19.07.06
00:12
кажете ми как момиче
да стегне долната част на корема и бедрата(не да отслабне а да ги стегне)
какви упражнения и дали ще трябва да ходи на зала :?:
19.07.06
03:16
Няма такова понятие стягане. Има изграждане на мускулна маса, след това изчистване на подкожните мазнини = ефект на “стягане”. Ако е решила да прави нещо сериозно най-добре ще е да ходи ;). Освен ако няма фитнес в къщи...
20.07.06
22:08
аз препоръчвам аеробика действа :wink:
За долната част на корем се прави коремни преси( легни на пода, сложи ръцете под дупето и повдигни краката нагоре, ако си тялото ти е загряло достатъчно можеш да повдигнеш крата към главата)
[quote author=“sideways”]Няма такова понятие стягане. Има изграждане на мускулна маса, след това изчистване на подкожните мазнини = ефект на “стягане”. Ако е решила да прави нещо сериозно най-добре ще е да ходи ;). Освен ако няма фитнес в къщи...
Хаха... Абе... без коментар оставям този пост.
Значи за стягане ти препоръчвам да правиш клякания с отскок - вършат невероятна работа. Също така разтягания, шпагати,стречинг - може да не ти се вярва, но вършат идеална работа специално за това. Успех!
17.11.06
00:15
Стягане = повишаване на пасивния тонус на мускулатурата, т.е. мускулите са частично съкратени в по-голяма степен дори в релакс.
За стягане трябва да прави упражнения за бедрата с 30/40 повторения в серия с тежест, която да не позволява да направи повече повторения. Упражненията да са за предно, задно и вътрешно бедро. Да избягва ЛЕГ ЕКСТЕНШЪН, а да прави друго упражнение за предно бедро.
30/40 повторения ше доведат само до стягане без промяна на размера на бедрата.
По-добре е да спортува в зала - има по-голяма мотивация там и повече възможностти.
18.11.06
14:23
[quote author=“mitaka101”]За стягане трябва да прави упражнения за бедрата с 30/40 повторения в серия с тежест, която да не позволява да направи повече повторения. Упражненията да са за предно, задно и вътрешно бедро. Да избягва ЛЕГ ЕКСТЕНШЪН, а да прави друго упражнение за предно бедро.
30/40 повторения ше доведат само до стягане без промяна на размера на бедрата.
По-добре е да спортува в зала - има по-голяма мотивация там и повече възможностти.
Ей mitaka101,
много ти се радвам на мненията, защото си личи, че имаш голям опит. И аз ще се възползвам от съвета ти за бедрата. :) Мерси.
Това за протеина не мога да се съглася.Знам,че колкото и качва,толкова и омазнява :D.
18.11.06
21:53
Сигурно затова при НВД се намаляват въглехидратите и мазнините, а се увеличава белтъка, защото хората на НВД искат да се омазнят. Протеина помага за изграждането на мускулна маса, а не за изграждането на мазнини! :roll: :roll: :roll:
Имам почти 10 години стаж като инструктор - нормално е да имам опит.
За протеина - за усвояването му и транспорта до мускулите се изразходва енергия, така че помага доста за топене на мазнините.
19.11.06
13:52
ама моля те дай ми нещо по точно. това и това... кво е айробна дейност ,нещо във въздуха лли?
казано от freezer на 18.11.06, 21:02:
Това за протеина не мога да се съглася.Знам,че колкото и качва,толкова и омазнява :D.
Да ти кажа за пръв път чувам нещо подобно. Протеинът е много подходящ за хора които спазват диета или хранителен режим. Спомага за възтановяването на мускулната тъкан след тренеровка. Единственото което може да качиш при употребата на протеин е мускулна маса (естествено при добра тренеровачна прогаграма и спазване на хранителен режим).
Мнението беше редактирано от THE_BULL на 27.03.09 19:53.