Упорит застой

18.03.09
15:47

В момента съм в много голям застой.Започнах да тренирам усилено, увеличих яденето-ям повече яйца,картофи,ориз, взимам по 50 грама протеин след тренировка, пия много вода, ям поне по 2 банана на ден.Не е кой знае кво, но е повече от това, което приемах преди.Но си стоя на 78 килограма и това е, няма мърдане поне от 2-3 месеца, а попринцип тренирам по-усилено, може да се каже че и по-качествено.Целта ми беше да увелича малко мускулния обем до май месец.На 18 години съм тренирам от 2 години и 6 месеца без особени прекъсвания.Какво да направя да излеза от застоя, пробвам с различни упражнения, суперсерии, но не се получава  :roll:

18.03.09
15:56

Ами щом не е от тренировките явно е от храната.Ти месо не ядеш ли ?Пусни си целият хранителен режим.С лоши тренировки и добро хранене се постига 2 пъти повече от добри тренировки и лошо хранене.(мое мнение)

18.03.09
15:57

Пусни си тренировъчния режим и от колко време си на него ?

18.03.09
17:16

На този тренировъчен режим съм от 6 месеца или някъде толкова не знам точно.Той е следният:
Гърди и корем:
Лежанка с дъмбели или с щанга-всяка тренировка ги сменям:12,10,8,8,6
Полулег с дъмбели:10,8,8,6
Долна лежанка:10,8,8,6
Пуловър:12,12,10
За корем правя преси и вдигане на краката от вис
Гръб и трапец:
Набирания: 4 серии повторенията всеки път са различни,но попринцип първия път правя 10 след това намаляват
Гребане с щанга:10,8,8,8,6 или гребане с  дъмбели
Мечка-10,8,8,6
Една машина подобна на горен скрапец, но не е с макари и понякога правя вместо него долния скрапец
След това С дъмбели за трапец 5 серии
Следващия ден почивка
След това ръце и рамо;суперсерии при ръцете
Рамо-Избутване С дъмбели или с щанга 5 серии-12,10,10,10,8
Хеликоптер или разтваряне встрани:4 серии-12,10,8,8
И 3 серии за задно рамо-разтваряне назад с дъмбели
Бицепсово згъване с крив лост и френско в суперсерия-5 суперсерии
С дъмбел зад врат и концентрично пак в суперсерия
следващия ден е почивка
След това крака-
Клек или Лег преса (разменям ги на всяка тренировка)-15,12,12,10,8
Напади с щанга-16,14,12,10
Попринцип само тези двете правя,но понякога правя и разтваряне за предно бедро на машина
Прасец-100 повторения с кратка почивка колкото да мине паренето
Това е тренировъчния режим, трябва ли да го променя ? Месо не ям много,но мисля че проблема найстина е в програмата ...

18.03.09
17:20

казано от valerious на 18.03.09, 17:16:

На този тренировъчен режим съм от 6 месеца...

Според мен от тук идва част от проблема и от факта, че не ядеш месо останалото. Пробвай да промениш програмата изцяло и почни да ядеш по-стабилно, дори почини 1-2 седмици от фитнеса :)

18.03.09
19:22

Да направи си 1 почивка от 2 седмици като за начало.После гледаи да правиш по тежки тренировки и да разнообразяваш упражненията.И на храната като наблегнеш повечко месо и въглехидрати да има би трябвало да стане работата.Може да си земиш и някои добавчица като креатин и глутамин.

19.03.09
08:14

Ще джасна нещо.А що се отнася до месето найстина го бях намалил последните месеци сега ще наблегна.За почивката също ще я направя и ще сменя програмата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1