14.03.09
13:06
Времето се затопли и смятам да разнообразя малко пътеката във фитнеса като излезна да тичам навън.Може ли някой да каже каде е хубаво за тичане около квартал Красно село.Ако има хора от там или и други които знаят близко място за тичане в района нека помогнат!
14.03.09
13:44
По алеята там от кв лагера посока красно село
14.03.09
14:27
тичай където ти е удобно в парк, градинка, алеи между блоковете по булеварда, или дори по стълбите във входа ти
Аз по скоро си мислех да тичам на стадиона на Славия ,но не съм сигурен ,че там пускат да се тича.
14.03.09
20:35
Аз живея на “Дойран” на 5 мин от красно село и тичам много често по бул.”България” .Още повече ,че там е широк тротоара и може да се правят интервали.И в двете посоки е супер . Иначе и около Славия става,ама на мен лично там района ми е много потискащ.
14.03.09
22:12
казано от fire.is.my.nature на 14.03.09, 20:35:
Аз живея на “Дойран” на 5 мин от красно село и тичам много често по бул.”България” .Още повече ,че там е широк тротоара и може да се правят интервали.И в двете посоки е супер . Иначе и около Славия става,ама на мен лично там района ми е много потискащ.
Че то цяла българия е подтискаща.
14.03.09
22:45
ст. Раковски
Как може да тичате до булеварди ?! ,особено като мина с колелото покрай кръстовище ми се иде да се издрайфам от гадни въздух.
Тичай на Славия, в паркове...
До автогара ЮГ има нещо като парк - и там става ,само да не е мокро ,щото няма асфалтови пътеки ;)
На ст.Славия - не пускат, ама ако ви питат, казвате, че сте от бокса и няма проблеми.
Има и спомагателни игрища и никой неправи проблем за тичане около тях.
А Славия е най-подходящото място за мен, защото има някакво въздушно течение от към планината и въобще не мирише на автомобилни газове.
Раковски - с бул.”България” и това задръстено кръстовище до него - не го препоръчвам въобще.
И стадион Септември е близо, но и там въздуха е зле, макар и не чак колкото на Раковски.
Ако си от Хиподрума - около Ритуалната е чудно място за тичане.
Ако си от Лагера - градинката с гъбките.
Ама най-доброто си е Славия, според мен.