Организация за посещение на Балканското в Атина на 22-24 апр

Темата е заключена.
Прескочи до:

19.01.05
22:37

Хайде в тази тема да се организираме да идем на Европейското Май месец или на Балканското - и двете се предполага че ще бъдат много добри зрелища...

Нека организацията започне сега за да имаме време да посъберем някой лев, а и да се уточни кои ще ходят и колко пари ще трябват...

ако имате някакви предложения или въпроси - тук е мястото...
Едит бай Емил :)

19.01.05
22:43

Трябва да се свържем с тур операторска фирма. Аз ще се погрижа защото имам възможност нали познавам хора, които съм ползвал. Казаха ми, че и билети могли да купят и т.н. . Ходенето ще е сигорно студентско и тинейджарско мероприятие с престой по пеиките сигорно. Защото за хотел едва ли ще се дава пари а ? Та за един ден отиваме и една нощ можем да изкараме там гледама състезанието и си тръгваме. Примерно до гърция за балканското.
по-здрави

20.01.05
14:34

е незнам... всичко зависи от общото финансово състояние на групата...

Аз предлагам да се организира някакво бусче за транспорт, но и да преспиме там... Няма да е лошо и да си направиме нещо като мини екскурзийка, в смисъл на другия ден преди да си тръгнеме да поразгледаме това онова - иначе за какво сме отишли.. 

Вие Софиянците поразпитайте туристическите фирми и ако изникне нещо интерно пишете!

Значи проверете какви са цените при различни вариянти.С рейс, с влак ако щете и със самолет  :D .Какви са разликите с нощувки и без такива.Дали фирмата може да го организира колко пари искат и какъв минимум от хора.За да си направим сметка, че времето лети.

20.01.05
21:18

Проверих при приятелите в туристическата агенция. Казаха, че нямало начин без нощувка там. За 2 нощувки в хубав хотел и за пътя на един човек излиза 210лв. . Билети за състезанието могат да купят те и да си ни готови.
Предлагам организацията да стане тъка:
1Аз нося отговорност за всичко защото мога да го организирам. С помоща на 2-3ма от ваз, но главно аз нося отговорност.
2Сабираме капаро по 30 лв от всеки, който иска да дойде.
3Бусовете са по 17 човека та това е макса на моята организация за повече може малак рейс, който сабира около 30 човека.
4Аз имам 3ма човека вече това са майка ми и сестра ми, които само на екскурзика и това е плюс за да се проведе събитието.
5Непълнолетните да не се претисняват само трябва пълномощно на някого пълнолетен ще оредим нещата!
6Не е задължително да се хабите да идвате до София ние можем да минем да ви вземем.
по-здрави и успех
пп имам доверие на хората ходил съм с тях до 3 места и организацията е добра издават се фактури и тн просто фал с парите неможе да стане

Звучи чудесно а и 200 лева не са чак толкова много, но абсурд да се съберат 17 човека макар, че съм бил по много състезания и винаги си е струвало ходенето това е Европейско.Не е шега работа.

20.01.05
23:30

Еми то около 10 ако се съберем е сравнително рентабилно за фирмата и макс 10-20 лв да овеличат за транспорта.
по-здрави

В Атина на Балканското ще бъде проведен семинар не с кой да е, а с Дориян Йеитс, информацията е потвърдена от сигурен източник.

21.01.05
09:45

Почвам да събирам пари  8)  Колко ще излезе горе-долу престоя там? Какви пари да си носим и кога е точно Европейското? Иначе идеята е много добра :!:

Както вече някъде писах Европейското е на 6 до 9 май в Румъния град Брасов.Тази цена която Емо изкара доколкото разбрах е за две нощивки плюс пътните, остава само храната която за два дни на икономичен режим може по стар Бай Ганйовски обичай да си я вземем.Представа нямам какъв е стандарта у комшиите.

21.01.05
12:07

Да в Атина в хотел четри звезди две нощувки и пътни 210 лв. С гледане на Дориян та саберете се седем човека и тръгваме на роуд трип ис юроп :) .
по-здрави

21.01.05
12:13

Нямам нищо против, ама дайте да се разбереме кое от двете, че нещо много се обърка. На мене Дориан ми е мечта да го видя по-принцип 8)  Два дена спане, ехееее супер. Само проблема, че в Гърция е 2-3 пъти по-скъпо от Румъния!!! Вие сте на ход!

21.01.05
12:20

Ами аз забравих да напиша, че предложението е за Гърция. Там храната наистина е много по-скъпа и тн. . Но там ми се вижда по-цивилизовано, а и по-има какво да се види. :) Но ако искате и за Румъния може да питам за микробусче и хотелче там със сигорност ще е по-евтино.
по-здрави

21.01.05
12:39

бройте ме поне за едното ходене (ще се постарая да ида и на двете)... Но имам няколко въпроса...

1) колко ще излезе същата екскурзийка до румъния - пак с 2 нощувки...

2) В цената за преспиването включват ли се хранения, защото лично аз предпочитам без (ще си занеса 500 гр протеин и готово!  :D )

3) Включват ли се застраховки и др.

4) колко ли може да е цената на билета за състезанието?

5) За какво пълномощно става дума (за непълнолетните) - от родителите ли или какво?

6) Да не стане нещо като случая с българите на словенската граница...

21.01.05
12:43

1Незнам ще питам
2Смятай, че не включва! Има включена закуска, но тя е мизерна гърците са яо стиснати не очаквай да те нахранят с шведска маса. Защото на нея ще има само комфитюрче с малко сиранце и хлебче :))
3Включват се! Тази фирма не се занимава от вчера и от оня ден. Включват даже подкупи за митничари и тн. :))
4Незнам те ще проверят.
5Да от родителите на опълномощено пълнолетно лице.
6Няма !

Ами всичко ми звучи доста добре само парички да има и може да стане лесно.Айде действайте а дотогава ще видим какво ще стане.

21.01.05
13:48

Казвай по-бързо да даваме капарото, че да не ги изхарча парите :lol:

Ех то само с капаро ако ставаше :))

21.01.05
14:23

Не, просто да съм сигурен че ще отида. Е сега трябва да почваме да навиваме другите от форума!!!

Никъде невидях ама нали знаете, че ще ви трябват задгранични паспорти!!Между другото 17 човека си е доста хора и доста се съмнявам да се съберът толкова.

21.01.05
16:14

По-принцип и кола може да се наеме и излиза по-евтино. За себе си съм почти сигурен, знам че и Аешна има желание, Емо, ти и за останалите ненам :? Ако може да се пусне на всички потребители съобщение!!!

21.01.05
17:39

Бе то без 200 ежро в джона нйама да ни пуснат зад граница, поне кеш токова трйабва да има човек, за тези 2-3 дена. иначе съм с вас!

21.01.05
19:48

[quote author=“aeshna”]Бе то без 200 ежро в джона нйама да ни пуснат зад граница, поне кеш токова трйабва да има човек, за тези 2-3 дена. иначе съм с вас!

Не е вярно! Като група като нашата и с целта като нашата няма нужда от 200 евро в джоба. Цялата фолософия е да изготвиме списак да имаме застраховки, които фирмата ще ни направят и ни пускат да минеме. Явно не сте ходили екскурзиянтски в Юроп.
по-здрави

Абе в крайна сметка ако самата екскурзия струва 250 и трябва да имаш в джоба едно 300 лева ще ти тряват, което не е много като се има в предвид, че ще си в чужда държава и то не коя да е ами Гърция, да не говорим за семинара на Дориян.

22.01.05
15:09

ok де коло да излезе тоя семинар... Билета за самото състезание да е около 30-40 леваи семинара още толкова... Нали!

Няма ли от къде да проверим тази информация?

22.01.05
22:28

Не ти трябват 300лв. Най-много 100 лв за ядене ма за 3 дена и тука предполагам не изяждаш такава сума. Иначе билета и всичко останало може да се провери да!
по-здрави

22.01.05
22:43

Добре ще бъде, ако билетите за състезанието и семинара се включват в цената (ако е възможно), за да нямаме изненади там!!!

23.01.05
19:43

Искате ли 4ма човека ако се съберем да идеме с кола и това да е те ще ни купят билети ,а ние ще си маеме с колата?
по-здрави

24.01.05
21:23

Само кажи колко излиза! Аз съм за Аешна писа че е навит, ти и още някой!!! Пиши като имаш повече инфо

24.01.05
22:01

100% идвам!!! Пазете ми едно място че откачам!!!!!!!

25.01.05
09:12

Еми ето ве 4ма човека се събрахме! Някой от вас имали кола? Ако има и тва ореждаме, че иначе трудно. Иначе за хотела само ще ни мувтат там и ще ни вземат билети и т.н. .
по-здрави

25.01.05
11:21

Аз книжка нямам, пък за кола!!! Иначе май се събрахме, аз съм доволен засега!!! браво

25.01.05
15:13

кво браво! Та то никой няма кола...

ПП И аз нямам книжка...

25.01.05
15:23

Не, бе поне има желаещи и организацията е сериозна, иначе ей така само да говориме и без нищо! Кола ще намериме!!!

25.01.05
15:24

Дам има на автоморгите,  :lol:  :lol:  :lol:
Бъзик бе Йода, ще се намери всичко! Стига време и кинти да имаме!

25.01.05
21:00

Ае трудно е пичове и немогат да ни закачат на някоя от екскурзите щото датите ни са лоши. :) Та кофти е и кола ни требе ае трудно е еиии, като нема никой да помага.
по-здрави

26.01.05
08:32

Аз викам да хванем един автобус за Гърция и там да си се оправяме сами... Ще намерим къде точно е състезанието, ще отседнем в някой хотел, абе въобще нещата ще се наредят...

26.01.05
09:17

хахаха ами ок :) и тва е вариянт

26.01.05
19:22

Та пичове елате на някоя от срещите на бб-тийм и да се разберем. Защото явно само ние четиримата ще сме.
по-здрави

26.01.05
20:53

малко ми е трудно с тези срещи... нито време имам, нито път към софия..

15.03.05
23:28

И аз ще дойда, но само ако се класирам:) А това ще го разберем на 16-17 април. Въпреки, че квалификацията няма голямо значение, так или иначе скапаната ни федерация решава кои да отиде и кои не (т.е. които е платил).

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1