В старата ми зала имаше една мутра,дето крещеше, “fuck” cheese ,направо “ФАК” на края на повечето повторения и :
вдига - ФАК,вдига пак -ФАК,вдига ама със зор и докато вдига - ФАК,ФАК,ФАК,ФАК,ФАК и така...
Хахаха! :)
Това е за в “Бисери от форума” !
В старата ми зала имаше една мутра,дето крещеше, “fuck” :cheese: ,направо “ФАК” на края на повечето повторения и :
вдига - ФАК,вдига пак -ФАК,вдига ама със зор и докато вдига - ФАК,ФАК,ФАК,ФАК,ФАК и така...
Старото гадже викаше така ^^
*HeartCore - вериги има, всичко има: пръстени, черепи и кости, черен грим, изкормени кози, черва, секс със трупове, GORE GORE GORE… всичко си има бре.
23.03.09
08:30
Никога не съм разбирал хората,
трениращи с дънки в залата.
Ти да тренираш ли си отишъл,
или да чупиш стойки?
И за какво удобство говорим изобщо?
За викането - има хора, които го правят за показност. Едно е да викаш на 3RM серия на тяга, друго е да го правиш като загряваш с петички за бицепс. И много мразя като някой си хвърля дъмбелите на земята, така че да ги прати поне на 2 метра от себе си. Тежко е, по-трудно се преценява, ама ебаси, аз как мога да не си мятам 30-килограмовите дъмбели като ги използвам...
П.П.: Авторът на оная статия в блога е наистина много зле.
Мнението беше редактирано от TRIARII на 23.03.09 09:13.
човека не е чист,не е поддържан...и тн...Нямам нищо против него,просто да си тури 1 фанелка отгоре :)
ПС:И поти уредите!!!Тряя да гледам да го изпреварвам ако се засечем в залата ,че става страшно.Значи е нечистоплътен. Това вече е кофти. На мен би ми било гадно да легна на уред гол, направете му забележка...
Нечистоплътен е човек който се поти, ти чуваш ли се ? :D
Прочети описанието на колегата! Става въпрос за навици. Аз също се потя, но не мажа залата. Хигиената е процес-поведение пазещо здравето....! Поздрави!
Има 439403 вида дезодоранти против потене и съм виждал доста хора в съблекалнята преди тренировка се напръскват хубаво и не мирише на нищо в залата.TRIARII хората според мен хвърлят дъмбелите за да се правят на яки и да привличат вниманието-например като чуеш шума от падането на тежък дъмбел и се обръщаш(може някои да се е ударил нещо).Аз примерно като правя 6ци с 32.5-35кг дъмбели(толкова мога) на лег също ги пускам,но първо се изправям и стоя на пейката ръцете ми се опъват надолу и дъмбелите падат от 5-6 сантиметра и не се чува нищо.
Момчета, едно е да се потиш. Друго е да всички уреди около теб да са в пот докато тренираш. Особено когато чистя и тренировката ми е по-плътна. Но винаги нося с мен кърпа, ползвам стикчета които все пак регулират миризмите. Начини има, а оправданията в това отношение са излишни.
И не мисля че е много удачно в зала да се тренира с дънки, джапанки или гол или бос.
или да чупиш стойки?
И за какво удобство говорим изобщо?
Да ти имам разбиранията. Think outside the box.
С какво АЗ ти преча на ТЕБ, че ходя с дънки (понякога) на фитнес?
Мнението беше редактирано от ~ DN на 23.03.09 11:34.
23.03.09
11:36
или да чупиш стойки?
И за какво удобство говорим изобщо?Да ти имам разбиранията. Think outside the box.
С какво АЗ ти преча на ТЕБ, че ходя с дънки (понякога) на фитнес?
Дишаш му въздуха, един път отидох с дънки и ми беше супер дисконфортно.
Между другото и аз съм ходил,но не ми е удобно.Ако ти е удобно с дънки ходи си.За джапанките и босите съм съгласен...вжидал съм хора,които тренират БОСИ в залата и само по шорти(без тениска/потник)...
В другите държави си има етика (то и тук започна да се наблюдава но само в по-големите фитнеси). Тренировъчен екип, обувки за залата, аксесуари и задължително кърпи... Тука има още места го раздават.... Лично аз си нося всичко в сака ...
23.03.09
11:47
Аз лично тренирам с две кърпи,
едната върху уреда, с друга се бърша.
23.03.09
12:30
Да прочетох статията и си мисля, че автора е един “многознайко” на който все нещо му пречи!Опитва се да бъде оригинален...ама не се прави така.
И с тази агресия дето лъха от статията си правя извода, че явно е доста комплексиран.Той защо се залъгва, че като тренира кик-бокс ще се справи?Нали има и други в тази зала и като го подберат ще бъде изхвърлен на часа.
И Боже, Господи какво определение даде за трениращата жена...”ставала за 1 път”.То каква е гаранцията, че той става?
Как определя трениращото момче като някакъв хибрид между цял куп иначе симпатични животинки.Пълен тъпак!
Това ми е мнението!
Ше си се пот’Им, колко’Т си искам! Те го казаха - “Един мъж трябва да мирише на пот, кръв и сперма.” :lol:
Иначе понякога и аз ходя с дънки да тренирам, не виждам нищо лошо! На някои им е удобно с анцуНг, на други с дънки, на трети с къси панталони. Едва ли пречи това, че някой тренира с определена дреха, нали?!
за звуците - на тежките серии и аз ръмжа и пъшкам и не мога да си представя да се тренира без звук .... и аз пускам дъмбелите след тежка серия, особенно от лег .... потя се, ама си нося кърпа и си я застилам по уредите. скоро карах един пич да си чисти лежанките след себе си - много ме е яд ако трябва след такъв да тренирам, даже веднъж карах собсвеника да бърше (в крайна сметка си плащам за да тренирам).
забелязвал съм, че сериозно трениращите си тренират с подходящото облекло - по дънки, обувки и гъзарски тениски са само манекенчетата, които се появяват по това време и тренират до започването на абитюрентските балове. миналата седмица много се смях на една групичка (всичките тренират едновременно по една и съща програма) - правеха изключително смешни опити за клек с по 30-40кг, но пък за сметка на това даваха един на друг съвети със съвсем сериозен тон кое как да се прави ....
23.03.09
16:46
Според мене тез викания и пъшкания ги правят само позиорчетата ;) аз тренирам от 2 години 2 години и половина и до ся никога не съм крещял в залата докато дигам най-много на последно повторение леко да изсъскам а има такива които нарочно крещят за да ги забележат
23.03.09
17:40
Колеги, така е лафа. :)
23.03.09
19:12
Според мене тез викания и пъшкания ги правят само позиорчетата ;) аз тренирам от 2 години 2 години и половина и до ся никога не съм крещял в залата докато дигам най-много на последно повторение леко да изсъскам а има такива които нарочно крещят за да ги забележат
Напълно съгласен. Извинете ме, че се държа малко тролски в тази тема. Не се обаждам и само наблюдавам бг манталитета. :) Пъшкането си е показност от всякъде. За това и въпросната публикация, с която започна темата е много добре озаглавена ” Не се пуйчи”.
Като имате запек, пак ли така крещите. Нали е напрежение. Ама няма кой да ви гледа, нали.
Напълно съгласен. Извинете ме, че се държа малко тролски в тази тема. Не се обаждам и само наблюдавам бг манталитета. :) Пъшкането си е показност от всякъде. За това и въпросната публикация, с която започна темата е много добре озаглавена ” Не се пуйчи”.
Като имате запек, пак ли така крещите. Нали е напрежение. Ама няма кой да ви гледа, нали.
И аз не крещя, по-скоро ръмжа като ми е по-тежко, обаче не разбирам какво ви дразни толкова викането... и веднага - всеки който вика е комплексар, ала бала... пълни глупости! А за статията нямам думи - автора е... абе да се запише на балет. :) Аз като видя някой наистина вдигащ тежко и даже да вика просто се ухилвам и си казвам “Баси надъхания...” :)
Мнението беше редактирано от Madman_ на 23.03.09 20:10.
Ами зависи и колко зор си даваш в залата. И аз не крещя, но не се стремя да пазя тишина, сакън да не травмирам някой младеж с крехка психика ;) На мен викането по време на серии не ми пречи, намирам го за нормално. Както и изпускането на тежести на пода от време на време.
Обаче, бих се радвал, ако хората, които идват да тренират с цяла тайфа приятели не говорят толкова силно помежду си и не сядат по уредите за 10 минутни лафчета. Знам, че залата се ползва и за социални контакти, но все пак някои искаме да я ползваме и по предназначение ;)
Мнението беше редактирано от Петко К на 23.03.09 20:33.
Хич не е леко да вдигаш тежко!
И аз като видя някой надъхан в залата...че даже и аз се надъхвам и увеличавам килата. :)
23.03.09
23:16
Мисля 4е нямя нужда да са вика. Защото от викане и напуване да не ти излезе лайното в кащите. Аз съм в лондон и ходя на зала от 6 месеца и никой не вика като селянин.Всеки с музи4ка и тренира. Тук там някои да изди6а по те6ко но ина4е нема никво напъване сяка6 сере или викане ( раждане).
Затова си тренирам в нас.Когато имах време де.Не мога да се концентрирам добре ако има странични звуци и хора спорещи за нещо или обсъждащи филм.
28.03.09
15:24
Аз лично си викам тихичко на последните повторения колкото да се нахъсам, даже понякога преди да отлепя щангата си казвам по едно “Дай копеле”, говоря си някви работи да се нахъсам ако мисля, че тежестта ми е над възможностите все пак и психическата нагласа помага! Такъв е тоя спорт, ако хората нямаха комплекси нямаше да ходят във залата, а за облеклото аз лично тренирам по прилепнал потник/тениска защото ми е по - нахъсано да си видя мусколите подути след серия, също така си обикалям и се гледам във огледалата във залата, но замислете се, че повечето фитнеси са целите в огледала поне този в който аз ходя сичките стени са в огледала, има ли лошо да се огледа човек нали се пак затова са там, също така си ходя напъчено защото след тежка серия за гърди, гръб или рамо мусколите се поодървят. Най - редовно като съм със приятели във залата си лафим, хилим се, и ми се случва и да ми се проточи почивката междо сериите защото се отнасям. Потя се също така доста обилно по време на тренировка въпреки дезодоранти и подобни и примерно се случва на скотовата пейка да оставя малка потна следа. Оглеждам хората в залата със бялото на окото защото е невъзпитано да се зяпа, а ми е интересно примерно да видя как някой прави серия със повече кила отколкото аз мога. Когато видя, че някой прави някое упражнение със неправилна техника по моя преценка(която не твърдя че трябва да важи за някой) винаги отивам и му казвам как според мен би трябвало да се прави, както бих се радвал ако някои види, че аз правя някое упражнение неправилно и ме корегира. Лятото тренирах няколко пъти гол до кръста и се получаваха все добри тренировки защото се нахъсвах допълнително.
Воубще вписвам се във всичките отрицателни характеристики на постнатата стария, НО нека не превръщаме фитнеса във място кадето трябва да ходиш на пръсти, да шушукаш като петокласник в час по математика и да неможеш да се огледаш, че недай си боже някой решил, че си комплексар. Аз лично не бих ходил във зала в която немога да викна или изпъшкам като ми стане тежко и да немога да изпусна един дъмбел щот рацете ми са отказали. Според мен всички малко или много разпускаме във фитнеса няма какво толкова да се измислят някакви ненужни етикеции за точно това място, а и разбиранията на някой хора постнали мнения са доста странни... надали някой вика защото умира от желание да го гледат как дига или как си гледа бицепса във огледалото сичко това се прави от повечето хора за настройване на съзнанието... да се нахъсат и озверят и да блъскат яко и тва е :D
Извинявам се за правописа грешките знам, че са на лице.
Мнението беше редактирано от Цеков на 28.03.09 15:28.
28.03.09
17:02
Въпрос на култура. Но не мисля, че е проблем от време на време когато просто наистина е инстинктивно, а не за привличане на погледи. Все пак това не е френски ресторант.
Въпрос на култура да. Прочетох въпросната статия, с която започва темата още веднъж. Там се разглежда съвсем друга тема, а не пъшкането в залата. Там се говори за ПОКАЗНОТО пъшкане.
Принципно аз съм тих, но е нормално като вдигаш да пуфкаш. Фитнес е все пак. От издаване на нормални за тренировката звуци до силно викане има разлика. Аз лично съм бил свидетел на такова и наистина не е приятно.
Може би автора на темата във форума е трябвало да я озаглави “За крещенето в залата”, защото заглавието в сегашния си вид се различава със съдаржанието на статията, която е постнал. Там става дума за крещене, а не за както казах по-горе “естествено издавани звуци при тренировка”.
На мен лично не ми пречи,обаче има един пич във фитнеса,слага 130 кила на лежанката,прави супер мост и почва супер бързо да ги вдига,все едно вдига няма кила и на всяко повторения вика като изтрещял :D
Мнението беше редактирано от =HENRY= на 28.03.09 18:42.
DeadManWalking, ти си от Добрич, нали така?
http://1.bp.blogspot.com/_VxCxJ3Vyo50/SZWvBvh7QyI/AAAAAAAAACQ/6x4iONz3d68/S220-h/baimiron.jpg
Това е авторът на блога. 25 годишен от Добрич. :vampire:
какво значение има как си облечен в залата отиваш да вдигаш. това със викането си е наистина вид надъхване. Към автора, ти като тренираш даваш ли си зор или вдигаш тежести така че да не се изпотиш, ще вземеш да се вмиришеш. Мене повече ме дразнян манекенчетата които дойдат в залата и ги е страх да се изпотят малко хич не си дават зор. Без зор в тренировките само си даваш излишно парите. Трябва да се мъчиш. Още едно нещо с викането се изкарва по - бързо въглеродния диоксид от дробовете, особено пък на по тежките серии!
28.04.09
08:13
Който не му харесва, да не ходи в зала- аз така правя :)
На мен лично не ми пречи,обаче има един пич във фитнеса,слага 130 кила на лежанката,прави супер мост и почва супер бързо да ги вдига,все едно вдига няма кила и на всяко повторения вика като изтрещял :D
хахаххаха тоя си го представих
развесели ме :)
29.04.09
17:59
Аз не викам ами по-скоро съскам. Но в интерес на истината ти го казаха в горния коментар. Не бих го нарекъл нецивилизовано да викаш при тежките килограми.
и аз мисля така. не е нормално в фитнес залата да е гробна тишина
Абе не е много приятно . На времето като тренирах в Тонус Ст.Загора идваха двама келеша и се почва едно крещяне - Давай копелееееееее , ти си слабааааак , педерааааас , майка ти дайбааааа , ааааааааааааа , ща шчупа копеле , ти си педерассс , дигай путко дигай майка ти дайбаааааа , още , ощеееееееееееее , можеш сааааам ааааааааааа , можешш , можеш бе педерас , умриииии . Хвърляне на щанги по пода от всякъкви стойки и после газ на огледалото , копелеееееее , свиня съм , глей ко стааа вени батакааааа , ша ги начупа сичките , аре да та видя и тебе ве смърф , кой ба путко с тия кускули де си тръгнал бе муфлон глей са къф си еклер . И се почва пак крещне до безсъзнание и в един момент вече идва върха на пирамидата и се почва борба двама човека срещу една щанга крещне на два гласа . Можеш аааааааааа можеш ааааааааааааааааа аааааааааааааа, даййййййй още едно , още бе можеш бе макарон , педерс , дигай бе кемвирш .... аааааааааааааа . Бум щангата ааааааааа животно съм - юмруци в най-дрънчащите уреди и т.н особено залата ако е едно мазе с размерите на средностатистически хол с озвучаване някво умряло касетофонче с радио Христо Ботев . Не става дума за тренировки то просто ти гръмва главата - изгониха всичката клиантела от 17:00 до 19:00 то това и беше най-активния период а в последствие и залата затвори .
30.04.09
05:27
Евала 4XL!
Хахахаха супер яко :).Разсмя ме до сълзи.Ако знаеш някоя друга такава исторя можеш да я напишеш :)
Поздрави