крака от вис

13.03.09
21:37

Значи имам един проблем.Като вдигам краката от вис много натоварвам краката.Кажете къде правя грешка.Някой ако знае упражнения ефикасни за долната част на корема че там съм я закъсал.Благодаря

казано от Gogo1984 на 13.03.09, 21:37:

Значи имам един проблем.Като вдигам краката от вис много натоварвам краката.Кажете къде правя грешка.Някой ако знае упражнения ефикасни за долната част на корема че там съм я закъсал.Благодаря

Къде ги правиш крака от вис и може би грешна техника.

13.03.09
22:39

Какво значи закъсал? Ако имаш коремче, проблемът едва ли е само в упражненията. Диетка трябва.

Натоварваш краката, защото ги пускаш до край. Сгъни ги леко в коленете и гледай бедрата да не образуват спрямо торса ъгъл по-голям 120 градуса. Това е приблизително, ти сам ще усетиш. Ако отпускаш до долу, при повдигане ще натовариш мускулите привеждащи бедрата към корема. Коремните почват да се товарят сериозно от даден момент нататък. Успех!

казано от biggggy на 13.03.09, 22:39:

Какво значи закъсал? Ако имаш коремче, проблемът едва ли е само в упражненията. Диетка трябва.

Натоварваш краката, защото ги пускаш до край. Сгъни ги леко в коленете и гледай бедрата да не образуват спрямо торса ъгъл по-голям 120 градуса. Това е приблизително, ти сам ще усетиш. Ако отпускаш до долу, при повдигане ще натовариш мускулите привеждащи бедрата към корема. Коремните почват да се товарят сериозно от даден момент нататък. Успех!

http://www.youtube.com/watch?v=o3TSo_RHmt8 - в(3 :35) той показва как да ги правиш.И много правилно биггггу.

Мнението беше редактирано от Кристиан Георгиев на 14.03.09 12:24.

15.03.09
15:16

Аз съм като теб, само че не ги натоварвам ами много разтягам мускулите и леко ме наболяват...

16.03.09
13:19

Благодаря ви за отговорите.Имам още един въпрос.Ако го изпълнявам на шведска стена по-ефикасно ли ще бъде?

Стремиш се да ги повдигаш като са изпънати - за това ти се уморяват. Коремът се натоварва от приближаването на таза към гърдите, а не от местенето на краката. Лично аз се хващам (на същия уред) за лоста горе и си извивам цялото тяло нагоре докато с колене не достигна до видочината на гърдите (свивам краката в коленете)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1