20.01.05
17:39
добра ли е тази програма
първи ден : гърди ; бицепс
втори ден : гръб ; трицепс
трети ден : гърди ; бицепс
четвърти ден : гръб ; трицепс
???
:? :? :?
Не мускула нема да можеда ти се е възтановил и само ще претренира,никаде нямаш крака.Аве направо тая е най-лошата схема която съм виждал.
Дай пълна информация за теб и за целите ти. На пръв поглед са объркани малко нещата :)
Ами ако си Арнолд Шварценегер значи ще ти е добра.До сега съм виждал само от него подобна програма
Не е добре това.Абе от де ги измисляте такива ексцентрични програми като можете с някви стандартни да си растете
[quote author=“Dan4u”]добра ли е тази програма
първи ден : гърди ; бицепс
втори ден : гръб ; трицепс
трети ден : гърди ; бицепс
четвърти ден : гръб ; трицепс
???
:? :? :?
Абе,човек ти рамо нямаш ли :) Виждам доста вече не включват такава важна група като раменете в тренировката си.Не правете този пропуск,пичове
24.01.05
10:29
Не виждам никъде рамо и крака.Или и ти като всички останали си имаш крака.Програмата е ужасна.Виж в сайта има много примерни програми.Успех
Програмата може и да ужасна, но ако това е индивидоална програма, която момчето сам си я е изготвил, може и да има ефект. Явно иска да наблегне на гарди ,бицес и гръб ,трицепс
по добре така
гърди бицепс
почивка
гръб бицепс
почивка
рамо крака
почивка
корем
[quote author=“emil_mlo”]Програмата може и да ужасна, но ако това е индивидоална програма, която момчето сам си я е изготвил, може и да има ефект. Явно иска да наблегне на гарди ,бицес и гръб ,трицепс
Добре да наблегне нямаме нищо против но не и по този начин това си е доубиване не си ли съгласен ?
24.01.05
19:43
[quote author=“wolf_”]по добре така
гърди бицепс
почивка
гръб бицепс
почивка
рамо крака
почивка
корем
може да прави корем с всяка тренировка вместо отделен ден, иначе е добра.
[quote author=“emil_mlo”]Не!
по-здрави
Ами да прави тогава по тая “супер индивидуална програма” тренировка пък другите мускули да си чакат на опашката и да постне резултатите пича после.Щото тая минимална почивка трябва да прави по 1-2 упражнения с 2 серии да има ефект в който се съмнявам
Ами братле аз съм тренирал по подобна програма и мога да ти кажа, че имаше ефект. Натрупах маса в мускулните групи, които исках и желаното е на лице. Даже и силата вдигнах въпреки, че тренирах културистично.
по-здрави
Казвам го щото и аз съм пробвал така (нямаше инфо никакво) и при мен нямаше никакъв резултат даже беше отрицателен
Еми зависи и как тренираш все пак това е само сплит. То аз смятам, че и само тяга и лег могат да изградат добро тяло с малко изоставащи крака.
по-здрави
25.01.05
23:16
Преди два месеца иа аз исках да наблегна на гръб и гърди и тай като си мислех че мога да пробвам нещо такова кат тая програма . Пробвах я само 1 седмица и то 1гърди2гръб3почивка4пак на ново - резултата беше спад на силата спад на мускулната маса при гърдите напрао пагубно :( аз и трудно качвам там докарах и една контузия ( лека ) , но гърба зе мноо бързо и да качва просто видимо за 1 седмица натрупа както гърдите видимо свалиха ...
Айде поздрави
П.С то рамото не се ли натоварва достатчно при лег да кажем два пъти на седмица за да расте ;)