Тренировка за долна част на гърди

13.03.09
10:15

Здравейте!
Някой ще ми каже ли какви упражнения могат да се правят за долната част на гърдите? Лошото е, че не мога да си натоварвам кръста(лицевите опори отпадат), а при кофичките усещтам, че се натоварва само горната част. Говоря извън зала - лостове или в домашни условия. Имам две гири по 3 и 4кг.(предполагам не вършат работа), имам ластици за разпъване(класическите - два захвата и по средата 5 ластика), имам и един “смешен” уред, който съм виждал, че жените го използват като го слагат между крагата и сгъват(не знам как се нарича - дано някой се сети). Та ето с това разполагам. Чакам предложения :)

13.03.09
13:37

пиши в търсачката ‘долни гърди” да видиш колко теми има точно за това

Кофички,Долна лежанка,Пулоувър.Сигурен ли си че изпълняваш кофичките правилно,не би трябвало да ги усещаш  горната част дори и неправилно да ги правиш а по скоро повече в трицепса.Навеждаш главата сгъваш краката от коленете и тялото се накланя напред

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 13.03.09 17:35.

13.03.09
17:07

Ако изпълняваш кофичките правилно, ще товариш долните гърди. Лактите са встрани от тялото, а то е с лек наклон напред. Потърси за клипче.

13.03.09
20:13

като правиш серйите си от лег, хващай лоста по навътре от нормалното (вътрешен захват) и това също помага за развитието на вътрешната част на гърдата :)

MA

13.03.09
20:59

казано от Petar Cholakov на 13.03.09, 20:13:

като правиш серйите си от лег, хващай лоста по навътре от нормалното (вътрешен захват) и това също помага за развитието на вътрешната част на гърдата :)

Вътрешен хват не съществува, има тесен и широк хват !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1