15.03.09
19:02
Здравейте.Бих искал да знам тази порграма подходяща ли е за мен.
Години:17г.
Височина:195см.
Тегло:100кг.
Етоя и програмата.
Започвам с 30мин. бягане,след това разтягам.Започвам след това с отскоци на пеика 4х50 след това коремни преси 5х20 и лицеви упори 5х10.С всякоя изминала седмица ще качвам повторенията-на отскоците с 100,на коремните с 15 а на лицевите с 5.След тези опражнения отвам във фитнеса.Тази програма ще я права в продължение на 12 седмици.
А и да не забрава да ви кажа че тренирам волейбол.
казано от Brata на 15.03.09, 19:02:
...След тези опражнения отвам във фитнеса.Тази програма ще я права в продължение на 12 седмици.
А и да не забрава да ви кажа че тренирам волейбол.
А какво ще правиш във фитнеса и за какво точно е програмата. Не виждам смисъл да мааи коремни и лицеви приди фитнес...Нещо не се връзва!
Мога да ти кажа,че това с отскоците не е много хубаво.Един го прави и от многото акоци му се наложи да прави операция на белите дробове не е хубаво това,поне аз така мисля и ти дадох пример.
казано от amann на 16.03.09, 12:37:
Мога да ти кажа,че това с отскоците не е много хубаво.Един го прави и от многото акоци му се наложи да прави операция на белите дробове не е хубаво това,поне аз така мисля и ти дадох пример.
Значи всички баскет и волейболисти не трябва да излизат от гръдната хирургия! Трябва да скачаш като торба с картофи, че да си увредиш дробовете. Много преди това ще си си причинил херния примерно... Странни неща говориш!