Програма и хранителен режим при сваляне на мазнини

26.03.09
17:33

Здравейте.
Значи мисля да почна да чистя след 2 месеца и съм решил да направя един цикъл от 8 седмици със стромба или винстрол (не съм решил още как точно). Целта ми е максимално изчистване на мазнини и орелефяване, покачване или поне запазване на мускулната маса. В момента съм 85кг, 177см, 19 години, а до 2 месеца мисля да съм качил поне още 5 килца...

Искам да попитам няколко неща за храненето и тренировките:

1. Храненто
Ясно ми е, че трябва да намаля въглехидратите, а протеините да ги увелича поради приема на стероид, но колко точно и от двете? Колко въглехидрати/протеин на телесно тегло трябва да приемам дневно?

Също така какви добавки е най-добре да приемам при орелефяване?

2. Тренировките
Повече повторения, по-леки килограми?
В момента тренирам по 3-4 пъти на седмица...правя по 4 упражнения за всяка мускулна група по 4 серии от 8 повторения.

Кардио след всяка тренировка? Също така кое кардио е най-доброто - вело, степер или пътечка? Чух от едно място, че 5 мин спринтове след тренировка са идеално кардио, а от други места чувам, че колкото повече време се туткам на колелото толкова по-добре.

За отговорите ви благодаря предварително.

Темата беше редактирана от luigi на 26.03.09 17:34.

luigi съжалявам темата ти е за боклука.

26.03.09
17:41

казано от Иван Шишманов на 26.03.09, 17:39:

luigi съжалявам темата ти е за боклука.

и защо го реши това?

26.03.09
18:20

Задаваш елементарни въпроси, а си се хвърлил на стероиди. Човек, който пита, какво да взема при орелефяване, едва ли е дорасъл за стероиди... Не искам да ти се бъркам, но дали не си играеш със здравето си? А иначе, има много подробни теми за отслабване във форума. Успех!

26.03.09
18:34

храненето - въгл. - 1,5гр/кг; протеин - над3гр/кг; мазнини - нагласяш си според калиориите
тренировки - каквито досега + кардио - редувай спринтове с крос за петнайсетина мин
стероидите ще ти пазят мускулната маса, но се сваля от диетата и тренировките

26.03.09
19:39

Разгледай в “хранене” как да понижиш теглото и е намериш отговори на твойте вапроси, после си намери програма за релеф, пък има много в сайта както и за стероидите и протеините. Късмет!

26.03.09
20:17

казано от Petar Cholakov на 26.03.09, 19:39:

Разгледай в “хранене” как да понижиш теглото и е намериш отговори на твойте вапроси, после си намери програма за релеф, пък има много в сайта както и за стероидите и протеините. Късмет!

нещо си се объркал - в тоя сайт няма нищо за стероидите и е забранено обсъждането им ;)
но в случая става дума за хранене и тренировки

28.03.09
10:47

благодаря на FRANO1 за точния отговор. на другите - нямам какво да кажа, всеки сам си избира как и с какво да тренира.

Пфффффффффффффффф, абе, ти добре ли си бе? Само ще си хвърлиш парите на вятъра. Като те гледам колко си “начетен” и “компетентен” си залагам главата, че ако изобщо постигнеш някви резултати няма да ги задържиш и 2 седмици след края на цикъла. Я се образовай малко първо. И не знам кво ги задаваш тия въпроси във ФОРУМ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ! И какво - мислиш си че си много готин като вземаш строиди. Не си, глупав си, и си мързелив, и явно показваш, че не можеш да разчиташ сам на собствените си способности. Гледам ги същите като тебе във фитнеса, в който тренирам - единия цикъла му струвал 7000 лв. Чудо голямо. И кво да не мислиш, че нещо особено е постигнал..... Блъска хормони и яде KFC…. и си е все толкова противен

28.03.09
11:32

liugi като за начало не си наясно изобщо за какво служат ААС ти не знаеш как да се храниш правилно а камоли да “зобиш” правилно химията не е всичко ;) това което искаш да го направиш можеш да го направиш и без употребата на ААС те са за прота които участват по състезания или се занимават професионална с даден спорт а не вярвам да си нито един от 2-та вида така че най-добре за теб е да не зобиш :)

казано от Венцеслава Атилова на 28.03.09, 11:27:

Пфффффффффффффффф, абе, ти добре ли си бе? Само ще си хвърлиш парите на вятъра. Като те гледам колко си “начетен” и “компетентен” си залагам главата, че ако изобщо постигнеш някви резултати няма да ги задържиш и 2 седмици след края на цикъла. Я се образовай малко първо. И не знам кво ги задаваш тия въпроси във ФОРУМ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ! И какво - мислиш си че си много готин като вземаш строиди. Не си, глупав си, и си мързелив, и явно показваш, че не можеш да разчиташ сам на собствените си способности. Гледам ги същите като тебе във фитнеса, в който тренирам - единия цикъла му струвал 7000 лв. Чудо голямо. И кво да не мислиш, че нещо особено е постигнал..... Блъска хормони и яде KFC…. и си е все толкова противен

Това ми напомни на една мацка в бившия ми фитнес. Седнала върти колелото офка пуфка поти се мъчи се гърчи се, а на поставката за бутилка вода сложила едно пакетче чипс и си преживя докато врътка :)

30.03.09
11:31

казано от Венцеслава Атилова на 28.03.09, 11:27:

извинете много г-це АДМИНИСТРАТОР-Атилова, но някъде да попитах как да ПРИЕМАМ стероиди или какъв стероид да избера? НЕ....така че какъв е проблемът да постна темата не мога да разбера. Попитах за това как да се храня и как да тренирам, ако нямаш какво да ме посъветваш по-добре изобщо не пиши в темата. благодаря.

относно стероида - това си е до личен избор. аз вече съм го направил, така че и каквото да ми казвате - все тая.

30.03.09
12:41

При чистене тренировките нямат значение.Прави кардио 3-4 пъти в седмицата по 25-30 минути.За храненето НВД.Въглехидрати  с нисък ГИ яж сутрин и преди тренировка.След това само белтъци и мазнини.Прочети темата на емзо за НВД-  http://www.bb-team.org/forums/viewthread/32063/ .Изчисли колко калории ти трябват за окб и си състави меню.За стероиди според мен ти е рано като станеш на 30 се зоби колкото искаш,но на 19 години не вжидам смисъл само си вредиш и то яко...играеш си със здравето и няма гаранция,че на 30 ще си жив.

30.03.09
13:58

казано от QcK на 30.03.09, 12:41:

...играеш си със здравето и няма гаранция,че на 30 ще си жив.

Ти пък се изказа...
То за никой от нас, тука, няма гаранция! И метан да взима, пак ще си ги изкара 30-те та и доста над тях. Всичко зависи от отганизма.
Ще цитирам един приятен старец от една реклама за вафли: “Не се вкарвай в некви филми, братле!”. ;)

30.03.09
16:50

Майк Матаразо има троен байпас и още куп операции,а сега провери на колко години ги е имал и какъв късмет е,че е жив.Не се изказвай неподготвен и не се прави на разбирач.Стероидите нарушават хормоналния баланс в организма което води до НЕПРЕДВИДИМИ последици.(съмнява ме,че знаеш кои е Матеразо..)

“Майк Матаразо претърпя сърдечна операция на 8ми декември. На 39 години бе приет в обществената болница в града му на 5ти декември след като страдал от трудно дишане” Зоби се нищо няма да ти стане ето виж какъв светъл пример колко полезни са стероидите.

П.П Арнолд Шварценегер също има байпаси и операции както и много други културисти...какво те кара да мислиш,че ще надживее 30те?

Мнението беше редактирано от QcK на 30.03.09 16:54.

30.03.09
17:35

аз пък имам един колега, който на 23 получи инфаркт (лек за радост) - никога нищо не е вземал, спортува колкото да не е без хич - вело, лостове, баскетбол. казвам го за да покажа, че думите ти са меко казано пресилени. употребата на стероиди нищо не значи, да не говорим за количествата, които вземат професионалистите, да не говорим за натоварванията от тренировките, да не говорим за предсъстезателния период. познавам и хора, които са си зобали и зобат и нищо им няма - даже настинка не хващат. не се изказвай толкова крайно ако обичаш. още малко ще изкараш хората най-големи престъпници. има и нещо друго - всеки сам си решава какво да прави със себе си. и след като е решил да направи нещо такова, поне да го направи с възможно най-малко негативни последици и да постигне каквото иска.
като чета мненията в тази ( и в някой други теми), имам чувството, че има някакво правило тук (във форума)да не влизат и дават мнения използващи стероиди. ако е така, админите да измислят някакъв допинг контрол и да не ги допускат. ако няма такова правило и не се обсъжда приема на стероиди, а само хранене и тренировки, моля въздържайте се от мнения нямащи нищо общо с конкретната тема, а просто изразяват личното ви мнение, свободни съчинения и вижданията ви по въпроса
накрая - лично към QcK - няма никаква гаранция, че утре няма да те блъсне кола или да ти падне тухла на главата - изобщо не ти го пожелавам де( че и на никои друг).

30.03.09
17:52

казано от QcK на 30.03.09, 16:50:

Майк Матаразо има троен байпас и още куп операции,а сега провери на колко години ги е имал и какъв късмет е,че е жив.Не се изказвай неподготвен и не се прави на разбирач.Стероидите нарушават хормоналния баланс в организма което води до НЕПРЕДВИДИМИ последици.(съмнява ме,че знаеш кои е Матеразо..)

“Майк Матаразо претърпя сърдечна операция на 8ми декември. На 39 години бе приет в обществената болница в града му на 5ти декември след като страдал от трудно дишане” Зоби се нищо няма да ти стане ето виж какъв светъл пример колко полезни са стероидите.

П.П Арнолд Шварценегер също има байпаси и операции както и много други културисти...какво те кара да мислиш,че ще надживее 30те?

Да те коментирам ли?
И ти май имаш проблеми с хормоните, за щастие(твое) от пубертета е...Обаче ми направи услуга и не си го изкарвай на мене!
Не виждам с мнението си да съм те провокирал, но много мразя когато пубери се заяждат по форумите.
Стероидите водили до хормонален дисбаланс, верно ли? Мерси, че ме светна! Когато прочетеш пак мнението ми ще си поговорим.

Само още нещо. Как разбра, че се изказвам неподготвен? Имам познат, който вземаше един от най-големите боклуци на пазара и си живее и се радва на живота. Както каза Франко, “и настинка не го хваща даже”...

Мнението беше редактирано от LttS на 30.03.09 17:59.

30.03.09
19:54

Първо не ми викаи пубер при положение,че си 92 набор и си по-малък от мене смешнико.Второ говорим за 19 годишен младеж,който ако се зоби 15 години определено ще има последствия.Зоб-след 30 годишна възраст...другото си е глупост.Оспамихте темата ама яко и аз с вас като водим безмислен спор.И аз знам хора,които се зобят и нищо им няма ама не са на 19 години,а поне на 27-28,30 и нагоре.

Мнението беше редактирано от QcK на 30.03.09 19:58.

30.03.09
19:57

Той едва ли ще издържи и да тренира толкова.
И си оставаш пубер! Това, че съм 92 не ме прави еволюционно по-изостанал от тебе. Айде избивай комплекси другаде.

30.03.09
19:58

За да няма последствия и за двама ви, искренно ви съветвам да продължите на лични.

30.03.09
20:00

Аз няма да споря.Няма по голям комплексиран пубер в сайта от мене.Иначе по темата  ако нямаш много за чистене и не бързаш прави вело,ако бързаш тичай,но ще изгориш повече мускули.

П.П Какви комплекси избивам в момента?

Мнението беше редактирано от QcK на 30.03.09 20:02.

31.03.09
09:55

казано от QcK на 30.03.09, 19:54:

Първо не ми викаи пубер при положение,че си 92 набор и си по-малък от мене смешнико.Второ говорим за 19 годишен младеж,който ако се зоби 15 години определено ще има последствия.Зоб-след 30 годишна възраст...другото си е глупост.Оспамихте темата ама яко и аз с вас като водим безмислен спор.И аз знам хора,които се зобят и нищо им няма ама не са на 19 години,а поне на 27-28,30 и нагоре.

колега, отклонихме се много от темата - както по-горе ти написах, целта на темата ми не е да обсъдя СТЕРОИДА и дали да го приемам или не, а това какъв режим и какви тренировки да спазвам при изчистване и прием на такова вещество.

за въпросният стеройд - където и да попиташ ще видиш, че станазололът е много лек орален препарат...тук не говорим за бионабол или хормон на разтежа, а за лек стероид, който леко да ми тласне силата в тренировките и да ми помогне с изчистването. а и говорим за един цикъл от 8 седмици, не за прием на стероиди целогодишно.

съвсем наясно съм, че ако го хапвам като бонбон и нищо не правя в залата - кел файда, затова и попитах във форума как е най-добре да се тренира и храни човек.

ебати ако на 19 вземааш стероиди вече, интересно ми е на 40 какво ще правиш. По темата. Чети темата за НВД, прави интервално кардио след всяка тренировка с тежести плюс 3 пъти в седмицата само кардио или кросфит ако си достатъчно подготвен за кросфит де. Не намалявай тежестите и не увеличавай повторенията.

ПП и не изолирай мускули, прави многоставни упражнения. Ама не знам и за това дали си дорасъл да ти дойде на акъла......

Мнението беше редактирано от Венцеслава Атилова на 31.03.09 12:10.

21.02.14
23:02

Може ли някой да ми помогне за отслабване със някакъв приемлив хранителен режим който няма да ми навреди на тялото.Имам доста наднормено тегло и преди 2 седмици реших да започна тренировки във фитнеса(Кардио главно бягане около 40 минути 10 колело и т.н) храня се със зеленчуци плодове мляко,ориз 2 пъти макс в седмицата,овесени ядки и пия чай и вода. И отново няма ефект свалила съм само 2 кг за 2 седмици което ми се струва малко за моите килограми ако някой може да ми помогне ще съм благодарна :))))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1