Lipo 7

Прескочи до:

25.02.09
10:32

Купих си Lipo 7 след горещо препоръчване от специалист в тази област. Каза ми, че едва ли не било най-доброто и най-вълшебно хапче за отслабване.
Пия го, обаче- много силно действа това нещо. Имайки предвид, че даже съм с ниско кръвно. Много силно учестява пулса, вдига кръвното, появява се усещане все едно на силно притеснение и възбуда. Даже ми пречи да тренирам. Вечер неможеш да заспиш- това най-малкия проблем. Потят се ръцете и тялото, но това не е толкова фатално. (Освен,ако нямате неприятна миризма, аз нямам такъв проблем). Сутрин вземам едно на гладно, но след половин час усещам зверски глад, както никога до тогава. След обяд пия две, вечерта верно не изпитвам глад. Но то и как да изпитваш при положение, че то толкова силно ти е ускорило пулса, че час място немога да си намеря.
Що за чудо е това- някой знае ли? Вече започнах да се съмнявам да няма странични действия. На опаковката нищо не пише и в нета няма ниаква информация.

25.02.09
20:44

Поне тоз продукт не е на Нутрекс.
Снимай го да го видим това прословуто Липо 7

25.02.09
22:33

нещо си се объркала липо 7 няма!!!
освен ако не си пробно зайче на нутрекс за новия им бърнер за 2010г.

26.02.09
02:18

Има Lipo 7 и аз съм го виждал по магазините, но не обърнах внимание на коя фирма е.

26.02.09
07:10

Производителят е Био продукт- Стара Загора.
Много е силно това нещо.

Дали се вижда снимката?

26.02.09
07:14

Не се вижда...

26.02.09
07:20

http://yopic.net/view-333__000.jpg

От този линк трябва да се види снимката.

26.02.09
08:00

Чудят се вече какво да измислят и как да излъжат хората.
Колежке, на теб трябва да са ти препоръчали оригиналния продукт,
който наистина е сред топ бърнарите в света, а именно :

http://vantagenutrition.com/cart/images/lipo-6.jpg

26.02.09
08:16

oo боже ‘’био продукт стара загора’‘
тва ми звучи ,като бягай да бягаме  хахаха
момиче съветвам те да го хвърлиш в кофата това
като чета ,какво ти става
напрао не ми се мисли за съдържанието му

26.02.09
11:23

Съдържание в таблетка- Sida Cordifolia- 200 mg, Guggulsterones- 10 mg, Yohimbine- 2 mg, Caffeine Anhydrous- 100 mg, Bioperine- 3 mg.
Пълнители- микрокристална целулоза, магнезиев стеарат.

Каквото и да значи всичко това. Ако има грамотни, хора които да го разчетат, моля разтълкувайте съдържанието. Лично аз не успях да намеря информация за тези съставки.

26.02.09
11:27

казано от Красимир! на 26.02.09, 08:00:

Чудят се вече какво да измислят и как да излъжат хората.
Колежке, на теб трябва да са ти препоръчали оригиналния продукт,
който наистина е сред топ бърнарите в света, а именно :

http://vantagenutrition.com/cart/images/lipo-6.jpg

Не, не- не ме разбра. Аз отидох в магазина, където работи уж грамотен специалист. И след консултация той ми го бурна в ръцете. така, че грешка няма. Каза, че това било най-доброто нещо в света. (хахахахахах). А, и бая парички си струва.....

26.02.09
12:09

казано от Vanesa77 на 26.02.09, 11:27:

Каза, че това било най-доброто нещо в света. (хахахахахах).

Аха ясно вече кой е най-добрия продукт в света за изгаряне на мазнини, и то производство на световноизвестния завод за добавки в Стара Загора хахахахахахахахаха

Мнението беше редактирано от freddddy на 26.02.09 12:10.

26.02.09
13:07

Шшшш ей няма ми плюете града.

Дотук някой от вас захапа ли защо продукта я подлудява колежката ? Или само си чешете езиците ?

ER

26.02.09
15:48

Ахаххахаха Lipos 7 - WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
Баси тъпаците, поне едно собствено име да му бяха измислили, а не да се надяват на неориентирания купувач, дето  чул-недочул нещо, за няк’во липо ... И т’ва щом е 7 - начи е наааай-доброто :D

Иначе за превъзбудата не виждам к’во толкова секретно има за разбиране, че да се прави на такъв въпрос ->
Sida Cordifolia - източник на ефедринче, отделно кофеин, йохимбин ... Е, не, няма да е превъзбудена ... особено ако е предозирала хаха ...

26.02.09
15:55

Е един поне да се сети, че съдържа ефедра алкалоиди.
Печелиш някаква виртуална награда :D

26.02.09
18:50

Аз не стигам даже и половината доза, която е изписана, че трябва да се поема за максимален ефект, а какво остава за предозиране.
Поне ме успокойте, че няма странични действия.

26.02.09
21:20

казано от emzo на 26.02.09, 15:55:

И магнезиев стеарат.

27.02.09
19:41

Е в крайна сметка сваляш ли от този продукт килограми или не? И на каква цена го купи това Липо7?

28.02.09
16:56

Цената на това нещо беше около 67 лв. Вземах го около десетина дена, както казах по схемната 1 сутрин на гладно и две следобед. При което толкова ми се разхлопваше сърцето, че ми ставаше зле и неможех да тренирам. Спрях го за около две семици. Сега започнах по друга схема- вземам едно два часа преди тренировка. И верно имам “прилив на енергия” и яко тренирам. Така ми понася.  Мисля малко по-малко да увеличавам дозата, както пише на упътването, но само преди тренировка ще го пия. Още за ефект немога да кажа, защото това го практикувам от по-малко от седмица. Ако се получат резултати ще пиша. Ако не се получат пак ще пиша да не се набутате и вие с близо 70- ет кинта.

28.02.09
17:12

казано от Vanesa77 на 28.02.09, 16:56:

Цената на това нещо беше около 67 лв. Вземах го около десетина дена, както казах по схемната 1 сутрин на гладно и две следобед. При което толкова ми се разхлопваше сърцето, че ми ставаше зле и неможех да тренирам. Спрях го за около две семици. Сега започнах по друга схема- вземам едно два часа преди тренировка. И верно имам “прилив на енергия” и яко тренирам. Така ми понася.  Мисля малко по-малко да увеличавам дозата, както пише на упътването, но само преди тренировка ще го пия. Още за ефект немога да кажа, защото това го практикувам от по-малко от седмица. Ако се получат резултати ще пиша. Ако не се получат пак ще пиша да не се набутате и вие с близо 70- ет кинта.

Без да се обиждаш, но не вярвам някой от форума да си купи Липо 7 :)

28.02.09
18:15

Защо ? Кво му е лошото, има приличен профил за БГ бърнър, а дали отговаря на етикета е др. въпрос.

Тая фирма гугълчо не я намира.

28.02.09
20:51

казано от emzo на 28.02.09, 18:15:

Защо ? Кво му е лошото, има приличен профил за БГ бърнър, а дали отговаря на етикета е др. въпрос.

Тая фирма гугълчо не я намира.

Точно това му е лошото . Кой знае дали не съдържа отрова за мишки :P

Мнението беше редактирано от Гошко на 28.02.09 20:52.

01.03.09
11:04

Ееее, ама недейте така да ме плашите- отрова за мишки.
До седмица трябва да стане ясно дали действа. Верно, че гугъл не открива нищо нито за производителя, нито за произведението, което  ме смути. Като цяло иначе нямам някакви сериозни оплаквания. Сега когато го вземам само преди тренировка положението е добре. От това, коет прочетох за съставките му разбрах, че трябва да се взема два часа преди тренировка за да започне действието им.
Задчудвам се дали да не го пусна в някоя лаборатория за анализ (имам на близо една)......

01.03.09
11:32

Ако ти се занимава ще е много интересно да го изследваш и да покажеш резултатите. Ще е много полезно не само за теб , но и за другите , който ще си купят Lipo 7 :)

Мнението беше редактирано от Гошко на 01.03.09 11:32.

ER

01.03.09
17:12

казано от Гошко на 01.03.09, 11:32:

Ако ти се занимава ще е много интересно да го изследваш и да покажеш резултатите. Ще е много полезно не само за теб , но и за другите , който ще си купят Lipo 7 :)

А ти не си супер нахален, нееее, изобщо не си ... :)))

01.03.09
21:34

казано от eraziel на 01.03.09, 17:12:

казано от Гошко на 01.03.09, 11:32:

А ти не си супер нахален, нееее, изобщо не си ... :)))

Е защо да е нахален? Тя каза, че може да го даде за изследване и той просто каза ако го направи, да постне резултатите... Не е като да я кара да го изследва това “Липо 7”...

ER

01.03.09
21:46

Mхм, въпросното аз, обаче, съм пропуснал да го прочета, съжалявам :)

21.03.09
10:11

здр,аз също онзи ден си взех липос 7 на биопродукт.от в4ера запо4нах да го пия,казаха ми първите 2дни-сутрин на гладно 2,и в късния следобед 1.а след тия 2дни-сутрин и следобед по 2.на мен съ6то ми се струва 4е е мн силно това не6то.от в4ера запо4нах да го пия но се 4увствам някак си странно.сутрин като ги изпия след това пия кафе и известно време след това запо4вам да треперя,рацете ми се потят и т.н. а сно6ти до 4ч. някаде не можех да заспя,постоянно се въртях и потях.нз как 6те го пия 15дни,казаха ми 4е е нормално ди вдигам кръвно и да се 4увствам дискомфортно,но мисля 4е това е прекалено.все едно сам надрусана...моля ви ако някои има информация за тоя продукт да пи6е,понеже в нета няма по4ти ни6то.благодаря предварително!!!

23.03.09
07:29

Да, по същия начин бях и аз. И на мен ми казаха по същия начин да го вземам. Симптомите, които ми описа са същите и при мен. Много ме съмнява този продукт, защото няма никаква информация за него. Единственото, което правя в момента е да вземам по половин или едно хапче два чса преди тренировка за издържливост. Иначе ги спрях, защото не се издържа.

23.03.09
11:12

оффф аз от петък ги пия,ве4е 4ти ден и се чувствам ужасно обаче си продалжавам,нали сам си шматка и искам да сам ощте по слаба.от в4ера запо4нах по 4 на ден както ми казаха но нямам никво желание за нищо,като се ка4а на патеката по4ват да ми заглахват ушите става ми гадно и пак слизам и си лягам.вийдам 4е си от бс-от кои магазин си го взе този продукт,понеже и аз си го взех от бс,зад кафе ултра.ако искаш да си пи6ем по скаип 4е тък мн бавно..........

23.03.09
20:44

Писах ти на лично съобщение. Да не занимаваме хората с глупости или да кажат, че правим реклама и антиреклама.

28.01.10
12:14

Продуктът се казва Липос 7 и е на BIO product има деиствието на ефидрина (но има по малко странични ефекти) приема се 2 таблетки сутрин  и 1 таблетка следобед (за първите два дена), след това 2 сутрин и 2 следобед не го приемаите по-късно от 6 часа преди лягане. Деиствието му е много силно при препоръчаната доза ако почуствате силно главоболие или високо кръвно намалето дозата
Съдържание в таблетка :
Сида кордифолия 200 мг
Гугулстерон 10 мг
Йохенбин 2мг
кофеин анхидроус 100мг
Биоперин 3мг
Цената на разфасофката от 120 таблетки е 67 лв., а на разфасофката от 60 таблетки 36 лв.
Аз съм го пробвал действа. Наистина е много неприятно, но хората са казали ” Трай баба за хубост”. За сведения на tryxa_88 i Vanesa77 аз съшо го взех от Бургас зад Ултрата, батката се казва Станимир и е много запознат в сферата с добавки, ако имате колебания за продукта обърнете се към него.

Мнението беше редактирано от Fallen91 на 28.01.10 12:30.

BE

13.03.10
14:03

Oт всичките простотии които изчетох по темата, само еднин човек беше налучкал правилната употреба : от начало: по половин - до една таблетка 1 час преди тренировка, веднъж на ден. След като установим толерантността си към добавката ( сиреч колко от нея можем да понесем )  постепено увеличаваме до 1-2 таблетки 1-2 пъти на ден.  Виновни са консултантите дето  уж са ” много напред с материала ” като ” Станкето ”  и не предупреждават за действието и силата на добавките , както и BioProduct,  че са препоръчали в упътването КОНСКА доза като за начало: 2 таблетки приети на веднъж гарантират едно неприятно изживяване с часове, докато отшумят стимулантите. Иначе бърнърчето си е много зло. Аз си джаскам по 1 таблетка липо сутрин преди тренировка и бягам като кон из цялата морска във Вн. Наистина е ЕДИН ОТ НАЙ СИЛНИТЕ, за това не трябва да се прекалява с него.

13.03.10
19:36

http://bodybuilding-bulgaria.com/index.php?productID=2741

Брей,българите измислили най якия продукт казвате :).

14.03.10
10:51

Най-интересното е, че всички, които са пили това Липо7 имат по 1-2 мнения във форума, тоест намирисва ми на наговорена спекулация с тип рекламна дейност.Дайте да се включим във форума на Фитнес маниаците и да ги шашнем с новия хипер мега силен звески як продукт.И как така един човек от хората, които пишат тук дълги години да не знае за какво става.Тва жаждата за пари кво ли не прави.Един републикански шампион по културизъм в Пловдив преди години ме убеждаваше как аНутрим са най-качествените продукти.Заложете на българското.Той човекът им бил просто представител, така че в дивия

03.06.10
19:56

Здравейте, и аз си взех липос7 , пия го от вчера по схемата 2 сутрин + 1 следобед (първите дена) после и следобед 2 , на втория ден и аз питах странно чуство даже за отпадналост (само като сам в покой) , но като сам активен чуствам енергия, засякох теглото си вчера и измерих си обилките на тялото , и ще следя за резултатите всяка седмица, бягам по няколко км и т.н. пак ще си пишем.

11.06.10
14:22

от днес започнах и аз да го взимам не знам от хапчето ли от внушение ли но цял ден съм с високо кръвно и главоболие на опаковката пише че при тези симптоми трябва да го спра но продалжавам все още не съм на 100% убедена дали е от хапчето или просто неразположение

11.06.10
17:03

Пробвай с намаляне на дозите. Примерно 1/2 таблетка сутрин 1/2 след обяд.

11.06.10
17:11

а ще има ли ефект ако продължа да вземам по 1 сутрин и 1 вечер а не по 2 както пише в приложението  между другото пулса ми цял ден варира между 75 и 90 спирам да досажам с непрестанните си постове но ако и друг го приема или приемал може ли да си пишем на лични

11.06.10
18:25

Опитай постепенно да увеличаваш дозата,като почнеш от 1+1 и т.н.
ПП 75-90 пулс е напълно нормално ;)

12.06.10
06:09

казано от NastyNas на 26.02.09, 21:20:

казано от emzo на 26.02.09, 15:55:

И магнезиев стеарат.

Явно се правиш на интересен. От магнезиев стеарат се правят капсулите и всяка фирма отбелязва съединението на етикета.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1