23.03.09
17:28
Значи ходя 3 пъти седмично на фитнес обач вече мисля да се ориентирам да правя само бицепс,трицепс,гръб,гърди и рамена.
Ако можете да ми кажете кои дни какво да правя и какви упражнения ще ви бъда много благодарен, само да вметна, че искам да се отворя в гърдите (да ги разцепя) и да си повдигна рамената. (казвам ви го за да ме ориентирате към правилните упражнения, а да и да ви кажа тренирам за маса.)
Това, което искаш да си причиниш звучи страшно, да не кажа смъртоносто...Къде ги учите тези изрази? Какво значи да си разцепиш гърдите? А що се отнася до програмата, само крака не тренираш. Има програми в сайта.... ама много?
брат, на тебе не ти трябва фитнес, ами транжорна ;)
от колко време тренираш? на колко години си? колко кг си? и тнт
24.03.09
09:32
Точно фитнес си ми трябва(защото съм бая слаб), не тренирам крака да, ще започна по-натам.
Тренирам от няколко месеца, на 16години съм, тежа 65кг. и съм висок 171см. това е..
ЕДИТ:Да програми има доста в сайта не знам коя да избера, не мисля, че на някой доста напреднал ще му попречи да отдели 5-10мин. да ми направи една програма и на мен.
Мнението беше редактирано от JustSmiLe на 24.03.09 09:34.
Те затова са написани тези програми, да не се налага всеки път да се измислят. Щом трениреш от няколко месеца, напиши тук прогромата, по която тренираш и ще я коментираме...Поздрави!
24.03.09
17:41
Ами бях на кръгова програма до сега..
Придърпване на вертикален скрипец
Щанга от лег
Раменно разтваряне в страни
Придърпване на хоризонтален скрипец
Избутване на дъмбели от полулег
Повдигане на краката от стенд
Бицепсово сгъване с щанга
Трицепсово разгъване
Бедрено сгъване
Бедрено разгъване
Калф машина
Коремни преси
Всичко по 7-8 повторения по 3 серии, с изключение на краката, които са по 15 повторения и корема е до отказ.
25.03.09
18:48
Е ще ми помогнете ли?
25.03.09
18:58
понеделник-гърди/рамо (лежанка флай,кофи,раменна преса зад или пред врат...)
сряда-гръб/трапец (наблягаи на набирания,гребане с щанга и ако можеш прави мъртва тяга)
петък-трицепс/бицепс/предмишница (лег с тесен хват,френско,скотово,чуково)
Наблягаи на базовите упражнения ! Успех
25.03.09
20:32
Благодаря ви, а само да попитам кои по-точно са базовите упражнения?