Всяка мускулна група отделно..програма ?

22.03.09
13:05

Здравейте.Ходя от известно време на фитнес вече 3 месеца..първите 2 месеца правих кръгови упражнения а сега вече 3тия месец почнаха да тренирам всяка мускулна група както следва:
1ви ден:гърди
2ри ден:ръце
3ти ден почивам
4ти ден:гръб
5ти ден рамо и крака
6ти и 7ти ден почивам
Интересува ме добра ли е програмата или да я смена?Благодаря ви.

22.03.09
13:13

Не бързаий толкова.Изкарай поне още 3 месеца.

22.03.09
13:26

да не я сменям така ли?в смисъл добра е програмката?

сложи гърба след гърдите и ръцете след рамото и краката.Вече зависи и какви упражнения правиш...

22.03.09
14:28

Гърди
Гръб
почивка
Ръце
Крака+Рамо

При гърдиет товариш трицепса и да правиш ръце на следващия ден е кофти...

22.03.09
18:15

добре значи гърба да ми е 2ри ден ок..ами права по 3 упражнения за всяка група като само за гърба са ми 4ти...за гърдите тренирам само с дъмбели..това грешно ли е ?ако може и някви упражнения за гърдите и за ръцете да кажете ще съм ви много благодарен

Мнението беше редактирано от ivA.iLo на 22.03.09 18:20.

22.03.09
18:26

Няма смисъл да ти казваме нищо, има раздел упражнения в сайта. Рагледай ги. В края на всяко упр. има ПРИЛОЖИМОСТ и можеш да прицениш кога да го правиш....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1