13.03.09
21:37
Значи имам един проблем.Като вдигам краката от вис много натоварвам краката.Кажете къде правя грешка.Някой ако знае упражнения ефикасни за долната част на корема че там съм я закъсал.Благодаря
13.03.09
22:26
казано от Gogo1984 на 13.03.09, 21:37:
Значи имам един проблем.Като вдигам краката от вис много натоварвам краката.Кажете къде правя грешка.Някой ако знае упражнения ефикасни за долната част на корема че там съм я закъсал.Благодаря
Къде ги правиш крака от вис и може би грешна техника.
Какво значи закъсал? Ако имаш коремче, проблемът едва ли е само в упражненията. Диетка трябва.
Натоварваш краката, защото ги пускаш до край. Сгъни ги леко в коленете и гледай бедрата да не образуват спрямо торса ъгъл по-голям 120 градуса. Това е приблизително, ти сам ще усетиш. Ако отпускаш до долу, при повдигане ще натовариш мускулите привеждащи бедрата към корема. Коремните почват да се товарят сериозно от даден момент нататък. Успех!
14.03.09
12:23
казано от biggggy на 13.03.09, 22:39:
Какво значи закъсал? Ако имаш коремче, проблемът едва ли е само в упражненията. Диетка трябва.
Натоварваш краката, защото ги пускаш до край. Сгъни ги леко в коленете и гледай бедрата да не образуват спрямо торса ъгъл по-голям 120 градуса. Това е приблизително, ти сам ще усетиш. Ако отпускаш до долу, при повдигане ще натовариш мускулите привеждащи бедрата към корема. Коремните почват да се товарят сериозно от даден момент нататък. Успех!
http://www.youtube.com/watch?v=o3TSo_RHmt8 - в(3 :35) той показва как да ги правиш.И много правилно биггггу.
Мнението беше редактирано от Кристиан Георгиев на 14.03.09 12:24.
Аз съм като теб, само че не ги натоварвам ами много разтягам мускулите и леко ме наболяват...
Благодаря ви за отговорите.Имам още един въпрос.Ако го изпълнявам на шведска стена по-ефикасно ли ще бъде?
16.03.09
16:27
Стремиш се да ги повдигаш като са изпънати - за това ти се уморяват. Коремът се натоварва от приближаването на таза към гърдите, а не от местенето на краката. Лично аз се хващам (на същия уред) за лоста горе и си извивам цялото тяло нагоре докато с колене не достигна до видочината на гърдите (свивам краката в коленете)