Помощ при изготвяне на програма

HO

26.03.09
18:21

Здравейте. Искам да ви попитам относно програмата, по която ще тренирам. Миналата седмица затвориха фитнеса, който посещавам и се наложи да си намеря друг. След едно седмично обикаляне си намерих по-хубав фитнес. През тази седмица съм тренирал само 1 път (не тежко) => съм починал. Мислех вече да мина към по-друг начин на трениране. Искам да почна лека-полека да изчиствам. Та въпроса ми е на какъв вид упражнения да наблегна, дали да са изолирани или  със собствена тежест, по колко повторения да правя. Имам проблем в коремната област - 2 пъти седмично ли да го правя?
На 16 год съм, тежа 78-9 кг 180 см висок. Имам 1 год и 9 месеца стаж като последните 6-7 месеца разбирам за какво става на въпрос в залата и чувствам упражненията върху себе си. Молбата ми е да ме насочите към какъв вид упражнения да се насоча за този сезон :)

Най хубаво във фитнеса отиди при трениора. И кажи колко опит и къде си тренирал и той ще ти изготви за какво ти иска6.

Няма разлика в опражненията.Ако искаш по-бързо да стане трябва да тренираш през 30сек.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1