Птотеин + Амино + какво и после No-explode

Прескочи до:

21.03.09
09:51

Здравейте,

Тренирам вече година и два месеца, когато започнах да тренирам бях 62-3кг в момента съм 76-7кг, висок съм 176.
Мисля да взема протеин и Аминокиселини и се чудя с какво друго да ги комбинирам, като се има в предвид че след това искам да взема и no-explode.

благодаря

21.03.09
11:54

земи си протеин-повечко махай ги аминотата, и си почвай no-exploda паралелно с протеина..

21.03.09
13:03

Протеин + ВСАА + глутамин. По-натам и СЕЕ.

21.03.09
13:30

Протеин(мин. по 3 дози) и креатин-монохидрат . Ако може да си позволиш си купи и BCAA на прах - Scivatin xTend или Primaforce, които са на добра цена .

21.03.09
14:07

казано от Стоянчо на 21.03.09, 13:03:

Ehee, и направо и аминокиселини отделни и още едни по време на тренировка му препоръчайте. :lol: :lol: :lol:

21.03.09
14:19

Тоест трябва да взема ::
“PRIMAFORCE” - Аминокиселини “BCAA POWDER 500 grams” И “OPTIMUM NUTRITION” - Креатинови “CREATINE POWDER” ( монохидрат)  и какъв Протеин?

21.03.09
14:25

Няма смисъл от толкова много аминокиселини на прах.
Взимаш протеин и NO Xplode, ако искаш първо започни с креатин.

21.03.09
14:59

казано от Finish First на 21.03.09, 14:07:

Ehee, и направо и аминокиселини отделни и още едни по време на тренировка му препоръчайте. :lol: :lol: :lol:

E…и с къв акъл направо да скача на No.Explode при стаж година и 2 месеца?! Много хора нямат никаква нужда от креатин даже след няколкогодишен стаж, та защо човек с година и 2 месеца да пие азотни ускорители? Това е въпрос на личен избор в крайна сметка, но според мен не е редно да се препоръчва. Както и да е, но моля те аргументирай се какво против имаш протеин+ВСАА+глутамин! Видно от първия ми пост креатинът е вариант за “по-нататък”. Принципно и само протеин и ВСАА ще му свършат прекрасна работа, но тъй като сепита и за азотен у. реших, че е по-добре на този етап да не го пие, а вместо това да прибавя един глутамин в предложението си. Мисля, че няма претенции относно финансите и ако те не са проблем не виждам какво му е нередното на предложената комбинация. Дори и да се засегне финансовата страна аз пак не виждам проблеми, защото ВСАА+глутамин и двете по половин кило излизат ок.150лв., колкото струва голямата разфасовка Но.Е.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.03.09 15:09.

21.03.09
15:34

казано от Стоянчо на 21.03.09, 14:59:

E…и с къв акъл направо да скача на No.Explode при стаж година и 2 месеца?! Много хора нямат никаква нужда от креатин даже след няколкогодишен стаж, та защо човек с година и 2 месеца да пие азотни ускорители? Това е въпрос на личен избор в крайна сметка, но според мен не е редно да се препоръчва. Както и да е, но моля те аргументирай се какво против имаш протеин+ВСАА+глутамин! Видно от първия ми пост креатинът е вариант за “по-нататък”. Принципно и само протеин и ВСАА ще му свършат прекрасна работа, но тъй като сепита и за азотен у. реших, че е по-добре на този етап да не го пие, а вместо това да прибавя един глутамин в предложението си. Мисля, че няма претенции относно финансите и ако те не са проблем не виждам какво му е нередното на предложената комбинация. Дори и да се засегне финансовата страна аз пак не виждам проблеми, защото ВСАА+глутамин и двете по половин кило излизат ок.150лв., колкото струва голямата разфасовка Но.Е.

Ти си бил много дребнав ?! Продължавам да поддържам първото си мнение.

21.03.09
15:39

Протеинче - основни хранителни вещества, explode - сила и издържливост! Какво ти трябва повече да извлечеш от добавките? Безсмислени мини системки с 3-4 добавки на аминокиселинна основа- ми прай си ги там не ги препоръчвай на хората.

21.03.09
15:40

казано от dont_try на 21.03.09, 15:34:

Ти си бил много дребнав ?! Продължавам да поддържам първото си мнение.

А ти си изясни какво означава думата дребнав и дали е съвместима с препоръката ми. Ако дребнавост олицетворява препоръката ми да пие добавките без Експолуда, тогава наистина ти е нужен тълковен речник.
Айде сега обясни за какво му е на човек, трнирал година No.Explode?!
Кое наричаш мини системка?! Ти на какво основа препоръчваш да са добавките за човек със стаж ок. година? И кое да не се препоръчва - ВСАА и Глутамин? Айде бягай и се образовай малко и тогава да поспорим...Заради ей такива като тебе има теми “ами сега накъде, застой”.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.03.09 15:43.

21.03.09
15:48

казано от dont_try на 21.03.09, 15:39:

Протеинче - основни хранителни вещества, explode - сила и издържливост! Какво ти трябва повече да извлечеш от добавките? Безсмислени мини системки с 3-4 добавки на аминокиселинна основа- ми прай си ги там не ги препоръчвай на хората.

Ако бяха безмислени едва ли щяха да се ползват толкова много - БЦАА и Глутамин и Амино. Подкрепям Стоянчо, а на тебе тона ти е нещо много заядлив,не така в този форум. btw В момента ползвам и тези малки безмислени системи - 3те изборени + Протеин + още доста силни неща!Точна защото има смисъл от тях - независимо дали си новобранец или не.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 21.03.09 15:50.

21.03.09
15:56

Прекалено много залагате на глутамин, амино, БЦАА и прочие.
Благодарение на една перфектно балансирана диета,
не ти трябват кой знае какви аминокиселини,
един протеин 1-2 дози дневно ти е напълно достатъчен.
Да пробва като за начало един креатин монохидрат и занапред ще види как е.

21.03.09
15:59

казано от Finish First на 21.03.09, 15:56:

Благодарение на една перфектно балансирана диета,
не ти трябват кой знае какви аминокиселини,
един протеин 1-2 дози дневно ти е напълно достатъчен.
Да пробва като за начало един креатин монохидрат и занапред ще види как е.

Аз съм се убедил че без добавки просто не мога! Диетата ми е перфектна,знам какво и по колко да ям,но просто без добавки съм в застой и не мърдам сантиметър.

21.03.09
16:08

Може би пък ти липсва мотивация,
която пък идва с добавките,
а ефекта е най - вече на психологическа основа.

21.03.09
16:14

казано от Finish First на 21.03.09, 15:56:

Не е така! Имало е периоди, когато съм пил само протеин, но предпочитам тези, в които пия и ВСАА - 10гр. преди тренировка освен протеина правят тренировката ми различна!!! При по-дълги тренировки пия по 5гр. и в средата на тренировката - отразява ми се много добре, чувствам мускулите по-свежи. И още 10гр. след тренировка ме карат да се чувствам по-работоспособен след тежка тренировка.

Никой НЕ оспорва правилното хранене!!! Храня се преавилно и се старая да намирам време. Ако нямам възможност да ям - пия протеин. Още нещо - правил съм си експерименти след тежка тренировка и тежка мускулна трекса на следващия ден - след всеки 2 приети тбл. оптимум 2222 през 2 часа мускулната треска намаляваше до почти пълно изчезване в края на деня. Бях изпил ок 16тбл. Извод: ефект има! Но и аз съм на мнение, че вместо да се дават пари за комплексни аминокиселини е по-добре само протеинова пудра. В тренировъчен ден обаче никой НЕ може да ме убеди в това, че ВСАА-то е безполезно.
А някой да ме убеждава в наложителността на No Explode при стаж година и нещо е смешно, защото трениращият още си е чиста проба начинаещ, без да е изградил кой знае каква мускулна маса. Взимаш Но.Е., блъскаш здраво, напомпваш се, разбил си се от тренировка, казваш, че си тренирал толкова качествено колкото никога досега. Е, хубаво, а после кой ще те възстановява...аминокиселините много ясно! Но.Е. не е добавка за начинаещи!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 21.03.09 16:21.

21.03.09
16:27

казано от Finish First на 21.03.09, 16:08:

Може би пък ти липсва мотивация,
която пък идва с добавките,
а ефекта е най - вече на психологическа основа.

не ми липсва мотивация,просто въпрос на генетика.. без добавки не ставааа!

21.03.09
17:13

Преди един месец някаде изпих 360гр. ATTACK и нямаше никакъв ефект, пиех го преди и след тренировка по 10гр.
Да пробвам сега със ситемката Протеин+BCAA+креатин монохидрат или глутамин и един месец след това да взема и no-explode’а ?

21.03.09
17:23

а кленбутерола става ли за маса ???? мола ви пишете тук или на skype: kiki_139…...

21.03.09
18:53

казано от dont_try на 21.03.09, 15:34:

казано от Стоянчо на 21.03.09, 14:59:

Ти си бил много дребнав ?! Продължавам да поддържам първото си мнение.По-добре не се изказвай така....

Мнението беше редактирано от Владимир на 21.03.09 18:56.

22.03.09
08:19

казано от Amazing на 21.03.09, 17:13:

Преди един месец някаде изпих 360гр. ATTACK и нямаше никакъв ефект, пиех го преди и след тренировка по 10гр.
Да пробвам сега със ситемката Протеин+BCAA+креатин монохидрат или глутамин и един месец след това да взема и no-explode’а ?

Ти чете ли дотук какво беше написано? Единствените, които се изказаха и знаеха какво говорят, ти казаха че ти е рано за NO Xplode. И след един месец няма да е различно. Според мен - протеин, креатин и ВСАА/комплексни амино

22.03.09
09:53

Автора на темата пита хора, които си нямат никаква идея до къде самия той е в своето развитие и го напътстват 100% убедени в думите си. :lol:

22.03.09
11:45

казано от Finish First на 22.03.09, 09:53:

Автора на темата пита хора, които си нямат никаква идея до къде самия той е в своето развитие и го напътстват 100% убедени в думите си. :lol:

А ти си сигурен докъде е стигнал в развитието си и му препоръчваш азотен буустър, така ли ??

22.03.09
13:18

Препоръчвам го на всеки, който е между 18 и 50 години.
Добавката е уникална. Само, който я е пробвал, знае какво имам предвид.

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 22.03.09 13:18.

22.03.09
13:28

казано от Finish First на 22.03.09, 13:18:

Препоръчвам го на всеки, който е между 18 и 50 години.
Добавката е уникална. Само, който я е пробвал, знае какво имам предвид.

A автора на колко години е, че не разбрах от постовете му?

22.03.09
13:31

Мисля, че т’ва нещо трябва да питаш него,
аз не издавам конфиденциална информация.
И к’во си се мотивирал да разводняваш темата?

22.03.09
14:02

казано от Finish First на 22.03.09, 13:31:

Мисля, че т’ва нещо трябва да питаш него,
аз не издавам конфиденциална информация.
И к’во си се мотивирал да разводняваш темата?

Що реши, че питам тебе на колко години е? Като даваш акъли наляво надясно, гледай поне на кой ги даваш... И не съм се мотивирал да разводнявам темата, а да престанеш с глупавите си заядливи постове във всяка тема. Това е от мене.

22.03.09
14:09

По - леко само с етикетите.

22.03.09
16:39

На 18 години съм и по-късно ще постна няколко снимки да ви се изясни по-добре до къде съм стигнал с развитието.

22.03.09
17:13

Ето и снимките ::

Мнението беше редактирано от Amazing на 23.03.09 19:56.

22.03.09
17:42

Отново ще повторя - според мен No Explode на този етап от развитието ти НЕ ти трябва!

22.03.09
18:06

Значи протеин + БЦЦА + креатин (монохидрат). Но незнам колко какви разфасовки и какъв протеин да взема.. а креатин и бцца ::
OPTIMUM NUTRITION - CREATINE POWDER и BCCA на OPTIMUM добре ли ше са?

22.03.09
18:55

Креатина горе долу все едно на коя марка, цените са подобни. ВСАА да е на прах, на Primaforce. Може и Xtend на Scivation.

23.03.09
12:19

а протеина, гейнер?

23.03.09
15:54

казано от Martin Tomov на 22.03.09, 18:55:

Креатина горе долу все едно на коя марка, цените са подобни. ВСАА да е на прах, на Primaforce. Може и Xtend на Scivation.

Също да не забравяме Purple Wraath na CL.

23.03.09
16:20

Разфасовки от по колко гр /кг ?

23.03.09
16:53

Кажи си адреса да ги купя и да ги докарам до вас нещата....

Какви разфасовки да си вземеш опира до това за колко време искаш да ти стигне и с какви финансови възможности разполагаш. Ние как да ти кажем?

23.03.09
18:49

Нали не трябва да се пият постоянно , 20-30 дни да кажем.

23.03.09
19:50

Протеин и амино ако пиеш повече от 1 месец може да умреш !!!
П.С. Да не да ми повярваш ? ;)

Мнението беше редактирано от Владимир на 23.03.09 19:51.

26.03.09
16:54

Много гаден вкус тоя Primaforce, да го разреждам ли с протеина на едно место?

26.03.09
17:26

казано от Amazing на 26.03.09, 16:54:

Много гаден вкус тоя Primaforce, да го разреждам ли с протеина на едно место?

Ако говорим за ВСАА-ти на прах - веднага след тренировка смеси с 2 чаени лъжици какао нескуик и си ОК. Протеина го изпий след 15-ина минути.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1