Програма за сваляне

JU

17.03.09
16:01

Значи първо да кажа,че изобщо не съм кой знае колко мускулест така да го кажем. Не съм слаб, не съм и много здрав. Когато започнах да тренирам бях доста слаб,но с качването на ММ качих и доста в задника. Сега се получава кофти ситуацията, при която не мога да правя НВД да смъкна задника, понеже ще изгубят от ММ, която съм качил с толкова зор,а пък не ми се иска да го оставям, защото започна да стои изпъкнал назад,ако имам прилепнали дрехи и не ми харесва. Ако може някакъв съвет за някое упражнение, чрез което да се стегне, да се понамали обема му малко.

17.03.09
16:38

Ако си на нвд и се храниш както трябва няма да загубиш мускулна маса..дори може да качиш.Килограми се качват и свалят само с хранене.Мини на нвд и прави кардио 3 пъти в седмицата и си готов.Упражнението какво прави?Къса мускулни валaкnа след което мускула се възтановява и така расте и сам разбираш,че това няма нищо общо с горенето на мазнини..като изключим разхода на калории.

17.03.09
16:39

Кардио 20 мин. след тежестите..или в отделен ден.

JU

17.03.09
17:53

Добре, мисля да направят едно НВД. Аз имам доста бърз метаболизъм и би трябвало бързо да сваля излишното,но кардиото какво да включва? Колелото дали е добро, понеже няма къде да бягам? Например 20 минути колело след тренировка на първа скорост три пъти в седмицата- това са може би 5-10км / не съм го ползвал, така че не знам с точност/.

17.03.09
19:24

Ще ме прощаваш за тъпия въпрос, но какво качи по задника, мускулна маса или мазнини? Защото ако е мускул , ще ти е по трудно да свалиш.

JU

17.03.09
20:48

казано от biggggy на 17.03.09, 19:24:

Ще ме прощаваш за тъпия въпрос, но какво качи по задника, мускулна маса или мазнини? Защото ако е мускул , ще ти е по трудно да свалиш.

И от двете разбира се,но кофтито е,че май е повечето мускул :(

17.03.09
22:49

Като смалиш мазнините с кардио и диета ще видиш истинското положение и тогава, ако не ти хареса ще се вайкаш. Но мисля, че тичането ще реши и двата пробрема.

18.03.09
14:46

Е как пътк ще качиш мускул в задника?Клекове правиш ли?От тях най-много се качва там.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1