13.03.09
08:42
Здравейте въпроса ми е как да натоваря повече бицепса защото ми е малко изоставащ и искам да има по голям растеж та сега тренирам понеделник - гърди с трицепс , вторник или сряда гръб бицепс и петък крака с рамо и си мисля да почна ли събота да тренирам бицепс и трицепс или не е добър вариант според вас?
понеделник - гърди с трицепс , вторник или сряда гръб бицепс и петък крака с рамо и си мисля да почна ли събота да тренирам бицепс и трицепс
Ако смяташ да слагаш ръцете в един ден ги махни от другите дни и ги сложи възможно най-далеч от гърба. 3 упражнения за трицепс и 2 за бицепс стигат.
Мнението беше редактирано от Петров на 13.03.09 10:29.
13.03.09
11:25
значи не е добра идеята да тренирам бицепса и трицепс с другите групи и да сложа един ден в който да тренирам само бицепс и трицепс отделно?
казано от ANTIKILLER на 13.03.09, 11:25:
значи не е добра идеята да тренирам бицепса и трицепс с другите групи и да сложа един ден в който да тренирам само бицепс и трицепс отделно?
Абсолютно безмислено е. Ще постигнеш точно обратния ефект.
13.03.09
13:01
И аз бях пробвал този вариант на трениране гръб и бицепс,но не беше много ефикасен,а след тренировката за гръб в бицепсите си просто нямах никаква сила.Затова сега правя гърди-бицепс и е доста по добре.
13.03.09
14:20
абе и аз в началото след гърба нямах сила мнг да правя бицепса но след няколко тренировки като свикнах и мога да кажа че много добре се чуства и яко напомпан