Каде да тичам около Красно село?

14.03.09
13:06

Времето се затопли и смятам да разнообразя малко пътеката във фитнеса като излезна да тичам навън.Може ли някой да каже каде е хубаво за тичане около квартал Красно село.Ако има хора от там или и други които знаят близко място за тичане в района нека помогнат!

14.03.09
13:44

По алеята там от кв лагера посока красно село

тичай където ти е удобно в парк, градинка, алеи между блоковете по булеварда, или дори по стълбите във входа ти

14.03.09
14:32

Аз по скоро си мислех да тичам на стадиона на Славия ,но не съм сигурен ,че там пускат да се тича.

14.03.09
17:38

Едно време пускаха. Пробвай!

fire.is.my.nature

14.03.09
20:35

Аз живея на “Дойран” на 5 мин от красно село и тичам много често по бул.”България” .Още повече ,че там е широк тротоара и може да се правят интервали.И в двете посоки е супер . Иначе и около Славия става,ама на мен лично там района ми е много потискащ.

казано от fire.is.my.nature на 14.03.09, 20:35:

Аз живея на “Дойран” на 5 мин от красно село и тичам много често по бул.”България” .Още повече ,че там е широк тротоара и може да се правят интервали.И в двете посоки е супер . Иначе и около Славия става,ама на мен лично там района ми е много потискащ.

Че то цяла българия е подтискаща.

ст. Раковски

15.03.09
13:30

Как може да тичате до булеварди ?! ,особено като мина с колелото покрай кръстовище ми се иде да се издрайфам от гадни въздух.
Тичай на Славия, в паркове...
До автогара ЮГ има нещо като парк - и там става ,само да не е мокро ,щото няма асфалтови пътеки ;)

15.03.09
21:53

На ст.Славия - не пускат, ама ако ви питат, казвате, че сте от бокса и няма проблеми.
Има и спомагателни игрища и никой неправи проблем за тичане около тях.
А Славия е най-подходящото място за мен, защото има някакво въздушно течение от към планината и въобще не мирише на автомобилни газове.
Раковски - с бул.”България” и това задръстено кръстовище до него - не го препоръчвам въобще.
И стадион Септември е близо, но и там въздуха е зле, макар и не чак колкото на Раковски.
Ако си от Хиподрума - около Ритуалната е чудно място за тичане.
Ако си от Лагера - градинката с гъбките.
Ама най-доброто си е Славия, според мен.

16.03.09
11:43

И за мен ст.Славия е оптимален варянт но и на мен ми казаха ,че не пускат!Незнам какъв проблем е да тичаш по пистата!Днес ще ида да проверя.А относно ст. Септември не е много добре там защото има много наркоманчета а пък и си ми е далече.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1