13.03.09
10:42
Добър ден,
Генерални промени в тренировките и храненето няма, така че няма да описвам тях.
След седмица на Дрен мога да кажа, че съм доволен... Може би и щото не съм имал кой знае какви очаквания за чудеса де :)
Та ... Няколко ефекта от дрена - по-тонизиран от обикновено, по-обилно потене по време на кардио, повече енергия през целия ден (или поне до ранния следобед, защото след това не правя нищо кой знае колко енергоемко) Няма краш, добър мууд енхансър е, на няколко пъти се усещам как настроението ми е особено приповдигнато без особена причина, вече го приемам за нещо нормално :)
Та това е накратко ... Всичко в рамките на нормалното - ако някой, обаче, очаква, че ще сваля 2-3-5 пъти по-бързо, заради фет-бърнър - Ха-Ха-Ха :)
13.03.09
11:24
Л-карнитин пия (когато се сетя) по 1600 мг сутрин преди кардиото и следобед 1600 преди тренировката (общо 3200мг в тренировъчен ден и 1600 нетрен.) Примерно днеска забравих ... :)
Само карнитин не съм пил.
Аналог не мога да направя, по-скоро бих те заблудил ако кажа нещо ...
Колкото до показанията на крос тренажора/друга измервателна техника - не са важни според мене, поне не като конкретни стойности, по-скоро стават да си отчиташ прогреса (или липсата на такъв)
http://www.triathlontrainingblog.com/?page_id=483
От този калкулатор получавам стойност доста близка до тази от HR монитора ...
13.03.09
12:00
Ами аз лично не бих казал, че го “усещам” ... Никога не съм имал особен дефицит на енергия по време на кардио, нито съм въртял докато си изплюя дробовете, че да отбележа някакъв напредък в тази сфера ...
Работата на л-карнитина е да помага за изгарянето на мазнините при наличие на условия за горенето им.
Според мене ефекта от л-карнитина не се усеща, а се вижда в огледалото/кантара :)
14.03.09
09:53
Нищо ново, само да се оплача, че смотания карнитин дето съм си взел е с Аспартамец ....
Четете по 3 пъти какво купувате, щото аз знам кой Е-номер е аспартама, прегледах етикета и все пак не знам къде съм блял ...
Мнението беше редактирано от eraziel на 14.03.09 09:53.
казано от Емил Начев на 14.03.09, 21:45:
казано от eraziel на 14.03.09, 09:53:
Нищо ново, само да се оплача, че смотания карнитин дето съм си взел е с Аспартамец ....
Четете по 3 пъти какво купувате, щото аз знам кой Е-номер е аспартама, прегледах етикета и все пак не знам къде съм блял ...И какво като е с аспартам? токсичен ли е?
Аз нагъвам протеин на ON с аспартам.Чудя се защо ли все е с намалена цена.Само в бг я държат надута.
Противниците на аспартама твърдят, че всекидневната му употреба води до поява на рак на мозъчната тъкан, мозъчни увреждания и лимфома.
На мен това ми стига като причина ;)
П.П Взех го от статята наречена “Аспартам - наистина ли е канцерогенен?” Можеш да я прочетеш , разделена е на 2 части в изданието на бб-теам ;)
16.03.09
11:27
казано от Емил Начев на 14.03.09, 21:45:
казано от eraziel на 14.03.09, 09:53:
Четете по 3 пъти какво купувате, щото аз знам кой Е-номер е аспартама, прегледах етикета и все пак не знам къде съм блял ...И какво като е с аспартам? токсичен ли е?
Аз нагъвам протеин на ON с аспартам.Чудя се защо ли все е с намалена цена.Само в бг я държат надута.
Изграждай и тяло така си изграждаш и тумор
16.03.09
12:45
‘Mи да, най-големите са хехе, т’ва, че ти не четеш к’во купуваш е отделен въпрос - има 100% natural whey - без искуствени подсладители/оцветители и т.н :)
16.03.09
13:30
Цените на натуралната суроватка/казеина са същите като на не-натуралните еквиваленти ...
Така че ако искаш да спреш да мрънкаш :)
16.03.09
14:01
Говорех конкретно за продуктите на ОН,
Нищо не мога да ти препоръчам, отиваш в магазина, гледаш, питаш, правиш си сметката и ‘зимаш което ти се струва оправдано като цена ...
16.03.09
18:26
Reflex 186 лева :) Страшна работа.
16.03.09
18:56
Аз съм чувал че яйчните протейни са офернти.
17.03.09
16:49
казано от Емил Начев на 16.03.09, 19:28:
казано от Wrestling_pro на 16.03.09, 18:56:
Аз съм чувал че яйчните протейни са офернти.
??? demek ???
Откъм цена и качество
19.03.09
16:36
Днеска започна Stage2 - 12 км колоездене на ден бонус към сутрешното кардио и силовите тренировки :)
Гарнираме с амино,глутамин,креатин,таурин след сутрешното кардио и силовата.
MHP Dren + Течен карнитин NOW triple strength по една лъжица сутрин преди кардиото.
Протеин + Малто по време на и след силовата.
Местих “склада” днес :)
Шотче
Мнението беше редактирано от eraziel на 19.03.09 16:52.
30.03.09
09:25
казано от eraziel на 06.03.09, 08:24:
Добро утро :D
Реших, че няма к’во да чакам до Понеделник ...
Цапнах едно дренче и отидох на крос-тренажора...При еднакви условия с тези от предния ден:
Среден пулс от 156 на 177
Пик - от 171 на 187 ...Интересно ми беше как ще реагирам на кофеина и т.н., щото кафе не съм пил никога, организма ми изобщо не е свикнал с кофеина, ако изключим един период преди 2-3 години, в който пиех по 2+ литра редбул на вечер и после си заспивах като къпан :D
Та на първо четене ефекта е видим, ще видя дали ще се задържи и как е със страничните ефекти :D
казано от eraziel на 13.03.09, 10:42:
Добър ден,
След седмица на Дрен мога да кажа, че съм доволен... Може би и щото не съм имал кой знае какви очаквания за чудеса де :)
Та ... Няколко ефекта от дрена - по-тонизиран от обикновено, по-обилно потене по време на кардио, повече енергия през целия ден (или поне до ранния следобед, защото след това не правя нищо кой знае колко енергоемко) Няма краш, добър мууд енхансър е, на няколко пъти се усещам как настроението ми е особено приповдигнато без особена причина, вече го приемам за нещо нормално :)Та това е накратко ... Всичко в рамките на нормалното - ако някой, обаче, очаква, че ще сваля 2-3-5 пъти по-бързо, заради фет-бърнър - Ха-Ха-Ха :)
Показанията от кардиото днеска са:
30 мин
Среден пулс - 166
Максимален - 181
30.03.09
09:27
eraziel a л-карнитина на НАУ усещаш ли го как работи
30.03.09
09:32
Бе усещам го, сутрин на гладно, страхотен вкус има, направо облизвам и лъжицата след като го глътна :))
Иначе, честно казано, не усещам прилив на енергия или нещо от сорта, а и не мисля, че има такъв ефект. Може би спомага за повишена издръжливост при по-леки и продължителни натоварвания като кардиото, но пък аз никога не съм стигал до там, да си изплюя дробовете, така че не мога да споделя за някакъв особен прогрес в тая насока :)
06.04.09
10:49
Maлко ъпдейт ...
Тия дни малко му поизтървах края ...
Последната физическа активност ми беше миналата Сряда,
В Петък помагах на брат ми да се пренася, и се изгуби целия ден, не съм тренирал, уикенда го проспах, дори кардио не правех, щото някоя умна глава е потрошила крос-тренажора във фитнеса тука ...
Днес изпих първите четири хапа Файър, две сутринта на гладно и две преди малко, но честно казано ми се струва, че дрен-а го усещах по-силно... Ей сега след 10 мин се засилвам към фитнеса да видя каква ще я свърша и как ми се е отразила паузата...
06.04.09
13:09
Седмица.
07.04.09
06:56
Преди и след дрен-а
Лично за себе си съм доволен, като се има предвид, че изобщо не съм ограничавал въглехидрати и не съм стигал никога до 5-6 хранения, по-скоро 4…
Като свърша файъра ще има ъпдейт :)
Мнението беше редактирано от eraziel на 07.04.09 06:59.
07.04.09
07:00
определено има доста голяма разлика, за колко време я постигна
07.04.09
07:00
30 дена :)
Иначе има още много работа докато се получи това, което искам, но лятото е пред нас, така че няма за къде да се бърза, като свърша файъра ще направя месец поддържащ режим, после още два месеца обезмазняване и на есен живот и здраве вече ще се почва с качването :)
Мнението беше редактирано от eraziel на 07.04.09 07:02.
07.04.09
07:12
Резултатите са ти чудесни. Това е месеца поддържащ килограми доколкото знам е важно и хубаво и може би е основната грешка която съм допускал по отношение на спорта през живота си. Фаиър откога взимаш
07.04.09
07:32
От вчера, писах в по-горния пост :)
07.04.09
07:39
А да извинявай не съм прочел, и как го усещаш, скоро пих една доза направо ми запали стомаха :). Иначе това ДРЕН (дето си го взимал преди) и то ли е термоген.
07.04.09
09:12
Абе файъра нещо не ме кефи как го усещам, гори ми стомаха яко, освен т’ва по-скоро ме изнервя, отколкото тонизира...
А дрена си е термогенен бърнър -
Mesolimbic Beta Agonist Complex
Caffeine, L-5 Hydroxytryptophan, Beta Methoxyphenylethylamine, Yohimbine HCL
07.04.09
09:21
тези странични ефекти ще преминат и аз бях така в началото после се чувствах като кон готов да пробяга целия свят :). Иначе съм чувал, че между два термогенни е хубаво да има поне месец почивка, а ти си направил седмица. Аз сега съм на Митотропин мислех после да мина на файър ама ако трябва да почивам месец ...незнам пред мен стои още една дилема пред която ще бъда изправен след 29 дни :). Надявам се не се сърдиш, че ти пиша и коментирам в дневника.
07.04.09
09:26
Дрена, откъм концентрации на кофеин и йохимбин е доста по-ниско от Файъра, така че ми беше по-скоро като подготвителен период :))
Иначе, може би наистина ми беше малко почивката, ще видим :)
07.04.09
09:31
Ами то аз преди митото бях на бета 3 и диет съпорт на НАУ, ама ....абе ще видим има време да не бързаме вероятно ще взимам решение на база резултати.
10.04.09
16:19
Toя Файър никак не ми действа добре на психическото равновесие, не бих казал, че е постоянно гадно, но доста често се променя :)
10.04.09
16:25
Проблеми със съня имаш ли?
10.04.09
16:27
Не, пия го 2х2 втората доза около 3, така че докато стане време за сън вече отдавна е отминал ефекта, но съм много по-изнервен и разсеян, отколкото по принцип ...
А може и да е от времето, щото доскоро беше предимно облачно, сега има повече слънце, а т’ва пряко влияе на секрецията на някои хормони, така че е*еш ли му майката ...
казано от eraziel на 10.04.09, 16:27:
Не, пия го 2х2 втората доза около 3, така че докато стане време за сън вече отдавна е отминал ефекта, но съм много по-изнервен и разсеян, отколкото по принцип ...
А може и да е от времето, щото доскоро беше предимно облачно, сега има повече слънце, а т’ва пряко влияе на секрецията на някои хормони, така че е*еш ли му майката ...
Аз какъвто и термогенен да пия, ако е след обяд, направо не спя. Много е зле положението и затова се отказах.
Случайно въпросният Файър да предизвиква и тремор при теб?
10.04.09
16:51
Нем, няма такива неща ...
10.04.09
16:56
То си е до организъм мисля.. Ако си удряш по 5 кафенца на ден и пак си леко сънлив, тея бърнари няма и да ги усетиш..
10.04.09
17:01
Кафе/чай/други продукти със съдържание на кофеин НИКОГА НЕ СЪМ КОНСУМИРАЛ (изключая един период с червения бик)
А и бърнъра си го усещам доста осезаемо, просто не ми харесва начина по който го усещам :)
Така е ама се свиква, ако знаеш как ме пере главата от 1 пакетче анимал кътс (ама как да го разделя на 1/2 доза). Няколко дни и после се свиква.
10.04.09
18:27
мен пък от кътса нищо ми нямаше ама виж от файър и аз много се изнервят и разсейвам. Почнах го от понеделник, много енергия ми дава, но съм и леко непоносима