18.03.09
21:34
Правя 5 серии.
1серия - 30х7.5кг
1серия - 30х7.5кг
1серия - 50х7.5кг
1серия - 30х7.5кг
1серия - 30х7.5кг
След което , обема на бицепсът ми се увеличава с около 2-3-4см , 1час след тренировка , отнова връщам първоначалният обем.
Та... въпросът ми е : Възможно как , най-много мога да задържа постигнатият обем ?
Темата беше редактирана от Георги Асенов на 18.03.09 21:36.
18.03.09
21:41
Снимай го!
18.03.09
21:54
Снимай го!
Искам само да те попитам - какво точно пиеш, като ти гледам снимките или добре работиш с фотошоп, или си блъснал и ти разни неща :)
* от забранените”
Снимай го!
Искам само да те попитам - какво точно пиеш, като ти гледам снимките или добре работиш с фотошоп, или си блъснал и ти разни неща :)
* от забранените”
Как пък го разбра това?
18.03.09
22:56
Снимай го!
* от забранените”Как пък го разбра това?
Не съм, затова питам ;)
19.03.09
08:47
Чу ли бе, химик, аре казвай с кво шприцоваш тортата (rofl)
Иначе това 4 см покачване по време на тренировка аз не мога да си го представя...
Иначе това 4 см покачване по време на тренировка аз не мога да си го представя...
Да, бе верно явно и на мене ми е бедна фантазията..
И аз дори с бруталните ми суперсерии не съм чуквал 4 см, но виж 1-2-3 мисля, че съм постигал.
Просто се напомпва бицепса, пълни се с кръв. Ефекта не може да се запази, освем ако не се помпиш на всеки час :)
19.03.09
16:00
Няма по - приятно нещо за който и да е фитнес маняк отколкото когато чуе ” К’ва химия взимаш бе брато :ohh: ” :D
19.03.09
17:52
Снимай го!
* от забранените”
Поласкан съм :)
19.03.09
19:58
Снимай го!
* от забранените”Поласкан съм :)
Снимаш се на подходяща светлина - ах тиии :p :P
4 санта от едно напомване на тренировка...пълен абсурд!Не мога да повярвам докато не видя....сложи снимки преди и след тази твоя тренировка!
То ако ставаше само с подходяща светлина всички щяха да изглеждат здрави на снимките ;p.Иначе по темата ако искаш си носи 2 гири с тебе и се помпи през 30 минути за да си запазиш обема през целия ден.
20.03.09
10:20
То ако ставаше само с подходяща светлина всички щяха да изглеждат здрави на снимките ;p.Иначе по темата ако искаш си носи 2 гири с тебе и се помпи през 30 минути за да си запазиш обема през целия ден.
Хахаха това разбива :) Праскай яко аргинин и ще седиш издут :)
20.03.09
11:24
Хахаха това разбива :) Праскай яко аргинин и ще седиш издут :)
Kaк точно от аргинина ще се издуе бре :P ?
2см ... да.., 3.. да кажем - да, ама 4.. :)~ Този обем не можеш да го задържиш с нищо, тък като това реално не е ММ, а кръв която си вкарал в мускула.
Я, не се впрягай за този обем. Това си е кръв и няма общо с мускулната ти маса. Много добре знаеш, че постоянния обем ще дойде, само ако качиш килограми. То и на мен ми се иска да кача само обем и да си седя на тия кила, ама няма чалъм. Иначе 4 см. разлика е много, ама аз гледам, че си снимал разни азотни бустери, вероятно и това ти дава някой см. отгоре.
21.03.09
10:19
От опит мога да кажа че съм стигал до 3 см напомпване, но има и един друг момент. Едно е на 30 см ръка да искаш 3 см, друго на 47 см да стане 50 см, както е в моя слчуай, и то след 30 серии ръце в суперсерии, придружено от любимата ми Hot Blood. Чисто процентно това са 6-7% от размера на ръката ми и би отговаряло на 2 см при 30-35 см ръка, което не е невъзможно. Вече за 4 см при ръка под 40, ми.... не ми се вярва.
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 21.03.09 10:23.
Аз не мога и до 3 да докарам, а тренирам тричепс и бицепс заедно. 1 макс. 2, при ръка 49 стига до 50.5-51 та 4 ми се струват много...
Ей, много се впрегнахте на тия сантиметри.
Човека прави по 30-50 повторения в серия, де да го знаете. :lol:
Понеже и аз съм тренирал по подобен начин(когато бях млад и запален рапон с никаква идея в главата), то е най-добре да се попрочете малко по въпроса. Като цяло за тренировките, не нещо конкретно.
С тия 100-200 повторения със седем кила тежест, само се потиш.
21.03.09
14:42
Аз не мога и до 3 да докарам, а тренирам тричепс и бицепс заедно. 1 макс. 2, при ръка 49 стига до 50.5-51 та 4 ми се струват много...
Е твойте 49 едва ли са чиста маса, мазнините не знам да се раздуват от “помпене” :)
21.03.09
14:47
Не, просто щото знам при мене как стоят нещата и затова...
Иначе дали чиста би била 40, 45 или 47 няма как да знам аз :)
21.03.09
19:29
Jopeto16:Ти да не се бъркаш с 4 мм?