23.03.09
18:19
Здравейте. Значи от няколко дни ми се върти в главата, да си разчупя малко тренировачната програма. Тренирам от 7 месеца, без прекъсване, по 3 пъти на седмица. Като изпълнявам следната програма: Неделя - Гръб и трицепс, Вторник - Рамо и корем, Четвъртък - Гърди и бицепс ( крак не правя тъй като е достатъчно развит и правя по няколко серии клекове, колкото да поддържам форма). Та сега си мисля, да направя следната програма като увелича тренировъчните дни на 4.
1 ден - Гърди + предно или задно рамо
2 ден - Гръб + предно или задно рамо
3 ден - Ръце
и 2 пъти на седмица бягане на стадиона ?
Мислите ли, че е удачно да се сложат гърдите като първи тренировъчен ден, защото след тях, на следващият ден съм като дърво, като се налага да ги напрягам. Общо взето от 2 месеца запоха да ми вървят повече от другите части и получавам големи мускулни трески.
Ако има значение, преди да започна бях 1.80 63 килограма, в момента съм 1.82 71-2 килограма. Не съм дебел в никакъв случай, просто реших, че поради наближаващото лято ще е добре да изчистя малко корема, който няма мазнини, но не е и релефен.
Темата беше редактирана от tfx на 23.03.09 18:29.
То това си е тридневен сплит. Ръцете след гърба са кофти, ако няма почивка. Средното рамо се е загубило някъде. Ако искаш 4-дневен, сложи рамото при бягането...
Опа! Аз докато коментирам, ти си смени програмата! Значи, само, къди ти е средното рамо?
Мнението беше редактирано от biggggy на 23.03.09 18:34.
Да съжалявам, не го бях премислил поста :) Остава си 3 дневен сплит, просто искам да си раздвижа малко програмта. Иска ми се ръцете да са в един ден, само, че не мога да го измисля как да ги комбинирам, понеже след като правя трицепс, пак съм дърво. Приемат се всякакви предложения :)