Съставих си сам програма

19.03.09
17:56

хора понеже аз тренирам в къщи и нямам много уреди имам само лежанка 70 кила лост за набиране дъмбели крив  и прав лост и на лежанката уред с който правя упражнението : ФЛАЙС  и от опражненията в този сайт съм си изградил програмка за 3 дена в седмицата както си тренирам ето вижте изтеглете я от този линк : http://4storing.com/0vnps/cb72a6768ace3b67c97f5b3a1b6abe74.html   и някой ако може да ми каже дали би била ефективна  правилна ...

Благодаря предварително !!!

19.03.09
19:18

Защо не тренираш краката? С тази програма наблягяш на гърдите.

При гърдите вкарай кофички преди флайса, а него по-добре го прави с дъмбел.
Размени местата на бицепс и трицепс. Трицепс - 3 упр. като първото да е щанга от лежанка тесен хват, второто редувай кофичките с френско, а третото, сгъване зад глава или кикбек. Бицепс- 2 до 3, най добре смени първото със щанга от стоеж. Редувай през тренировка скотово и сгъване с дъмбел от седеж. Не знам дали ще можеш да се набиреш накрая.
Според мен е неудачно да трениреш рамо с гръб. За гръб 3 дори 4 упр. Раменните преси - първи, второ повдигане в страни, трето - повдигане за задно рамо. Може да пробваш също Арнолд преси и вертолет като второ и трето.

Лично аз бих направил:

Гърди/Бицепс
Крака/Рамо
Гръб/Трицепс

В сайта има хубави готови програми... Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1