Трикове от старата школа

22.03.09
21:27

Ако мога така да се изразя както е заглавието на темата освен лицеви опори на кокалчета и на пръсти да знаете някакви други упражнения за заздравяване на друга част от тялото или други разновидности на лицевите освен (на една ръка, тесен широк хват промяна на височината на ръцете, тип крокодил ) . Не говоря за упражненията в сайта тях ги знам.

22.03.09
21:55

Съидени си 2-те раце на пода да се получи като малко триъгалниче (пивамидна лицева опора) http://cdn-write.demandstudios.com/upload//4000/500/30/7/14537.jpg

22.03.09
22:00

нея съм забравил да я запиша в скобите тя е за трицепс и вътрешна част на гърдите.

22.03.09
22:05

Преди доста време видях един пожарникар да прави следното-лицева опора, отскок с пляскане, при приземяването-пак лицева опора, отскок с пляскане над главата и едновременно разтваряне на краката във въздуха и завършва с чиста лицева опора. Много по-трудно е, отколкото звучи. Много бях амбициран да го науча това и успях, но сега най-многото да си разбия зъбите, ако опитам :cheese: .
П.С. Трикове от старата школа го разбирам по друг начин, ама нищо.

22.03.09
22:12

просто не се сетих за друго наименование, а тези лицеви които казваш и аз съм се мъчил да ги изпълнявам ама с пляскане над глава без успех :)

23.03.09
14:36

За да не пускам нова тема имам 2 въпроса:
1. Как е по-добре да се прави мъртва тяга с пускане на лоста до земята и вдигане или на няколко см от земята и изправяне.
2. Може ли да ми кажете кои упражнения спадат към Бутащи/Дърпащи не, че не ги знам просто при някои които смятам за бутащи се оказват Дърпащи

23.03.09
14:44

тягата в пълната и амплитуда а дърпащи са всяко упражнение което дарпаш ,а бутащи с което буташ толкова ли е трудно примерно дарпащи са скрепец набиране тяга бутащи лежанка

23.03.09
15:53

Мерси, а за тягата със сваляне на лоста на земята и отново дърпане

23.03.09
17:56

казано от Ultima Ratio на 22.03.09, 22:05:

Преди доста време видях един пожарникар да прави следното-лицева опора, отскок с пляскане, при приземяването-пак лицева опора, отскок с пляскане над главата и едновременно разтваряне на краката във въздуха и завършва с чиста лицева опора. Много по-трудно е, отколкото звучи. Много бях амбициран да го науча това и успях, но сега най-многото да си разбия зъбите, ако опитам :cheese: .
П.С. Трикове от старата школа го разбирам по друг начин, ама нищо.

В някой цирк ли го видя да го прави?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1