29.03.09
19:09
Имам следния проблем дано можете да ми дадете мнения. На 19 години, 180 см, 64 кг имам следният режим.
8 часа - протеин + овесени ядки с кисело мляко 3.6% с мед
11 часа - 3 белтъка+кашкавал и малко пилешко
14 часа - пилешки гърди печени на фурна с картофи и евентуално варен ориз
16 часа - протеин(1 час преди тренировка) + макарони
17 часа - малко шоколад за енергия
18:30 - 3 банана
19 часа - манджа с месо картофи и ориз + 3 сварени яйца
22 часа - 3 белтъка, овесени ядки, или каквото е останало за дояждане(естествено не някакви боклуци)
24 часа - протеин преди лягане
От два месеца вдигам и не съм качил нито 1 килограм, каква може да е причината?
Сгъсти яденето, 8 meals според мен са много, направи ги 5-6. Увеличи въглехидратите - като ядеш овес яж по повече. Как тренираш?
1ви ден - бицепс трицепс рамо
2ри ден - почивка
3ти ден - гръб
4ти ден - почивка
5ти ден - предмишница бицепс корем
6ти ден - почивка
7ми ден -почивка
Правя по 4 серии по 8 повторения
29.03.09
21:02
казано от ytrewq на 29.03.09, 20:08:
1ви ден - бицепс трицепс рамо
2ри ден - почивка
3ти ден - гръб
4ти ден - почивка
5ти ден - предмишница бицепс корем
6ти ден - почивка
7ми ден -почивка
Правя по 4 серии по 8 повторения
A гърди и крака?! И после питай “що не качвам”. :lol:
Ако има причина да ходя на фитнес (освен че съм an iron addict) е да правя клекове, лежанка и тяга. Разбра намека - не може без да тренираш крака и гърди....
Мнението беше редактирано от ~ DN на 29.03.09 21:03.
Трябва ли да повтарям, че “не може без да тренираш крака и гърди”. Това не е някаква дреболия, че да не обръщаш внимание.
Ами мен ако питаш.. Аз тренирам всичко.. Казват, че диетата ти е 75% от цялата работа, но диета за качване без здрава тренировка какво е?
29.03.09
21:13
Яденето изглежда добре въпреки че не си писал количествата все пак нз колко калории приемаш,може да ти трябват още,но според мен проблема е в тренировките с това 2 пъти бицепс(претоварваш)+ това не тренираш гърди и крака което е огромен - иначе сериите 3-4 по 6-10 повторения,почини 1 седмица и си избери програма от сайта
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 29.03.09 21:14.
Прочетох доста статии, програми, тренировки и т.н., но все още ми убягват някой неща. Смятам в края на месеца да започна програма, тъй като сега съм в сесия и нямам време.Новият ми режим да е:
8 часа - протеин whey protein изолат + овесени ядки с кисело мляко 3.6% с мед
11 часа - сандвич с боза(от бозата четох, че се пълнееоло), ядки
14 часа - пилешки гърди печени на фурна с картофи и евентуално варен ориз
17 часа - макарони
18:30 часа - след тренировка 2 банана, протеин-whey protein изолат+въглехидрати carb slam(чух добри отзизи), ядки, мед
19 часа - манджа с месо картофи и ориз + 3 сварени яйца и салата
Преди лягане казеин.
За тренировъчна програма съм избрал http://www.bb-team.org/workout/1291/ тъй като не съм тренирал 2 месеца,че и повече.Имам два въпроса според вас трябват ли ми аминокиселини и креатин?(досега съм взимал, протеин и въглехидрати 50/50 и креатин за малко)
Ако някой не е е видял по-горе аз съм на -19 години, 180 см, 64 кг. Целта ми е да съм 75 релеф. Някой ако има съвети, каквито и да са, нека ги сподели.
Благодаря предварително