Едно малко питане...

Значи,аз съм на 18г. Тренирам от 1г и 2-3 мес. 85кг 180см. Проблемът е ,че напоследък не усещам тренировката си за гърди пълноценна.Незнам как да го обясня,но не усещам гърдите достатъчно натоварени.Преди тренирах гърдите така:
1-лег 4X8-10 повторения
2- наклонен лег 4X8-10 повторения
3- флайс 3X8 повторения
Помислих,че претренирвам гърдите,защото имах много силна мускулна треска,но повреме на тренировка не усещах гърдите достатъчно “изпомпени”.Дадох си 1 седмица почивка.Сега намалих упражнията-махнах флайса,същата работа,мускулната треска си седи,но друг ефект от тренировките за гърди няма...Някой ако има идея какво да направя,за да постигна по-добри рз-тати да пише.Благодаря! ;)

25.03.09
23:45

от раз се сещам ако тренираш само с лост вкарай и дъмбели или обратно стресирай малко мускула пробвай да размениш някое упражнение,друг вариянт е пробвай дроб серии

Правил съм дни изцяло с дъмбели,има малко подобрение,но след 2рата такава тренировка,пак е същото... Дроп серии? Разясни малко.

26.03.09
01:09

дроп серия е да започнеш с голяма тежест и правиш колкото можеш след това сваляш тежеста пак до отказ  и така докато не можеш да бутнеш нищо повече без почивка между тежестите,само внимавай че все пак това  е за хора с опит и ма голям риск от контузии.

Увели4и серйките и повторенията

Мнението беше редактирано от Кристиан Георгиев на 26.03.09 16:32.

29.03.09
09:30

1 месец почивка и ще видиш след това как ще ти се струва че направо ще се пръснат ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1