Програма

24.03.09
12:56

Искам да попитам дали мога да тренирам по тази програма

Понеделник  ден - Гръб + задно рамо
Вторник ден - Гърди  и средно рамо За Гърди правя само права или горна лежанка сменям ги и флаис по 5 сери от 2 те упражнения

Четвътак Раце

Петък - крака

Искам да наблегна на гръб и рамо но рамото искам да ми е разделено  в тренировките

Ще сам благодарен ако кажете дали така ще постигна нещо смисал програмата добра ли е за това което целя благодаряви на 17 години сьм 1.78 / 75 килограма

24.03.09
13:14

не виждам трапец и предно рамо ;) кажи си стажа и целите и ще можем да ти помогнеме по някакъв начин ;)

24.03.09
13:38

Ми искам да наблегна на гръб и рамо знам упражнения всико  имам кам година и половина стаж просто реших да сменя програмата но искам да наблегна с нея на гръб и рамото като рамото е разделено при гърба и гърдите но незнам как да разпределя дните така че да не се пренатоваря не взимам никакви добавки ми предно рамо не рлавя таи като се товари при гърдине а с средно рамо разтваряне на страни правя арнолд преси и добре ми се товари общо взето предното мерси ;)

24.03.09
14:41

Сложи средното рамо при краката...

24.03.09
18:36

Няма ли да стане много почивка между рамената или не той се товари и при гърдите благодаря на всички ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1