28.03.09
11:48
Здрвейте хора ! точно да си купя Америкън уей.. се загледах в многото теми и разбирам ,че хората го предпочитат зариди вкуса.. и цената.. но за мен не е от голямо значение дали ще е мн вкусен или не.. важното е да има шоколад.. къфо и да е ще го прекарам.. искам просто да има разлика в тялото ми .. а не да усещам добър вкус.. така и така се лишавам от хиледи неща..
Та въпроса ми е .. кой е най-добрия протеин около 10 либри за до около 200 лева.. който мога да си купя ? Главна цел: Качване на възможно най-най-много мукулна маса за переода когато ще го пия! Не мисля да чистя.. или и да чися не е проблем за мен. Просто съм екдоморф .. и имам ужасно кльощаво тяло .. искам да кача колкото се може пвоече и то чисто (затова не скачам на гейнъри все пак идва лято) Дайте ми съвет ? кой е най-добрия протеин ?
П.П. очаквам да пишат хора които имат личен опит с действието на протеините.
АСН имат изолат а СКАВЕЙШАНА е смес от изолат и концентрат .Който и да избереш няма да сбъркаш.Даже в скавейшана има по голямо съдържание на протеин в доза а е малко по-скъп.
28.03.09
14:04
Аз лично се съмнявам да усетиш разлика между точно тези 2 протеина. В момента пия Сайвейшън и съм много доволен. На шоколадовия вкусът е супер. 195 лв за 10 лб. според мен е добра цена. Сайвейшън има 2 грама повече протеин и 5 грама по-малко въглехидрати за 1 доза. Но тази разлика, както вече казах, надали ще я усетиш.
А Нутра форс излиза още по-тънко. 10 либри за 180лв. От друга страна, един от най-добрите шоколадови вкуса на протеин, който съм пил е на Американ уей-я (заради фруктозата).
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.03.09 15:41.
не ми пука толкова за вкуса .. просто искам да действа :D Благодаря ви май се ориентирам към scivation
казано от D_Hun7eR на 28.03.09, 15:45:
не ми пука толкова за вкуса .. просто искам да действа :D Благодаря ви май се ориентирам към scivation
Като вземеш да го пиеш по продъжително ше вземе да ти пука за вскуса, всеки ден да ядеш едни и същи ла*на ............
от толкова неща се лишавам и толкова ям на сила.. ,че вече ми е все тая затварям очи и преглъщам а и все пак като има шоколад все ми е вкусно хах :) до ся пих ON gold whey и доста ми допадаше вкуса надявам се на scivation-a да е също добър
28.03.09
17:21
Ами отиваш до магазинът в Белите Брези и искаш мостри :) Дават ти 3-4 дози, пийваш ги, харесват ти, купуваш си го :)
Аз така направих :) Успех :)
От хасково съм.. трудно ще стигна до белите брези.. Ок благодаря ви значи ще е скивашън-а
29.03.09
07:24
казано от D_Hun7eR на 28.03.09, 18:43:
От хасково съм.. трудно ще стигна до белите брези.. Ок благодаря ви значи ще е скивашън-а
Пусни ни адреса и телефона за връзка на Лично Съобщение и ще ти пуснем мострите да ги пробваш... ;)
29.03.09
09:36
За мен вкуса няма абсолютно никакво значение. Даже напротив, като го пия продължително време, само се ядосвам ч
е похабявам добрия вкус, защото го пия механично и без да регистрирам какво пия. Така че ако е лош вкуса, поне това не става.
И аз съм на мнението на адаша , че вкуса няма значение . Много време пих изолата на НАУ и скоро пробвах Скивейшън-а и мога да кажа , че ми се стори като разтопен шоколадов сладолед :) В момента пия Нутра портокал , тъй като силабг нямаха наличен шоколад , а в последствие не си получих и ванилията , но портокала ми харесва . За мен колкото по-сладък е протеина , толкова по-гадно ми става :) , може би съм единствения xaxa.
29.03.09
11:55
казано от Гошко на 29.03.09, 11:43:
В момента пия Нутра портокал , тъй като силабг нямаха наличен шоколад , а в последствие не си получих и ванилията , но портокала ми харесва .
Поднасям извинения за Нутра-та. Вината за липсата на наличности е наша.
Няма проблеми , в това отношение не съм капризен :) Но нека да не спамим в темата на момчето , ако вкуса е критерии за него , да взима American Whey ;)
както по горе казах вкуса не е критерий и събота вечерта пратих поръчката си на силабг.ком :) сега очаквам да ми се обадят и протеина ще е scivation :)
30.03.09
19:57
Със суроватъчни.........
04.04.09
10:21
Бих искал да знам какво Ви е мнението за Bargain Whey?