо което си купих от фирма НАУ още преди няколко години, и още след първото хапче със закуската усетих действието му. Сега в момента ползвам ECo Green Multi на същата фирма и съм доста доволен. А как разбирам дали един витамин е добър е тема на друг разговор :)
Наистина това са само витамини. Ванка не с лошо де , защо си мислиш че ти познаваш тялото си толкова добре , а момчето не? И аз ги имам тея витамини и да ти кажа с тях и без тях същата работа почти . Аз лично ги осещам по електриково зеления цвят :)
10.03.09
16:51
Усещам ги по урината. Дори съм чувал случай за хора посетили лекар заради това явление. target там е работата, че има много начини по които да усетиш витамините и ако не си ги усетил то по всяка вероятност изобщо не си познаваш организма.
казано от Иван Шишманов на 10.03.09, 16:51:
Усещам ги по урината. Дори съм чувал случай за хора посетили лекар заради това явление. target там е работата, че има много начини по които да усетиш витамините и ако не си ги усетил то по всяка вероятност изобщо не си познаваш организма.
Усещаш ги по урината , еми аз нали съм писал за електриково зеления цвят на урината при приема им? И какво значи има много начини да усетиш витамини , ама ти сериозно ли? Аз преди да си купя нещо знам какво да очаквам от него.
Мнението беше редактирано от target на 10.03.09 17:06.
От витамините очаквам да съм по-свеж и витализиран, нещо съвсем нормално според мен. За ММ и релеф и дума не съм споменавал. Ти си ги измисли... А урината и при мен се промени (цвят на лимонада)
А за Формула 100 на Genesis какво ще кажете? Някой пие ли от тях, защото виждам, че препоръчвате НАУ.. а и не съм срещал инфо за Формула 100
10.03.09
18:29
Ей ама темата става смешна и безинтересна, значи някой очаква от витамините да се чувсвта по витализиран и свеж, ами то това да си такъв зависи от много неща стрес, семейство, приятели характер, хранене трениране начин на живот все едно да очакваш маса от витамините което пак зависи от много неща. Истината е, че витамините едва ли биха те променили изобщо. Един вид ако сте учили висша математика ще знаете, че витамините са необходимо, но недостатъчно условие. И да target има няколко начина да усетиш витамините един от тях е, чрез урината най лесния най популярния и най забележителния, естественно не си длъжен да ги знаеш нито да ги усещаш.
И какво усещаш чрез урината пак не каза? Промяната в цвета на урината я “усещаш” чрез зрението си. Това си е един визуален ефект. Това не значи че нещо “работи”. Ами след като ги вземеш сутринта витамините ако няколко часа след това не отидеш до тоалетната и не видиш променения цвят какво днес витамините не работят така ли , не ги усещаш още? Както и да е всеки си има мнение , просто не прави някакви генерални изводи кой до колко си познава тялото и какво усеща , поне не така строго
А и неможах да схвана примера на витамините с висшата математика , а уж 5 части имах в техническия...
Мнението беше редактирано от target на 10.03.09 18:49.
11.03.09
16:44
От Анимал Пак качих малко сила и наистина са много добри, но много хапове и голям зор пада докато ги изпия .
казано от MrPresident на 11.03.09, 16:44:
От Анимал Пак качих малко сила
Не е от витамините!
19.03.09
18:28
Мом4ета да ви питам дали и това са витамини,за6тото маика ми ги купи марката е кауфланд и пи6е на тях Stilla fitnes и пи6е 4е е хранителна добавка съ6то пи6е multi vitamin.Сега да попитам това витамини дет са като хранителна добавка ли са или не.И ако да,как се пият?На опаковката пи6е 1 път на ден.Кога да ги пия през деня,спрямо тренировката?
Мнението беше редактирано от tqnata на 19.03.09 18:29.
20.03.09
07:47
Някои да знае не6то по въпроса ми???
20.03.09
20:20
A да ми кажете ако някои ги е пробвал заслужават ли си?Да кажа за всеки слу4аи 4е сам на 15.
25.03.09
21:28
Пубер-Витамини :D
26.03.09
04:08
Може и някои за бременни жени
26.03.09
08:30
Аз съм за Dayly Formula на Universal.
Пия ги от години, по едно хапче, а като съм отпаднал и по 2. Много са силни и ми действат перфектно. Не съм боледужал откакто ги пия. За цена от 22-25лв за 100 хапа, стигат за 3 месеца!
Кое им е силното? Дейли формула... възможно най-слабите витамини на пазара... по принцип говоря.
26.03.09
09:48
Говоря от личен опит, не се доверявам на стойности написани на етикет.
Моят опит е че за мене и всички мои познати ползващи ги са на 100% доволни.
Няма нищо лошо да са доволни - витамините сигурно са добри. Но в никакъв случай не са силни, даже напротив по-скоро слаби като дозировка.
А има ли причина да не се доверяваш на етикетите? Все пак се предполага че това което е на етикета е и вътре или поне така трябва да бъде.
26.03.09
11:33
По скоро пробваш и преценяваш за твоя организъм как ти понася.
аз също препоръчвам daily formula на universal.веднага след като започнах да ги пия започнах да се чувствам по витализиран и трудоспособен при равни други условия.като ги свърша ще пробвам и daily one на now,просто за разнообразие ;)
26.07.12
21:53
Не знам защо се разправяте, витамините е хубаво да се пият, ако се чустваш отпаднал, ако си болен, например ако наботиш от сутрин до вечер на закрито е хубаво витамин D да се пие, витамин С е хубаво зимата да се пие. Просто витамините са нужни за да протичат функцийте в организма нормално. Ако си здрав няма да осетиш кой знае каква промяна. И няма смисъл да давате пари за много витамини просто вижте в кои храни, които ядете какви витамини има. А останалите които не си доставяте от храната си добавете от аптеката.
И младите хора нямат чак такава нужда от витамини, но от 50г нагоре е препоръчително да се приемат.
Ha скоро си взех на Scitec Essential - Daily Vita-min. Има високи дози витамини и минерали, цената е приемлива 22-25лв за 75 таблетки. Урината ми има лимонаден цвят, а пия много вода. Доволен съм. Като цена:качество за мен са супер. :)
28.07.12
03:26
Темата е на 3 години!
П.П. ZEX Power. 25 лева за 75 хапа ежедневен мултивитамин не знам как ти се вижда добра цена...
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 28.07.12 03:27.
казано от ZEX Power на 28.07.12, 11:39:
казано от Ради Хаджирадев на 28.07.12, 03:26:
Темата е на 3 години!
П.П. ZEX Power. 25 лева за 75 хапа ежедневен мултивитамин не знам как ти се вижда добра цена...
28.07.12
12:32
Ако мислиш, че мога нещо да прочета от тая картинка... :)
казано от Ради Хаджирадев на 28.07.12, 12:32:
Ако мислиш, че мога нещо да прочета от тая картинка... :)
Еее ся.. :D Вижда се.. Zoom-ни го малко, ако ти е малък екрана.. :D