23.01.05
14:22
1 ден - гърди
2 ден - гръб и бицепс
3 ден - корем
4 ден- рамо и трицепс
5 ден - крака
6 ден - корем
7 ден - почивка
Как мислите ....добра ли е ? Тренирам 8 месеца и искам да качвам ММ !
Интересна е,ама не ми харесва мястото на бицепса.Ако го сложиш с корема на следващия ден ми се струва,че ще е по-добре,ама това си е мое мнение де...
според мен премести бицепса в някои друк ден за6тото като правиш гръб тои се натоварва и като почнеш тренировката за бицепс веднага след гърба бицепса е уморен :wink:
както вика wolf_ може да смениш местата на бицепса и трицепса но и така си е добре-харесва ми! :)
[quote author=“wolf_”]според мен премести бицепса в някои друк ден за6тото като правиш гръб тои се натоварва и като почнеш тренировката за бицепс веднага след гърба бицепса е уморен :wink:
Нали това е целта....да го напомпя максимално !!! :wink: И повече изобщо да не го товаря а да го оставя да почива :idea:
И на мен ми харесва. А ако размениш мястото на ден 4 и 5, ефекта би бил по-голям.
Поздрави!
[quote author=“Tolsan”][quote author=“wolf_”]според мен премести бицепса в някои друк ден за6тото като правиш гръб тои се натоварва и като почнеш тренировката за бицепс веднага след гърба бицепса е уморен :wink:
Нали това е целта....да го напомпя максимално !!! :wink: И повече изобщо да не го товаря а да го оставя да почива :idea:
Ами тогава защо не направиш трицепса с гърдите?Пак ще го натовариш на веднъж и го оставяш да почива.
[quote author=“Martin87”][quote author=“Tolsan”][quote author=“wolf_”]според мен премести бицепса в някои друк ден за6тото като правиш гръб тои се натоварва и като почнеш тренировката за бицепс веднага след гърба бицепса е уморен :wink:
Ами тогава защо не направиш трицепса с гърдите?Пак ще го натовариш на веднъж и го оставяш да почива.
Някъде из форума бях чел че е не е много добре още от първия ден да се правят ръце !
[quote author=“Tolsan”]1 ден - гърди
2 ден - гръб и бицепс
3 ден - корем
4 ден- рамо и трицепс
5 ден - крака
6 ден - корем
7 ден - почивка
Как мислите ....добра ли е ? Тренирам 8 месеца и искам да качвам ММ !
Имам 1 молба към вас ! Моля кажете ми какви упражнения да правя за гръб ! Мерси предварително !!!
10.02.05
14:04
ако можеш-набирай се първо, после тяга и чукчета и за десерт - скрипци....избери си от изброените 4 упр и почвай :wink:
Ето ти две примерни,може да ги редуваш една седмица 1 и друга седмица 2:
1
1.Чукчета 4х12,10,8,6
2.Придърпване на скрипец пред гърди 4х10
3.Мечка 3х10
4.Пуловер на скрипец3х12
2
1.Скрипец пред гърди 4х12,10,8,6
2.Гребане с дъмбел 4х12,10,8,6
3.Мъртва тяга с по-лека тежест 3х6-8
4.Придърпване на горен скрипец от наклон2х15
Загряващата серия не влиза в посочените.Пробвай :wink:
какво ще кажете за
1. Скрипец 10-10-8
2. Долен Скрипец 10-10-8
3. Гребане с дъмбел 3 серии
Как е така ?
Ами удряш сходни мускули така. Вярно, че от всички ъгли, ама все пак.. Дългият гръбен мускул и трапецът са части от гърба, и то големшки.