Проблем

29.03.09
19:09

Имам следния проблем дано можете да ми дадете мнения. На 19 години, 180 см, 64 кг имам следният режим.
8 часа - протеин + овесени ядки с кисело мляко 3.6% с мед
11 часа - 3 белтъка+кашкавал и малко пилешко
14 часа - пилешки гърди печени на фурна с картофи и евентуално варен ориз
16 часа - протеин(1 час преди тренировка) + макарони
17 часа - малко шоколад за енергия
18:30 - 3 банана
19 часа - манджа с месо картофи и ориз + 3 сварени яйца
22 часа - 3 белтъка, овесени ядки, или каквото е останало за дояждане(естествено не някакви боклуци)
24 часа - протеин преди лягане
От два месеца вдигам и не съм качил нито 1 килограм, каква може да е причината?

29.03.09
19:53

Сгъсти яденето, 8 meals според мен са много, направи ги 5-6. Увеличи въглехидратите - като ядеш овес яж по повече. Как тренираш?

29.03.09
20:08

1ви ден - бицепс трицепс рамо
2ри ден - почивка
3ти ден - гръб
4ти ден - почивка
5ти ден - предмишница бицепс корем
6ти ден - почивка
7ми ден -почивка
Правя по 4 серии по 8 повторения

SE

29.03.09
21:02

казано от ytrewq на 29.03.09, 20:08:

1ви ден - бицепс трицепс рамо
2ри ден - почивка
3ти ден - гръб
4ти ден - почивка
5ти ден - предмишница бицепс корем
6ти ден - почивка
7ми ден -почивка
Правя по 4 серии по 8 повторения

A гърди и крака?! И после питай “що не качвам”. :lol:

29.03.09
21:02

Ако има причина да ходя на фитнес (освен че съм an iron addict) е да правя клекове, лежанка и тяга. Разбра намека - не може без да тренираш крака и гърди....

Мнението беше редактирано от ~ DN на 29.03.09 21:03.

29.03.09
21:04

И само заради тях не съм мръднал 2 месеца и грам ?

29.03.09
21:09

Трябва ли да повтарям, че “не може без да тренираш крака и гърди”. Това не е някаква дреболия, че да не обръщаш внимание.

29.03.09
21:10

Окей, мерси за мнението, ще поправя грешката си пък дано даде резултат.

29.03.09
21:13

Ами мен ако питаш.. Аз тренирам всичко.. Казват, че диетата ти е 75% от цялата работа, но диета за качване без здрава тренировка какво е?

Яденето изглежда добре въпреки че не си писал количествата все пак нз колко калории приемаш,може да ти трябват още,но според мен проблема е в тренировките с това 2 пъти бицепс(претоварваш)+ това не тренираш гърди  и крака което е огромен - иначе сериите 3-4 по 6-10 повторения,почини 1 седмица и си избери програма от сайта

Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 29.03.09 21:14.

02.06.09
13:13

Прочетох доста статии, програми, тренировки и т.н., но все още ми убягват някой неща. Смятам в края на месеца да започна програма, тъй като сега съм в сесия и нямам време.Новият ми режим да е:
8 часа - протеин whey protein изолат + овесени ядки с кисело мляко 3.6% с мед
11 часа - сандвич с боза(от бозата четох, че се пълнееоло), ядки
14 часа - пилешки гърди печени на фурна с картофи и евентуално варен ориз
17 часа - макарони
18:30 часа - след тренировка 2 банана, протеин-whey protein изолат+въглехидрати carb slam(чух добри отзизи), ядки, мед
19 часа - манджа с месо картофи и ориз + 3 сварени яйца и салата
Преди лягане казеин.
За тренировъчна програма съм избрал http://www.bb-team.org/workout/1291/ тъй като не съм тренирал 2 месеца,че и повече.Имам два въпроса според вас трябват ли ми аминокиселини и креатин?(досега съм взимал, протеин и въглехидрати 50/50 и креатин за малко)
Ако някой не е е видял по-горе аз съм на -19 години, 180 см, 64 кг. Целта ми е да съм 75 релеф. Някой ако има съвети, каквито и да са, нека ги сподели.
                                                                                          Благодаря предварително

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1